• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

öğle yemeğini dışarıda yedim tavuk döner bol ketçap mayonezli bayadır böyle bol soslu yememiştim.Akmaş manava gideriz yemek saati biraz gecikecek ama köfte ve salata yerim bolca bugün kilo almadan kapatırsam iyi olacak

günaydın herkese :KK37:
keyfim yoktu cok bakamadım bu aralar..
herkes iyimi
benim kızımın ayağına salı günü ben iş yerindeyken kahve dökülmüş
baya yanmış moralim o kadar bozulduki anlatamam :( çok içime atmışım sanırım dünde iş yerinde ben fenalaştım apar topar hastaneye gittim :(
inşallah iz kalmaz.. aklımdan cıkmıyor..

herkes iyimi :KK200:

herkes iyimi
baya yanmış moralim o kadar bozulduki anlatamam :KK43: çok içime atmışım sanırım dünde iş yerinde ben fenalaştım apar topar hastaneye gittim :KK43:

çok geçmiş olsun canım iz kalmaz bence daha çok küçük tabi yanık kaçıncı derece bilmiyorum ama iz geçiren kremler var onlardı kullan düzenli

herkes iyimi
baya yanmış moralim o kadar bozulduki anlatamam :KK43: çok içime atmışım sanırım dünde iş yerinde ben fenalaştım apar topar hastaneye gittim :KK43:

Canım benim çok geçmiş olsun görünce içim gitti 🥺🥺

Sende kendine iyi bak annesi kuzumun sana ihtiyacı vam ama hemen toparlar kuzum💙💙💙

herkes iyimi

Cok geçmiş olsun cnm cok üzüldüm kutucuğa . Allah beterinden korusun . Cantaktubeks gibi bir ilac var izlere cok iyi ama çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum . Görümcemin ayağına çay dökülmüş şimdi hic izi umarım kalmaz

herkes iyimi

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma😞

Cok geçmiş olsun cnm cok üzüldüm kutucuğa . Allah beterinden korusun . Cantaktubeks gibi bir ilac var izlere cok iyi ama çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum . Görümcemin ayağına çay dökülmüş şimdi hic izi umarım kalmaz
bir sorayım ben kullanabiliyormu bebekler diye
çok tşk ederm

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma😞
çok tşk ederm :(

herkes iyimi

Gecmis olsun canim .iz kalmaz Allahin izniyle.cocuk bu duser kalkar cay dokulur kahve dökülür.tabi biz anneler telaslanir uzülüruz ama kendini bu kadar yipratma.çocugunun her zaman sana ihtiyaci var canim

Sabah esim ise gitti.oglumda okula gidince basladim islere.
Iki balkonu yikadim. Mermerlerini sildim.renklileri yikayip astim.sofralari attim yikaniyorlar
Yatakalri topladim.heryeri duzenledim
Evi süpurdüm sildim toz aldim
Mutfagin tezgah ustü camini sildim
Kızin odasinin camini sildim
Banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun fransız balkonunun mermerini demirlerini sildim.dus aldim.komsum gelecek.dünden pogaca ve kurabiye yaptim.
Ay cocuklar kapis kapis.yaptigim anda bitirecekler.dedim yarin misafire kalsin 🤣
Buzluga katmistim birazini geri cikardim.heleki benim kiza kurabiye pasta borek ver baska bise verme.tavugu eti sevmiyor.kofte olarakyiyor.
Kizi okula birakip eczaneye gidecem.donuste bime ugrarim.sonra komsum gelir oturruz sohbet ederiz.
Dunden az kuru fasulye pilav var.birazda yanina makarna eklerim.
Ay evim temiz olunca cok mutlu oluyorum.
Gorumcem tasinacaksin artik cam kapi ugrasma diyor ama ben duramam.şimdiye kadar tasindigim evleri tertemiz biraktim.sevmiyorum evi kirli birakmayi

Bal0ncuk Bal0ncuk çok geçmiş olsun sarı kantaron yagı sürün demişti doktor anneme iz kalmaması için sizde kullanabilirsiniz çocugunuza bir öğretmen arkadaşım çantasında taşıyordu yagı oğlu 1,5-2 yaşındaydı yere düşse bile hemen sürüyordu iz kalmasın diye tabi yine siz bilirsiniz, okuyunca duyarsız kalamadım.

Bal0ncuk Bal0ncuk çok geçmiş olsun sarı kantaron yagı sürün demişti doktor anneme iz kalmaması için sizde kullanabilirsiniz çocugunuza bir öğretmen arkadaşım çantasında taşıyordu yagı oğlu 1,5-2 yaşındaydı yere düşse bile hemen sürüyordu iz kalmasın diye tabi yine siz bilirsiniz, okuyunca duyarsız kalamadım.
çok tşk ederim
bu arada profil foton ay lav yu :D

Back
X