🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Evet kizlar 3tam altin borcumu ödedim.üstümden dag
Kalktı vallA.Allah herkese nasip etsin borclarini ödemeyi.bugun gezdik dolaştık. Yarin ablamlarda gelecek.sıkma yapacaz.pztside inşallah araba temizdirde esim alip getirir.bidaha araba aramak zor olur.
Neyse bakalim evi degistik arabayida değiştiriyoruz. Bayagi köklü değisiklik yaptik😙hayırlısı olsun bakalim.
Insallah kiraci bu ay evi bosaltirda bende toplanmaya baslarim.bu hafta bide şofben alicam.belki netten alirim

Selam herkese...
Hava aşırı sıcak nemli ama kapalı
Ruhum daraldı bugin..
Böyle akşama kadar uyuyasm var
Ama uyuyamam bebe var
Bebeyi anneme bırakıp yüzüme maske yapıp kendimi iyi hissetmem lazm :D

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün kendime maskemi yaptım
bakımımı yaptım bir rahatladım sormayın gitsin özlemişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
keratin yaptırmam lazım fiyatlar ne bu böyle ya...
saçım omzumun az aşağısında 500 tl istiyorlar:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Merhaba kızlar 🌸
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun inşallah

Günaydın kızlar haftasonu sınavlarım vardı kızların yüzme kursu derken evi robot süpürdü ama rüzgar çok fazla yine akşama toz olur her yer dik süpürge bakıyorum elimin altında olsun mutfağa masa sandalye almam lazım ikeada baktıgım 6 bin olmuş eşim almayalım seneye gitcez o zaman alırız diyor ben almak istiyorum alınan kalıyor birkaç önce baktığımda fiyat daha uygundu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün kendime maskemi yaptım
bakımımı yaptım bir rahatladım sormayın gitsin özlemişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
keratin yaptırmam lazım fiyatlar ne bu böyle ya...
saçım omzumun az aşağısında 500 tl istiyorlar:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Saçların uzun canım yine iyi istemişler ben bizim burda dandik bir kuaföre sordum 400 istedi o da saçlarım kısa
Yeni ombre yaptırdım biraz saçlarım kendini toplasın denize gidim gelim yaptıracağım eşimin arkadaşı kuaför ona gidecem bedeveeeeee🤪🤪
Günaydın kızlar haftasonu sınavlarım vardı kızların yüzme kursu derken evi robot süpürdü ama rüzgar çok fazla yine akşama toz olur her yer dik süpürge bakıyorum elimin altında olsun mutfağa masa sandalye almam lazım ikeada baktıgım 6 bin olmuş eşim almayalım seneye gitcez o zaman alırız diyor ben almak istiyorum alınan kalıyor birkaç önce baktığımda fiyat daha uygundu
Aynen canım alınan kalıyor bugün almazsan yarına fiyat çok artıyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Slm kizlar
Esim arabayi almis cok sukür .insallah sıkıntı çıkarmaz ilerleryen zamanlarda.simdilik araba tertemizmis.aksama dogru gelirler.annem ve babamida bize goturcez. Kmsl Hnd Kmsl Hnd hndde kaldik.sabah annemlere gectik.babam cayi hazirlamistı.bizde pide aldik kahvaltimizi yaptık. Bugün cocuklarin okulundan izin aldim.Allah izin verirse yarin okula giderler

Merhaba arkadaşlar
Herkese cok teşekkür ediyorum Allah hepinize uzun onur versin .
Dun gece yine bi toz fırtınası geldi . Heryer mahvoldu .
Nöbetçiydim bugün cok yoruldum . Çocuklarda ishal salgını var bir sürü devamsız ogrencim var
Offff çocuklar hasta olmasın yaaa🥺🥺

İyi akşamlar kızlar🤩🤩

Ablamlar gitti giderken annem babamda gitti bikaç gün kalacaklar bende anneannemin yanında kaldım 😜😜

Üfff şimdiden ev çok sessizleşti🥺🥺

Günaydın kızkar 🤗

Sabah sabah küçük kızımın hastalığına uyandık kusma ve ishal hemen doktora götürdüm salgın var dedi ilaç yazdı inşallah düzelir 🤲🤲
Eğer artarsa hastaneye götür serum takarlar dedi🥺🥺

Back
X