Canım sıcaktan filan uyumuyor olabilir migünaydınnnnnnnnnn
karnı tok altı temiz gazı yok diş spreyi sıktım ama anlamsız bi şekidle tüm gece uyumadık ve hep ağladık
yok cnm odası serinde camıda açtm herşeyi denedimCanım sıcaktan filan uyumuyor olabilir mi
Burdan da yazayımGünaydın kizlar
Bu gün ne pisirsem
Allah Allah böyle durumlarda az bişey ağrı kesici ver bakalım belki bir yeri ağrıyordu ona göre doktora gidersinizyok cnm odası serinde camıda açtm herşeyi denedim
delirdim ya resmen delirdim
ah bu dişlerAllah Allah böyle durumlarda az bişey ağrı kesici ver bakalım belki bir yeri ağrıyordu ona göre doktora gidersiniz
Ya da diş çıkarıyordur
Zaten diyetteyimevet ya
diete girelim bişi pişirmeyelimama bebeler var
bizde gelelim miBuldum ne pisirecegimi
Buzlukta balik vardi .onu kizartacagim
Oh cok mesudum☺☺
Afiyet olsunnnBuldum ne pisirecegimi
Buzlukta balik vardi .onu kizartacagim
Oh cok mesudum☺☺
Hahahahha bizde durum böyle
Bizde klimanın olduğu odadan çıkmaya korkuyoruzHahahahha bizde durum böyle
Valla diğer odalara ışık hızıyla gidip geliyomBizde klimanın olduğu odadan çıkmaya korkuyoruz
Bitti canım bu hafta başladım işe baya gezdik yol uzun olunca mola vermeden gidip gelinmiyor çok şükür iyi geçti siz nasılsınız sayfayı bugün başlıcam okumaya
Hosgeldin kizHaftaya salı Antalya’dan misafirlerim geliyor 1 hafta kalıcaklar izin alırım dedim beraber gezeriz pikniğe denize gideriz yemek planı yapmam lazım iş yerinde yeni personeller başlamış bitanesi ben gidince yerime verilecekmiş bütün yazışmaları öğret dedi müdürler ona başladım sabahtan olan işleri beraber yaptık.Muhasebeye vermişler yer yok oturtacak diye orası daha kolay burası karışık dedi sen bilirmişim öğrenmek istersen benim yaptıklarımı öğretirim dedim
Özledik kızBitti canım bu hafta başladım işe baya gezdik yol uzun olunca mola vermeden gidip gelinmiyor çok şükür iyi geçti siz nasılsınız sayfayı bugün başlıcam okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?