Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hayırlı olsnSlm kizlar
Esim arabayi almis cok sukür .insallah sıkıntı çıkarmaz ilerleryen zamanlarda.simdilik araba tertemizmis.aksama dogru gelirler.annem ve babamida bize goturcez.Kmsl Hnd hndde kaldik.sabah annemlere gectik.babam cayi hazirlamistı.bizde pide aldik kahvaltimizi yaptık. Bugün cocuklarin okulundan izin aldim.Allah izin verirse yarin okula giderler
Geçmiş olsn cnmGünaydın kızkar
Sabah sabah küçük kızımın hastalığına uyandık kusma ve ishal hemen doktora götürdüm salgın var dedi ilaç yazdı inşallah düzelir
Eğer artarsa hastaneye götür serum takarlar dedi![]()
Allah şifa versin hemen atlatır ins
Oy kuzum ya arkamizdan cok agladi o![]()
Sağolun kızlar yaaa öğleden sonra kusması artınca hastaneye götürdüm serum taktı ateşi de nerdeyse 39 olmuştuCnm hayırlı olsn
Kazasız belasız inşallah
Geçmiş olsn cnm![]()
Kız dikkat et ucuza yaptırayım derken güzelim saçları yaktırmaSelam kızlar bi kuaför buldum
500 tl istedikleri keratine 200 vercem cok medusum![]()
Ayy çalştğm yerde 4-5 kişi yaptırmş süperKız dikkat et ucuza yaptırayım derken güzelim saçları yaktırma![]()
Ellerine sağlık cnmBugün annemin bayağı bir evini temizledim
Bütün halıları kaldırdım koltuk altlarına çektim heryer dip köşe süpürdüm sildim
Balkon yıkadım
Mutfakta göze batan yerleri düzenledim
Sofraları attım yıkandı
Koltuk örtülerini attım yıkandı
Yarında yatak odasını biraz toparlarım toz alırım yine çamaşır işlerini hallederim wc yıkarım sürpriz olsun anneciğime
KızzzO1deren87 burdan okuyup söyleme anneme
![]()
Ablama gittiler kız 2 gün kalacaklar 01deren87 yeEllerine sağlık cnm
Annen nerdeki
İnşallah canım foto atarsın artıkAyy çalştğm yerde 4-5 kişi yaptırmş süper
İnşallah yanma bana denk gelmez![]()
O nerdekiAblama gittiler kız 2 gün kalacaklar 01deren87 ye![]()
Bak şimdi canımcımmmmO nerdeki![]()
Kız mersin deseydin yeterliydiBak şimdi canımcımmmm
Deren mersinde yaşıyor geçen gün bizim buraya adanaya geldi araba almak için sonra eve dönerken annemi babamı da götürdüler
Bende burda anneannem olduğu için yanında kaldım
Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur artık![]()
Daha fazla ayrıntı istersen özele gelKız mersin deseydin yeterliydi![]()

Geçmiş olsun canım havalar bir ısınıyor bir soğuyor bizde aynı durumdayız ne grip bitiyor ne öksürük ama hastaneye gidecek kadar değiliz evde meyve bal vb şeylerle atlatıyoruz.günaydınnnnnnnnnnnnnn
kızım cumartesi iyileşmişti 3-4 gün iyi kaldı.. bugün yine grip.. vallahi grip rekoruna gidiyoruz
isyanım var die çığlık atasım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendimi ve kızımı BES'e yapmıştım.. altın fonuna bağladımda.... 12 haziran itibariyle başlıacak..
altın uçtu....
zarar edecemhazirana kadar dahada uçar.... yüksekten alıp düşükle giderim artık buda benm hayattaki şansım
![]()