- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Hoşgeldin evine canım iyi macera olmuşturKızlar bilet dfiyatlaru uçakla 11 bin tutacaktı arkadaşlarla trenle gidelim dedim hem değişiklik olur hemde ekonomi yaoariz diye . Allahim tamam keyifli falan ama git gir bitmiyor bu yorgunluk 36 günde çıkmaz benden
Hamarat ablamGünaydın kızlar mutlu haftasonları
15 kg dolma biber aldım kilo 7.5 tl di. İpe dizdim kurumadalar birazda patlıcan yapıcam dolmalık. Yeni başladım kış hazırlığına ilk işim domates konservesi 5.5 tl di en son domates 20 şişe yaparım birazda buzluğa atarım.
Doktora gittiniz mi canımGünaydın herkese...
Kabus bir geceydi...
İyi ki yıllık izne cıktım.. Kızım hasta ve asla uyumadı
Tüm gece ağladı delirmiş gibiydi
Offf bebeler hasta olmasn
O ooooooo canım zeynomunnn kardeşi mi gelmişşşş hoşgeldiniz zzz efenimmmmm sefa getirdinizzzzzzzz sizin için bir parti yapalımmmmmmHamarat ablamben de domatesleri senin dediğin gibi koycam insallah pisman olmam
Evt cnm saman gribi olmşDoktora gittiniz mi canım
Günydn cnm nasılsmGünaydın kızlar
Oyyy kuzum kıyamamEvt cnm saman gribi olmş
Bide bopazı tahriş olmş
Hahahahah ördekmi kuşmu oOyyy kuzum kıyamam
Kızzzz niye böyle olmuş ki anlamadımHahahahah ördekmi kuşmu o
Cok güzelmiş rozetin
Çok tatliş amaKızzzz niye böyle olmuş ki anlamadım
Evdeyim bugün temizlik yapacağım.Biraz bogazım yanıyor 2 gündür.Sen nasılsın nasıl oldu kızçen?Günydn cnm nasılsm
Tesekkur ederimO ooooooo canım zeynomunnn kardeşi mi gelmişşşş hoşgeldiniz zzz efenimmmmm sefa getirdinizzzzzzzz sizin için bir parti yapalımmmmmm
Dimi yaaaa kapsüller çıksın içip karnımız doysun Ohhhh misssssEve gelmeden 2-3 saat önce robotu temizlik içşn gönderiyorum ne rahat oluyormus süpürülmüş eve gelmekBirde yemek yapan robot çıksa onuda alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?