🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gunaydin guzeller 😍😍
Okula gitmeyince günlerden de haberim olmuyor. Gecen anneme diyorum bugün ne günlerden 😁

Bayram icin aydın a gittim offf fiyatlar ateş pahası ama cok güzel şeyler beğendim agustosta düşsün hepsini alacagim😁😁😁
Basit bir elbise 1200 lira yuh dedim .

Yanı bisey almadan döndüm geri 🤣🤣

Mayişlar yatar cuma günü .

Bi akrabamiz 5 sene önce evlendi . İstanbula gelin gitti. Adam sorumsuz birisiymiş bizimki değişir diye art Arda iki çocuk yaptı . İkincisi yeni doğmuşken adam ayrılalım yapamıyorum demiş . Ayrılmışlar minik daha 1 yaşında teyzesi burda bakıyor , kendisi İstanbul da çalışıyor . Cok üzüldüm kızın yaşı daha küçüktü 30 yaşında kaldı iki çocukla .
Sabah sabah erkeklere gicik oldum😡😡
Ne rahat birak kendi hayatına bak , kadinininda ailesinin de hayatı mahvolsun .

Gunaydin guzeller 😍😍
Okula gitmeyince günlerden de haberim olmuyor. Gecen anneme diyorum bugün ne günlerden 😁

Bayram icin aydın a gittim offf fiyatlar ateş pahası ama cok güzel şeyler beğendim agustosta düşsün hepsini alacagim😁😁😁
Basit bir elbise 1200 lira yuh dedim .

Yanı bisey almadan döndüm geri 🤣🤣

Mayişlar yatar cuma günü .

Bi akrabamiz 5 sene önce evlendi . İstanbula gelin gitti. Adam sorumsuz birisiymiş bizimki değişir diye art Arda iki çocuk yaptı . İkincisi yeni doğmuşken adam ayrılalım yapamıyorum demiş . Ayrılmışlar minik daha 1 yaşında teyzesi burda bakıyor , kendisi İstanbul da çalışıyor . Cok üzüldüm kızın yaşı daha küçüktü 30 yaşında kaldı iki çocukla .
Sabah sabah erkeklere gicik oldum😡😡
Ne rahat birak kendi hayatına bak , kadinininda ailesinin de hayatı mahvolsun .
Yaaa evet kıyafetler bile aşırı pahalı öyle kaliteli filan da değiller🤔

Üzüldüm kızada Rabbim sabır ve dayanma gücü versin bazı insanlar evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyor olan çocuklara olıyor🥺🥺

Kahvaltimizi yaptik
Mutfagi topladim
Beyazlari attim mak.calistirdim
Mutfagi salonu supurdum.bu sicakta silemem valla kalsin.
Klimayi actim soguk hava vermedi sinir oldum.esimde siz ellemeyin ben gelince bakarim dedi.
Dun geceye kadar geceler cok güzel serindi.ama dun gece sicaktan uyuyamadim.kizda uyumadi.bugun klimada yatariz.inşallah esim gelince olur yoksa bu gecede yatamicaz

Selam kızlar 💙💙

Ayyy çok yoruldum valla awm de maşac ve koca ayı tiyatrosu vardı eşimin kuzeniyle kızları götürdük bayağı bir eğlendiler🧿🧿🧿

İlk defa dışardan yemek yemeden döndük🙈🙈

Dönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Eve geldik mercimekli bulgur pilavı,,,, tereyağlı tavuk,,, salata yaptım yedik

Şimdi kızı uyutuyorum birqzdan cola cips keyfi yapacağım💙💙

Selam kızlar 💙💙

Ayyy çok yoruldum valla awm de maşac ve koca ayı tiyatrosu vardı eşimin kuzeniyle kızları götürdük bayağı bir eğlendiler🧿🧿🧿

İlk defa dışardan yemek yemeden döndük🙈🙈

Dönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Eve geldik mercimekli bulgur pilavı,,,, tereyağlı tavuk,,, salata yaptım yedik

Şimdi kızı uyutuyorum birqzdan cola cips keyfi yapacağım💙💙
Kiz diyete baslamadin sen ha😆😆
Aman zaten kıtlık çikacakmis.bosverelim yiyelim.bi kac ay daha hayatta kaliriz

Klima calisiyor ama ne soguk hava veriyor ne sicak hava.daha 2yillik klima yahu.
Esim servisi aradi.yarin gelecekler.sansimiza bugunde gece cok serindi.hatta sabaha karsi üsümüsüm.
Yarin adanaya gitmeyi düsunuyoruz.esim arabaya teyp aldi.onu degistirip taktiracaz.
Dun doğumgunumdü sagolsun esim pasta almis kutladilar.
Su kiraci isi canimizi cok sıkmaya basladi ama nolcak bilmiyorum.dunyanin borcuna girdim ama evime gidip oturamiyorum.ilerde coook zengin olursam asla ev alipta kiraciya vermem.yerlesiyorlar mubarek

😂

Eklentiler

• D5F03FC7-70C5-43D5-9F2B-0E16E1D40C8A.webp
    D5F03FC7-70C5-43D5-9F2B-0E16E1D40C8A.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 115
İyi akşamlar kızlar 💙💙

Bugün kuzen geldi sabahtan kahvaltıya kaşarlı sucuklu pide yaptırdım yanına çay kahvaltılık filan yaptık kahvaltımızı

Büskivili pasta yaptım kızlar kapış kapış bitti valla devamı olsa yerlerdi😜😜

Sonra kahve muhabbet kuzen benim kremalı spagettime bayılır onu istedi benim kızlara da gün doğdu tabi yaptım tavuklu filan yanına salata yaptım yedik👏👏👏

Kızlar havuza girdi banyoda💃💃

Sonrasında bayağı bir müzik açıp oynadık valla çok iyi geldi 💞💞💞

Günaydın kızlarrrrr💙💙💙

Herkese hayırlı bayramlar🤗🤗🤗🤗

Dün akşama kadar annemdeydik dönüşte Yiğenim de aldık bize geçtik eşim gelmeyecekti ama sürpriz yaptı 🤪🤪🤪ve kedisiyle geldi ben Yiğenim koltuk tepelerinde🤫🤫🤫

Dün annemde yiyince yemek yapmamıştım malüm eşim mumbar istedi hemen hepimiz yedik🤩🤩

Günaydın kızlarrrrr💙💙💙

Herkese hayırlı bayramlar🤗🤗🤗🤗

Dün akşama kadar annemdeydik dönüşte Yiğenim de aldık bize geçtik eşim gelmeyecekti ama sürpriz yaptı 🤪🤪🤪ve kedisiyle geldi ben Yiğenim koltuk tepelerinde🤫🤫🤫

Dün annemde yiyince yemek yapmamıştım malüm eşim mumbar istedi hemen hepimiz yedik🤩🤩
Gözünaydın canım🥰iyi bayramlar 🌸Kediyi benim içinde mıncır😂

Back
X