🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydın kızlarrrrr :KK8::KK8::KK8:

döviz altın vs aldı başını gitti.. sanırım bes açmakla ufakta olsa iyi bir adım attım... bu gidişle gram bile alınamaz hale gelecek
yıl sonuna kadar beklenti 1.400 diyorlar yani ekonomistlerin açıklamaları o yönde.. tutarmı bilinmez

Pazartesi bahar temizliğine başlayasım var kıyafetleri ayıklayıp yazlık kışlık değiştirme ile başlarım sonra da oda oda temizlerim halılar yeni yıkatmam şimdi Eylül gibi gönderirim

Sonunda keratin yaptımmmm kızlarrrrrr

Saçıma 200 tl verdim
Sonra gittim saç boyası aldm ona 80 verdim
Bide eteklern altına gitilen iz göstermeyen boxer aldım 25 tl
Abooo cok para harcamışım bugn :KK43:
kendini mutlu etmişsin önemli olan o bence güzel günlerde kullan saçlarını umarım uzun süre gider keratin bende geçen yıl yaptırmıştım çok rahat oluyor.Söyledi mi bilmiyorum kuaför saçını kurutmaya kökten başla kafanı eğerek daha uzun süre gidiyor düz oluşu

Pazartesi bahar temizliğine başlayasım var kıyafetleri ayıklayıp yazlık kışlık değiştirme ile başlarım sonra da oda oda temizlerim halılar yeni yıkatmam şimdi Eylül gibi gönderirim
ay ben hepsini yaptım birtek camlar perdeler kaldı 1 aydır hala yapcam onları ya..
tembelliğim tuttu

kendini mutlu etmişsin önemli olan o bence güzel günlerde kullan saçlarını umarım uzun süre gider keratin bende geçen yıl yaptırmıştım çok rahat oluyor.Söyledi mi bilmiyorum kuaför saçını kurutmaya kökten başla kafanı eğerek daha uzun süre gidiyor düz oluşu
tşk ederm cnm.. evet evet aynen öyle yapıorum

Canım iyiydi 92 almışım geçtim çıkmış sorular çok çıkıyor kolaydı sistem değişecekmiş geciktirme sende yazıl
Yaaaaa çok güzel canım benim çok sevindim darısı başıma 🤲🤲🤲💞🧿
günaydın kızlarrrrr :KK8::KK8::KK8:

döviz altın vs aldı başını gitti.. sanırım bes açmakla ufakta olsa iyi bir adım attım... bu gidişle gram bile alınamaz hale gelecek
yıl sonuna kadar beklenti 1.400 diyorlar yani ekonomistlerin açıklamaları o yönde.. tutarmı bilinmez
Günaydın canım bende bes düşünüyorum
Altın alamıyoruz artık yaaa hem hayat pahalı hem altın pahalı🤦‍♀️🤦‍♀️
Günaydın kızlar
Kmsl Hnd Kmsl Hnd Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun kuzulara havalar dengesiz rüzgar hasta ediyor çocukları ve dondurma sezonu açıldı bizim çocuklar hergün yiyorlar Kayra ve Zeyno nun burnu hep akıyor 😒
Kuzum salgın varmış herhalde çeşme suyundan olabilir dedi doktor🤔🤔
Ne kadar süre kullandın canım bende istiyorum ama yaz sezonu hava çok sıcak sürekli toplanıyor
Bir de saçı yıpratıyor mu aksine besliyor mu😆😆
Gunaydin guzeller 😍😍
Günaydın tatlım özele gel 🤪🤪🤪

Yaaaaa çok güzel canım benim çok sevindim darısı başıma 🤲🤲🤲💞🧿

Günaydın canım bende bes düşünüyorum
Altın alamıyoruz artık yaaa hem hayat pahalı hem altın pahalı🤦‍♀️🤦‍♀️

