Yap bak nasıl güzel kabaracak,Hepsini yaparmda valla elektrk cırpıcı kullanmazsam ölürüm
Sana dedim senin çocuklar akşama ayrı yemek isterSlm kizlar
Her gün ayni rutin
Kahvalti yap topla
Evi süpur sil
Kurabiye pisti kizim yedi
Oglanda buzlukta lahmacun vardi yedi
Şimdi soruyorlar aksama ne yicezzzz
Her aksam evde yürüyorum koridorda.dısari çikamam çok sıcak.evde bile yürüyünce terden ölüyorum.
Yaptim bileSana dedim senin çocuklar akşama ayrı yemek ister
Makarna yap
Hayırlı olsun yeni kızınRobot süpürge aldık şimdi.Hadi hayırlı uğurlu olsun ins
Hayırlı olsun tatlım güle güle kullanRobot süpürge aldık şimdi.Hadi hayırlı uğurlu olsun ins
Hayırlı olsn cnmRobot süpürge aldık şimdi.Hadi hayırlı uğurlu olsun ins
Hayırlı olsun yeni kızın
Hayırlı olsun tatlım güle güle kullan
Teşekkür ederim kuzular ins mennun kalırım.Baya bütçeyi zorlayıp aldkHayırlı olsn cnm
Oh bizim yerimizede yap piknikGünaydn kızlar
Denize gidemiyıruz
Bizde pikniğe geldik
Neeee çocuk yok koca yokkk sen temizlik diyorsunOh bizim yerimizede yap piknikBende Bugün temizlik yapacağım eşim mesaiye gitti 4-5gün gelmeyecek.Yemek yapmam dışarıdan soylerım belki
Akşam bittirdik 4 gündür iZliyorız. 2. Sezonu bekleyecegız.Ya cocuk varken tv nin karşısına ben oturmaya zaman kalmıyordu cocuk izliyordu okuldan gelince biraz.Onunla yatıp onunla kalkıyordum.İnsanlar anlatıyordu su diziyi bitirdim bir gecede Şu film çok güzel su söyle diye.Valla cocuk yokken harbiden Hersey izleniyormuş yatıp yuvarlanılıyormuşGubaydin kızlar bol dinlenmeli eğlenceli bir gün olsun .
Neeee çocuk yok koca yokkk sen temizlik diyorsunkeyfini çıkar ohhh mis gibi dinle kafanı . Herkes zeytin ağacını cok izliyor bu aralar sen de izle hemen
Amin canm Allah razı olsun seni cok büyük dertten kurtarıyor . Bilmediğin memlekette nerden bulacaksın birilerini annelerimizin hakkı ödenmez .Akşam bittirdik 4 gündür iZliyorız. 2. Sezonu bekleyecegız.Ya cocuk varken tv nin karşısına ben oturmaya zaman kalmıyordu cocuk izliyordu okuldan gelince biraz.Onunla yatıp onunla kalkıyordum.İnsanlar anlatıyordu su diziyi bitirdim bir gecede Şu film çok güzel su söyle diye.Valla cocuk yokken harbiden Hersey izleniyormuş yatıp yuvarlanılıyormuşAllah razı olsun annemden yazları bakıyor çocuğa hem biz dinleniyoruz hemde bakıcı derdimiz olmuyor.Allah basımızdan eksik etmesin
Hayirli olsun.Robot süpürge aldık şimdi.Hadi hayırlı uğurlu olsun ins
Vardir canim bi sıkıntısıgünaydınnnnnnnnnn
karnı tok altı temiz gazı yok diş spreyi sıktım ama anlamsız bi şekidle tüm gece uyumadık ve hep ağladık
evet yaVardir canim bi sıkıntısı
En zor sey o zaten sıkıntısını söyleyememesi
diete girelim bişi pişirmeyelimGünaydın kizlar
Bu gün ne pisirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?