Ayrıldığınız gibi kavuşun cnmGünaydin kızlar
Eşim bugün gidiyor.zaten hasta.
Icim buruk
Rabbim den hayirlısı
Ben bireysele bu yüzden girdimPara tutamıyorum sürekli harcanıyor gereksiz değil ama yinede gidiyor.Güne girelim dedim arkadaşıma 4 kişi yeter çok uzun sevmiyorum bugün görüşürsek netleştiririz
Aynen canım kara delik gibi aldığını yutuyorPara tutamıyorum sürekli harcanıyor gereksiz değil ama yinede gidiyor.Güne girelim dedim arkadaşıma 4 kişi yeter çok uzun sevmiyorum bugün görüşürsek netleştiririz
Amin canim aminAyyyyy gece nasıl mışıl mışıl uyumuşsundur
Gözünaydın canım
Allah kavuştursun bacım
Amin canim insallahAyrıldığınız gibi kavuşun cnm
Ben bireysele bu yüzden girdim
İnsan bişi öderken zorluo kendini birikim oluo
Ama cidden gereksiz hiç bir harcama olmamasına rağmen sıfır kalıo
Amin canim insallahAllah kavuştursun canım sağ Salim gidip gelsin
Allah kavuştursun canım nereye gidiyor eşin uzun süremi olmayacakGünaydin kızlar
Eşim bugün gidiyor.zaten hasta.
Icim buruk
Rabbim den hayirlısı
Amin canim cok sagol.Allah kavuştursun canım nereye gidiyor eşin uzun süremi olmayacak
Sayılı gün geçer hayırlısı ile gitsin dönsün inş. Benim eşimde 6 ay yokAmin canim cok sagol.
Giresuna gidiyor bize cok uzak.1 ay kalacak
Amin canim insallah.niyeyse bu sefer icim bi tuhaf oldu.taksiye bindi gitti.bende oturdum agladimSayılı gün geçer hayırlısı ile gitsin dönsün inş. Benim eşimde 6 ay yok
Dinledin mi kızSelam kızlar.Kahvaltı ettik oğlanla şimdi kahve içicem bugün bir iş yapmak istemiyorum yarın yaparım ins
Oyyyyyy canım ablacım benimmAmin canim insallah.niyeyse bu sefer icim bi tuhaf oldu.taksiye bindi gitti.bende oturdum agladim
Tuhaf bi agirlik hissettim.
Insallah sizinde duzene biner .boyle.ayrılıklar son bulur insallah
İyi dinlendim ya yattım yuvarlandımDinledin mi kız
Oyyyyyy canım ablacım benimm
Ohhh ne iyi gelmiştirİyi dinlendim ya yattım yuvarlandımSonra dışarıya çıktık pizza yedik parka falan gittik felekten bir gün oldu Mutfağı kahvaltı sonrası topladım hiç dağılmadı bir daha ne hoş yA
Canim kardeşim ❤❤Dinledin mi kız
Oyyyyyy canım ablacım benimm
Oh hadi iyi eğlenceler.İyi geceler kızlar
Gün yine ortalık toplamak çamaşır filan asmakla geçti
Dünden paça vardı birazda patates kızarttım kızlara kendime de kabak yaptım
Yarın eltimlerle filan mangala gideceğiz yemek derdim yok
Oooooo kuzum benim sabah sabah bu ne enerji böyle çok öpüyorum seniGunaydin Canlarım iyi pazarlar
Dun kursa gittim evle hiç ilgilenemedim , bugün kahvaltı sonrası temizliğe girişeceğim
Tüm gün temizlikle geçer
O1deren87 canim esin kazasız belasız gidip gelsin arada böyle ayrılıklar tatlı olabilir
Zeynolin44 canim benim nasılsın kızımız nasıl
Benim hislerim cok kuvvetlidir söylediğin andan itibaren kız hissediyorum eğer tutarsa ilk bana söyle
okyonus bugun sende de temizlik var dimi
Kmsl Hnd ahhh canım eltilerimiz
Penguen nasilsin tatlım soğuklar geldi mi sizin oraya burası hala cok sıcak
Cankusunannesi özledim seni tatlım hiç denk gelemiyoruz cok sonradan okuyorum yazdıklarını
Balboncuk seni etiket yapamadım
Minik kuşun napiyoresin geldi mi kac yılı kaldı gelmesine
Aynen dikkat ederimOh hadi iyi eğlenceler.
Aman kücük kız terlemesin hasta olmasin minnosum dikkat et
Ay şimdi uyandık oğlumla kedide gelmiş yanımızaGunaydin Canlarım iyi pazarlar
Dun kursa gittim evle hiç ilgilenemedim , bugün kahvaltı sonrası temizliğe girişeceğim
Tüm gün temizlikle geçer
O1deren87 canim esin kazasız belasız gidip gelsin arada böyle ayrılıklar tatlı olabilir
Zeynolin44 canim benim nasılsın kızımız nasıl
Benim hislerim cok kuvvetlidir söylediğin andan itibaren kız hissediyorum eğer tutarsa ilk bana söyle
okyonus bugun sende de temizlik var dimi
Kmsl Hnd ahhh canım eltilerimiz
Penguen nasilsin tatlım soğuklar geldi mi sizin oraya burası hala cok sıcak
Cankusunannesi özledim seni tatlım hiç denk gelemiyoruz cok sonradan okuyorum yazdıklarını
Balboncuk seni etiket yapamadım
Minik kuşun napiyoresin geldi mi kac yılı kaldı gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?