Kuzum salgın varmış herhalde çeşme suyundan olabilir dedi doktor🤔🤔

Ne kadar süre kullandın canım bende istiyorum ama yaz sezonu hava çok sıcak sürekli toplanıyor
Bir de saçı yıpratıyor mu aksine besliyor mu😆😆

Günaydın tatlım özele gel 🤪🤪🤪
şöyle kızın besini ben ödiecem..
eşimde her ay 300 verecek bana.. onları toplayıp gram alacam her gram parası olduğunda anca 3 ayda :D
bide evde kumbaramız var bozukları atıyoruz.. oda dolunca işte bankada kilidi.. bese ek ödeme yatıracaz
başka türlü birikmiyor :(

şöyle kızın besini ben ödiecem..
eşimde her ay 300 verecek bana.. onları toplayıp gram alacam her gram parası olduğunda anca 3 ayda :KK70:
bide evde kumbaramız var bozukları atıyoruz.. oda dolunca işte bankada kilidi.. bese ek ödeme yatıracaz
başka türlü birikmiyor :KK43:
Olsun canım az az da olsa birikir👏👏👏

Günaydın kızlar kızım çok şükür bugün iyi çenesi açıldığına göre🤪🤪🤪

Çamaşır serdim bulaşık çalıştırdım ocak sildim wc yıkadım

Annemin robotunu taktım şarza bugün geliyorlar programı yükler gösteririm 🤗🤗

Cankusunannesi Cankusunannesi nerelerdesin? Ev işini hallettiniz mi?
Merhaba canım okyonus okyonus ☺️çok şükür hallettik projeden girdik ve diğer sattığımız evi bosalttik iki tane birden ev iş işiyle uğraşıyoruz aylardır nevrimiz döndü 😳kendimiz yaklaşık 1 ay oldu başka sevdiğimiz bir sitede kiralık eve çıktık.Ev taşıma işleri falan maddianevi feci yordu yormayada devam ediyor.Ama diğer evden tasindigimiz içinde ayrıca mutlu ve huzurluyuz çok şükür 🤲

Herkese kestane balının diyarı zonguldaktan selamlar sevgiler 🤩
Nasılsınız herkes iyidir mutludur sağlıklıdır inşallah 🤲
Ev işleriyle uğraştık azonce olyonusada yazdığım gibi durumlar.Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik halen daha bir düzen oturmuş değil ama bunada şükür 🤲

Merhaba kızlar 🌸
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Başınız sağolsun canım.Allah sevenlerine sabırlar versin 🤲

Günaydın kızlar kızım çok şükür bugün iyi çenesi açıldığına göre🤪🤪🤪

Çamaşır serdim bulaşık çalıştırdım ocak sildim wc yıkadım

Annemin robotunu taktım şarza bugün geliyorlar programı yükler gösteririm 🤗🤗
iyi günlerde kullansn cnm

Herkese kestane balının diyarı zonguldaktan selamlar sevgiler 🤩
Nasılsınız herkes iyidir mutludur sağlıklıdır inşallah 🤲
Ev işleriyle uğraştık azonce olyonusada yazdığım gibi durumlar.Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik halen daha bir düzen oturmuş değil ama bunada şükür 🤲
sevgiler :KK37:

Merhaba canım okyonus okyonus ☺️çok şükür hallettik projeden girdik ve diğer sattığımız evi bosalttik iki tane birden ev iş işiyle uğraşıyoruz aylardır nevrimiz döndü 😳kendimiz yaklaşık 1 ay oldu başka sevdiğimiz bir sitede kiralık eve çıktık.Ev taşıma işleri falan maddianevi feci yordu yormayada devam ediyor.Ama diğer evden tasindigimiz içinde ayrıca mutlu ve huzurluyuz çok şükür 🤲
Çok sevindim canım senin adına

Eviniz ne zaman bitecek tqşınacaksınız inşallah sorunsuz bir şekilde geçersiniz içine

Oğluşlar nasıL💙💙

Back
X