- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Oyyy kıyamam kuzucuga hasta olmasın minnoslarMerhaba kızlar...
Kızım cok şükür daha iyi gibi
Ama sanırım bana bulaştk boğazm yanıo
Çocuklardan geciyor yaMerhaba kızlar...
Sende dikkat et canım kendine izinde misinMerhaba kızlar...
Sağol kuzum benim dikkat et bak sende sonrasında acısı çıkmasınGubaydin canlar
36 saat yolculuk yaptım , 36 saattirde temizlik yapıyorum . Dip köşe bütün dolapları indirdim tertemiz oldu . Birkaç günlük daha ufak isim var sonrası kışlıklara başlayacağım
Canisi benim yorgunluk bir ayda bitmez canm çıktıannemiz yokkk yanımızda
Prensesin doğum günü şimdiden kutlu olsun süslü boncuk
okyonus nasil oldun canisi dikkat et bu temizlik olayları bize gire degil
Ben orta boy konserve şişelerine yapıyorum.Kiloluk şişelere yaparsan 2 katı koy yazdıklarımı.Orta boy şişeler için ölçü bu benim.Gunaydin guzeller
okyonus canim gecen sene cok güze turşu tarifi atmıştın sıcak suyla yapılan sana zahmet yine atar misin
Geçmiş olsun canim.bu hastalığı cok duydum ama ayrintili bilmiyorum.Günaydın kızlar. Troid değerlerim yüksekti ayrıntılı bakıldı. Haşimato diye bir hastalık varmıs malesef bende çıktı. İlaç falan verdiler beslenme uzmanına gidicem. Gluten falan yasak sanırım baya bir yasak listesi var
Geçmiş olsun canım bende ayrıntılı bilmiyorum beslenmene filan dikkat etmen lazım herhaldeGünaydın kızlar. Troid değerlerim yüksekti ayrıntılı bakıldı. Haşimato diye bir hastalık varmıs malesef bende çıktı. İlaç falan verdiler beslenme uzmanına gidicem. Gluten falan yasak sanırım baya bir yasak listesi var
Cnm benim cok geçmiş olsun . Doktor ne diyor son zamanlarda cok duyuyorum bu hastalığı dikkat et kendineGünaydın kızlar. Troid değerlerim yüksekti ayrıntılı bakıldı. Haşimato diye bir hastalık varmıs malesef bende çıktı. İlaç falan verdiler beslenme uzmanına gidicem. Gluten falan yasak sanırım baya bir yasak listesi var
Merhabalar,Arçelik robot süpürgeniz hangi model acaba siyah 9034 mu? Memnun kaldınız mı cok olumsuz yorum okuyunca bir arastirmaya girdim sizinki karşıma çıkınca sormak istedim,Arçelik servis ağı nedeniyle almak istiyorum ama genelde şikayetlere denk geldim.sizin fikriniz nedir?Selam kızlar Ayyy bugün pertim çıktı
Kızı kreşe bıraktım annemle çıktık robot süpürge bakmaya bayağı bir gezdik filan derken arçelik de karar kıldık kampanyadaydı 3750 tl ye aldık babam büyük ablama da aldı süpriz
Benim de babama bir miktar borcum vardı babam da onu sildi
Eve geldik dışardan söyledik yedik kahve içtik kızı almaya gittim biraz da onu eğlendireyim dedim
Hamburger yedirdim oyun yerine götürdüm top havuzuna oyuncaklara filan bindi
Büyük kız kayınvalideme gitti orda kalacak kedi var ya eve gelmek istemiyor
Allah başımızdan eksik etmesin
Canım babacığım hepimizin gönlünü yapmaya çalışıyor
Merhaba anneme aldık tam numarasını bilmiyorum canım yaaa ama şimdilik memnunlar ama haritalama özelliği yokMerhabalar,Arçelik robot süpürgeniz hangi model acaba siyah 9034 mu? Memnun kaldınız mı cok olumsuz yorum okuyunca bir arastirmaya girdim sizinki karşıma çıkınca sormak istedim,Arçelik servis ağı nedeniyle almak istiyorum ama genelde şikayetlere denk geldim.sizin fikriniz nedir?
Haşimato bende de var ama gluten yasağı yok günlük troid ilacı kullanıyorum ömür boyu kullanılacak bu ilaçGünaydın kızlar. Troid değerlerim yüksekti ayrıntılı bakıldı. Haşimato diye bir hastalık varmıs malesef bende çıktı. İlaç falan verdiler beslenme uzmanına gidicem. Gluten falan yasak sanırım baya bir yasak listesi var
Oy kuzum daha dün doğdu.hemen buyıyorlar ya.iyki doğmus kuzumGünaydın kızlarrrrr
Bugün 1 Eylül kuzumun doğumgünü
Aşısı var sağlık ağına gideceğiz uyuyor daha cadı güzel bir doğumgünü şarkısı açıp uyandırayım prensesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?