Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende derse gitmeye üşeniyorum kızzz sen bir gir bakalım evde çalışmayla güzel geçerse bende başlayayımYazılı sınav için gitmiyorum canım kendim çalışıyorum kolay gibi kitabı okuyup biraz çıkmış sorular çözülürse olur korkma
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamin filan algünaydınnnnnnnnnnnnnn....
yine işe geldim...
kızım bana grip bulaştırdı sanırım![]()
Ay benim veremiyecegim kesinne olur biri banada bu rahatlıktan versin![]()
2 çalışandan 1 inin maaşı kiraya yetersede faturalara gidiyor. Rabbim ekonomi düzgünlüğü versin insanlarada vicdan versin fırsatçılara gün doğdu denetleyende yokKizlar arabamiz satıldi sayilır.satilinca esim kendi begendigi arabayi alcak hemen.
2.el piyasasi cok durgun yanliz.esim cok arba alir satar belki bu 8.arabamiz falandir ilk defa bu kadar durgun bi piyasaya şahit oldum.
Caya sekere sute yogurda herseye yine zam geldi. Aşagi katim 4750ye kiraya verildi.nolcak boylee ya.Rabbim yardim etsin bize.su ekonomiyi duzeltip bizi eskiye döndürecek bi kurtarici yokmu yaaa![]()
Bende küçük kızla kırtasiyeye girmek istiyorum ama korkuyorumGünaydın kızlar yarın tatil biraz gezmeye gidelim dedim. Haftasonu açıköğretim sınavım var ders çalışmak gelmiyor içimden seneye kayıt yenilemicem
Offf senin simidi de ne kadar güzel olurOrtalik topladim.hamur mayaladim simit yaptim.2mak.camasir katladim yerlestirdim.mutfagi topladim.salonu mutfagi süpürüp sildim.dus aldim.kizin okul saatini bekliyorum dersinide yaptirdim cantasi ustu hazir.okuldan gelince yesilfasulye pisirecem üseniyorum.ya bir dolu hamurisi yapmaya üsenmiyorum ama su fasulyeleri tencereye atmaya üseniyorumbende bi garibim
Aynen canim2 çalışandan 1 inin maaşı kiraya yetersede faturalara gidiyor. Rabbim ekonomi düzgünlüğü versin insanlarada vicdan versin fırsatçılara gün doğdu denetleyende yok
İnşallah tatlım salı günü sınav haber ederimAyyy bende derse gitmeye üşeniyorum kızzz sen bir gir bakalım evde çalışmayla güzel geçerse bende başlayayım![]()
Tamam canımİnşallah tatlım salı günü sınav haber ederim
Bereketli olsun zeynooooGünaydın kızlar
Bugün 2 aile yemek yaptırıp dışarıda yiyeceğiz harcamalı geçer ama hava ısındı evde durmak istemiyor insan dün 1515 tl den 1 çeyrek aldım
Bir zincir ve kar tanesi kolye ucu beğendim 6800tl tuttu önümüzdeki ay almaya çalışıcam
Biz yeni kalktık kahvaltı hazırlayacağız ama canım istemiyor birisi hazırlasa beni çağırsaGetirde indirim vardı 40 tl onu kullandım
Süt,,, yoğurt,,, ped,,, cips,,, makarna,,, şampuan,,, kızlara bir iki abur cubur 240 tl tutuu 200 ödedim
Koltuk yıkamacı gelecek öğlene
Üfffff ne yemek yapsam yaaa aklıma da hiç birşey gelmiyor![]()