🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yazılı sınav için gitmiyorum canım kendim çalışıyorum kolay gibi kitabı okuyup biraz çıkmış sorular çözülürse olur korkma
Ayyy bende derse gitmeye üşeniyorum kızzz sen bir gir bakalım evde çalışmayla güzel geçerse bende başlayayım🤩🤩

Günaydın kızlar 🤩🤩
Küçüğümün tiyatrosu var onu bıraktım geldim
Bulaşık makinasını yerleştirdim
Kirlileri koydum
Yatakları düzenledim
Çamaşır topladım
Ortalığı topladım açtım robotu süpürüyor

:temizlik::temizlik:

Buzlukta pirzola ve kuşbaşı var çıkardım anneme götürecem mangala🤪🤪

Yarın da koltuk ve sandalye yıkamacı yıkacanak çağırdım
Halıları kaldırdım gönderecem yıkamaya

Bir tek mutfak kaldı o da üstünden silecem içi pis değil😆😆

Günaydın kızlar yarın tatil biraz gezmeye gidelim dedim. Haftasonu açıköğretim sınavım var ders çalışmak gelmiyor içimden seneye kayıt yenilemicem

Ortalik topladim.hamur mayaladim simit yaptim.2mak.camasir katladim yerlestirdim.mutfagi topladim.salonu mutfagi süpürüp sildim.dus aldim.kizin okul saatini bekliyorum dersinide yaptirdim cantasi ustu hazir.okuldan gelince yesilfasulye pisirecem üseniyorum.ya bir dolu hamurisi yapmaya üsenmiyorum ama su fasulyeleri tencereye atmaya üseniyorum 😁😁bende bi garibim

Kizlar arabamiz satıldi sayilır.satilinca esim kendi begendigi arabayi alcak hemen.
2.el piyasasi cok durgun yanliz.esim cok arba alir satar belki bu 8.arabamiz falandir ilk defa bu kadar durgun bi piyasaya şahit oldum.
Caya sekere sute yogurda herseye yine zam geldi. Aşagi katim 4750ye kiraya verildi.nolcak boylee ya.Rabbim yardim etsin bize.su ekonomiyi duzeltip bizi eskiye döndürecek bi kurtarici yokmu yaaa🤔

Kizlar arabamiz satıldi sayilır.satilinca esim kendi begendigi arabayi alcak hemen.
2.el piyasasi cok durgun yanliz.esim cok arba alir satar belki bu 8.arabamiz falandir ilk defa bu kadar durgun bi piyasaya şahit oldum.
Caya sekere sute yogurda herseye yine zam geldi. Aşagi katim 4750ye kiraya verildi.nolcak boylee ya.Rabbim yardim etsin bize.su ekonomiyi duzeltip bizi eskiye döndürecek bi kurtarici yokmu yaaa🤔
2 çalışandan 1 inin maaşı kiraya yetersede faturalara gidiyor. Rabbim ekonomi düzgünlüğü versin insanlarada vicdan versin fırsatçılara gün doğdu denetleyende yok

Ortalik topladim.hamur mayaladim simit yaptim.2mak.camasir katladim yerlestirdim.mutfagi topladim.salonu mutfagi süpürüp sildim.dus aldim.kizin okul saatini bekliyorum dersinide yaptirdim cantasi ustu hazir.okuldan gelince yesilfasulye pisirecem üseniyorum.ya bir dolu hamurisi yapmaya üsenmiyorum ama su fasulyeleri tencereye atmaya üseniyorum 😁😁bende bi garibim
Offf senin simidi de ne kadar güzel olur😝😝

Günaydın kızlar
Bugün 2 aile yemek yaptırıp dışarıda yiyeceğiz harcamalı geçer ama hava ısındı evde durmak istemiyor insan dün 1515 tl den 1 çeyrek aldım👍

Bir zincir ve kar tanesi kolye ucu beğendim 6800tl tuttu önümüzdeki ay almaya çalışıcam

Günaydın kızlar
Bugün 2 aile yemek yaptırıp dışarıda yiyeceğiz harcamalı geçer ama hava ısındı evde durmak istemiyor insan dün 1515 tl den 1 çeyrek aldım👍

Bir zincir ve kar tanesi kolye ucu beğendim 6800tl tuttu önümüzdeki ay almaya çalışıcam
Bereketli olsun zeynoooo🤲🤲😍

Getirde indirim vardı 40 tl onu kullandım
Süt,,, yoğurt,,, ped,,, cips,,, makarna,,, şampuan,,, kızlara bir iki abur cubur 240 tl tutuu 200 ödedim👏👏

Koltuk yıkamacı gelecek öğlene✅✅

Üfffff ne yemek yapsam yaaa aklıma da hiç birşey gelmiyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Getirde indirim vardı 40 tl onu kullandım
Süt,,, yoğurt,,, ped,,, cips,,, makarna,,, şampuan,,, kızlara bir iki abur cubur 240 tl tutuu 200 ödedim👏👏

Koltuk yıkamacı gelecek öğlene✅✅

Üfffff ne yemek yapsam yaaa aklıma da hiç birşey gelmiyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Biz yeni kalktık kahvaltı hazırlayacağız ama canım istemiyor birisi hazırlasa beni çağırsa 😂Bizim akşam menüsü pilav üstü döner salata ayran ama sabahı halledersek tabi😂

Back
X