🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Evet refah payı arttırılacak deniliyor insalah hersey guzel olur

Neden serbest bölge demi çalışıyor yada gümrük falan mi

Tatil köyde geciyor 😁😁😁cok güzel çocuklar hep dışarda oyun oynuyorlar . Kuşadası bize 20 dakika daha denize giremedim düşün artık 🙄🙄
Kayınvalidem aradı gelin diye bu yaz burdayım dedim 😁😁
Ayyy ne güzel çocuklar için çok iyi olmuştur canım benim 🤗🤗

Gelin gibi gelin:KK53::KK53:

Evet refah payı arttırılacak deniliyor insalah hersey guzel olur

Neden serbest bölge demi çalışıyor yada gümrük falan mi

Tatil köyde geciyor 😁😁😁cok güzel çocuklar hep dışarda oyun oynuyorlar . Kuşadası bize 20 dakika daha denize giremedim düşün artık 🙄🙄
Kayınvalidem aradı gelin diye bu yaz burdayım dedim 😁😁
Limanda teknisyen

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗

Yeni uyandık yine aynı rutinler🤪🤪
Yemek çamaşır bulaşık 🤔🤔

Pazara gidecem çok sıcak zaten meyve alacam sadece 😆😆

Ne yemek yapsam ÜFffff dün tereyağlı makarna ve et kavurma yaptım bugün aklıma hiç bişey gelmiyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Buzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli var😜😜😜
Ciğer var aslında kızları ikna edersem tantuni yaparım yanına salata ayran lavaş👏👏👏
Ay dun bütun camlari sildim .ayaklarim zonkladi.buzlukta icli koftem vardi.couklara 4 gibi yedirdim.aksam meyve verdim.dediler biz aciz simit isteriz.gecen yaptigim simitten zorla 2tane buzluga koymustum onu cikardim yediler.biraz sonra yine aciktik dediler.en son ekmegin arasina tereyag ile recel sürdümde yiyip yattilar🤣🤣

Evet kizlar
Dun evin butun camlarini sildim.camlar boydan boya ve cok buyuk.ama kus kadar hafifledim ya.
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.ev cok guzel esiyor

Evet kizlar
Dun evin butun camlarini sildim.camlar boydan boya ve cok buyuk.ama kus kadar hafifledim ya.
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.

Evet kizlar
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.ev cok guzel esiyor
ellerine sağlık cnm

Dugun çorbasi yaptım. O aksam olmadan biter zaten .aksamada sarimsakli kofte yapicim.sende yap.kizlar seviyor.1su bardagindan yapsan yeter size
Ohhh afiyet olsun senin oğlan çorbacı zaten🤪🤪🤪

Yok ciğeri çıkardım tantuni yapacam başka yemek yokkk mecbur yicekler😜😜😜

Back
X