5.2 baya şiddetli
Canım yaa bence 150 civarından fazla gelmez herhaldemerhaba kızlar 2 gündür bakamıyordum nasılsınız
Cedric1003 geçmiş olsun
Penguen iyimisiniz.. sizede geçmiş olsun
kızlar size bir soru...1 evde kimse yaşamıyorsa.. ve sadece buzdolabı çalışıyorlar...
kaç tlf elektr. faturası gelir
Afiyet olsun buldun mu menüSlm kizlar
Gelemedim kac gündür.
Dun kizin oksürügü artti.icirmedigim sey kalmadi.artik sabah saglik ocagina gittik.2.evimiz
Ilaclari aldik bime ugradik.fiyatlar yine cosmus cosmus .carsamba aylik alisveris yapacaz ama hic gitmek istemiyorum.ama mecbur evde hicbise kalmadi.
Sabah cocuklara krep yaptim.
Evi süpürüp sildim.buzdolabi bul .mak .altini konsolun oğlanin yataggin bizim yatagin altini falan hep sildim.iki balkonu yıkadim.buzdolabinin kapaklarini kople bosaltip silip yerlestirdim.yarinda raflarini temizlerim.yarin yaprak saracam .ısladim yapragi ama bugun napacam hic bi fikrim yok
100 tl gelmiş tek buzdolabına..Canım yaa bence 150 civarından fazla gelmez herhalde
Afiyet olsun buldun mu menü
Gorümcem guzel köy peyniri getirmis sagolsun.yanina karpuz doğradim.buzluktanda biberli ekmek vardi ondan da cikardim.yedik gitti.bin şukürCanım yaa bence 150 civarından fazla gelmez herhalde
Afiyet olsun buldun mu menü
Sağol canım evet ya cuma sabahta olmuştu yine oldu ben migren belasıyla boğuşuyordum.Allahtan çok uzun sürmedi yoksa çocuklarla evdeydim eşimde nöbetçiydi çok korktum tekrar olursa ayakta duracak halim yoktu nasıl aşağı inerim yanıma ne alcam İnan hepsi aklıma geldi biraz bekledim baktım çocuklar durmuyor onları sakinleştirip uyuttumPenguen deprem olmus Van’da iyimisiniz arkadaşım çok geçmiş olsun
İyiyiz canım çok şükür işyerinde bilgisayardan giriyordum siteye uyarı gelmiş yasaklı sitelere girmişsin diye açmadım o yüzden bugün telefondan girdim artık burdan gireyim artık hangi siteye girmişim bilmiyorum Trendyol Hepsiburada haber siteleri birde burasını açıyorum hangisi yasaklıysa artık anlamadım
Aaaa neymiş acabaİyiyiz canım çok şükür işyerinde bilgisayardan giriyordum siteye uyarı gelmiş yasaklı sitelere girmişsin diye açmadım o yüzden bugün telefondan girdim artık burdan gireyim artık hangi siteye girmişim bilmiyorum Trendyol Hepsiburada haber siteleri birde burasını açıyorum hangisi yasaklıysa artık anlamadım
Çok geçmiş olsun, benim 20lik diş çekimi sonrası yan dişe kanal yapmak gerekiyor dedi, ağzımda o tarafta sürekli kötü bir tat var başka belirti yok enfeksiyon olabilir mi, siz nasıl anladınız enfeksiyon olduğunuGünaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor
Sağolun diş eti çekilmesi kötü koku yapıyor bende kanal için dişim çok ağrımaya başlamıştı sonra zamanlarda Film çektiler kökünde iltihap var bu kurumadan başlarsam yarım kalır tedavi dediÇok geçmiş olsun, benim 20lik diş çekimi sonrası yan dişe kanal yapmak gerekiyor dedi, ağzımda o tarafta sürekli kötü bir tat var başka belirti yok enfeksiyon olabilir mi, siz nasıl anladınız enfeksiyon olduğunu
Ay o sırada bende uyuyordumSelam kızlar kahvaltı sonrası pazara ve markete gittik küçüğümle
Eve geldik aldıklarımı yerleştirdim
Kızlara beşamelli tavuklu spagetti yaptım
Kendime de balık salata
Yarın içinde karşık dolma yaptım sabah kalkınca koyarım ocağa yqnına cacık yarın ki menümde belli
Dünden kurabiye var şimdi kıza portakal sıkacam yesin içsin cadım
Büyük yine uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?