Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinselam kızlar nasılsınız
birkaç gündür giremedim.. son zamanlarda biz cenazelerden gidiyoruz malesef..
herkes iyimi..
altın dolar vs uçmuş yine
Afiyet olsun boncuklaraSelam
Kahvaltı yaptık ortalığı topladım küçükle balkonu yıkadı hergün aktivite ona göre
Toz aldım bulaşık yerleştirdim
Robot süpürdü sildi
Kızlara sabah d börek yaptım
Menü de dünden çorba var yanına mercimekli bulgur pilavı yapacam ne zamandır yapmıyordum dün komşuyla konuşurken o yapmıştı aklıma geldisalata ayran
Yarın ablamla annemler gelecek
Ben izlemiyorum yaaa gece rüyama girerseAy iyi korku filmine dadandim.türk korku filmlerinin hepsinin konusu aynı yaa.ama yinede izliyorum iste
Öglen esim ve oglum kızı okula birakti.ordan cumaya gittiler.bende kendimi dusa attim.
Sebzeli bulgur pilavi yaptim.yedik.
Esim ise gitti. Bende film bittikten sonra sıkıldım bul.mak.boşalttım.kirlileri dizdim.sofralari çırptım.balkonu yıkadim.mutfak salon antreyi şöyle bi süpürgeyle dolandim.namaz kıldim.kızı almaya gidecem
Yaaaa canım benim çok geçmiş olsunSelam kızlar
Karne e okul işlemleri derken cok yoruldum . Birde ayağımı incittim çatlak var bu hafta cok zor geçti yanı . Sınıf defteri doldurmam lazım hiçistemiyorun
Herkes iyi mi
Degil ruya aklima bile gelmiyorBen izlemiyorum yaaa gece rüyama girerse
Ay gecmis olsun canim.okulda kapaniyor.bolca dinlenirsin insallahSelam kızlar
Karne e okul işlemleri derken cok yoruldum . Birde ayağımı incittim çatlak var bu hafta cok zor geçti yanı . Sınıf defteri doldurmam lazım hiçistemiyorun
Herkes iyi mi
Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun
Cok sağolun Adana güzelleriAy gecmis olsun canim.okulda kapaniyor.bolca dinlenirsin insallah
Hep isteyip de başaramadığı bir olay yemeklerin bitmesi tavuk hariciÇocuklar aksam sebzeli bulgur pilavini bitirdiler.1 saat gecmeden yine aciktilar.
Aparatif ne yapsam diye düsünurken kizim pizza yap anne dedi.bende yapiverdim
Biz yedik ardindan esim geldi .son uc dilimide o yedi.pizzamda bitti yaneee
Ohhh Ohhhh kızçeler inle güzel dinlemeler canımCok sağolun Adana güzelleri
Gunaydin kızlar son hafta bize okul yok katılmamız gereken bir eğitim var oraya gidiyoruz
Tatil cok iyi olacak dinleniriz bol bol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?