- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.934
- 598
- 35
Keşke buzluğa koyabilsekEn guzeli erik ya.ne var mevsimi hemen gecmese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke buzluğa koyabilsekEn guzeli erik ya.ne var mevsimi hemen gecmese
Ayyy ne güzel kızlar yiyor benim kızlar zorla mücvrri yiyorlar oda 2 tane fazlasını yiyemezlerGünaydın kızlar işyerini su basmış interneti açmıyorlar zarar görmüş olabilir sanırım.Bugün gün var arkadaşlarla yicem öğlen sabah biraz krep kalmıştı kızlardan onu yedim 3 tane hurma yedim.Akşam yemek menüsü bulmam lazım kabak almıştım mücver mi yapsam normal yemeğini mi eşim mücver sever kızlarda bende yemeğini severim.
her sürdüğümde yaşayacağım şoku nasıl atlatıyımGüle güle kullan canım şoku atlatınca![]()
Kolay gelsin. Bende yarin yesilfasulye pisirecemSelam kızlar saat 10 du kalktık kahvaltı yaptık kızla
Hemen oturma odasının bir taraf perdesini attım yıkandı
Ortalığı topladım kızı kreşe bıraktım
Dönüşte pazara uğradım yeşil fasulye aldım pişireceğim birazdan temizledim yanına spagetti cacık menü tamam bugün
Şimdi kalkıp camlara girişeyim işim bitince pazara gideceğim
Bende de fasulye, bezelye, patlıcan var birini yaparımKolay gelsin. Bende yarin yesilfasulye pisirecem![]()
Afiyet olsunBende de fasulye, bezelye, patlıcan var birini yaparım
Yemek çok seçmiyorlar arada bugün yediklerini 1 hafta sonra biz bunu sevmiyoruz neden yaptın diyorlarAyyy ne güzel kızlar yiyor benim kızlar zorla mücvrri yiyorlar oda 2 tane fazlasını yiyemezler![]()
Ayyy hadi Zeyno yaaa ben çok üşeniyorum vallahi sen kursa gidiyor musun yoksa evde mi çalışıyorsunSelamm kızlar
Komşularla kahvaltı yaptık dışarı hava güneşli ne sıcak ne soğuk güzeldi geldik miniği uyutuyorum yoruldum biraz uyurum bende
Dün günüm vardı 1800 tl nakit geldi 1000 tl de eşim verdi kolye almak istiyorum dursun kenarda üstünü tamamlar alırım yada çeyrek alırım bakalım
Yemek yok ne yaparım bilmem
Bir yandan ehliyet yazılı sınavına çalışıyorum bu ay sonu sınav var
Menüler hep arka arkaya geliyorKolay gelsin. Bende yarin yesilfasulye pisirecem![]()
Bir gün akşam annende kalsın bikaç saat hemen yapıverselaaammmmmmmmmmmm
bugün geç geldim... saat 8den beri müdüremle toplantıdayım.. beynimden alev çıkyıor gibi hissediyorum kendimi![]()
![]()
yaa ben bütün yaz temizliğimi bitirdim.. tüm odaları indirdim vs ama perdeleri 1 aydır hala indiremedim
aşırı üşeniyorum
tatillerde sadece yatmak istiyorum ondada bebek müsade etmiyor![]()
Kız birkaç saate anca 2 odanın tülü yıkanırBir gün akşam annende kalsın bikaç saat hemen yapıver![]()
Ben sıktırma yaptırmıyorum o yüzden ütü istemiyorKız birkaç saate anca 2 odanın tülü yıkanır
Güneşlikler yıkanmaz artı ütülenmez
Benim ütü takntım var![]()
Ay hakketen.sen sıcak yaz günlerinde bi kanatta olsa sil bacim.yagsin yağmur belki burlarada gelirBen sıktırma yaptırmıyorum o yüzden ütü istemiyor
Zaten ne zaman cam silsem yağmur yağıyor biraz önce yine yağdı![]()
Çok şükür Allahım ütü temizlik takıntım yokKız birkaç saate anca 2 odanın tülü yıkanır
Güneşlikler yıkanmaz artı ütülenmez
Benim ütü takntım var![]()
Yazılı sınav için gitmiyorum canım kendim çalışıyorum kolay gibi kitabı okuyup biraz çıkmış sorular çözülürse olur korkmaAyyy hadi Zeyno yaaa ben çok üşeniyorum vallahi sen kursa gidiyor musun yoksa evde mi çalışıyorsun
ne olur biri banada bu rahatlıktan versinÇok şükür Allahım ütü temizlik takıntım yok![]()