Ayyy Zeynom hayırlısı neyse o olsun kuzum gülce nasıl alıştı mı okulaSelam canım iyiyim Bi sıkıntı yok haftaya Dr gideceğim
Hafta sonu turşuluk ları alıp turşu kurdum
Bugün elbise dolaplarını hallettim
Yarın mutfak dolapları buzdolabı vestiyer
Halılar da yarıngidecek perşembe kadın gelecek gerisi onda halıları da serer gider ev bana batıyordu artık
Bende kız hissediyorum hayırlısı bakalım oğluma bir erkek kardeş olsun isterim ama erkekler kızlara göre çok zorlar hayırlısı olsun
O oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyorBende bazen bekarlık günlerimi cok özlüyorum mis gibi zamanlardı
Teyzesi canımı cikartilartiyiar okula gitmeleri dert okuldan gelişleri dert
Her gün dışarı çıkalım gezelim istiyorlar
Gubaydin kızlar sağlıklı bereketli bir hafta olsun
7 den beri ayaktayım daha yeni keyif kahvesi içtim duş alıp okula gideceğim
Allahim bütün kocalar aynıO oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyor
Atom karınca yaaa masallah sanaSelam canım iyiyim Bi sıkıntı yok haftaya Dr gideceğim
Hafta sonu turşuluk ları alıp turşu kurdum
Bugün elbise dolaplarını hallettim
Yarın mutfak dolapları buzdolabı vestiyer
Halılar da yarıngidecek perşembe kadın gelecek gerisi onda halıları da serer gider ev bana batıyordu artık
Bende kız hissediyorum hayırlısı bakalım oğluma bir erkek kardeş olsun isterim ama erkekler kızlara göre çok zorlar hayırlısı olsun
Bende birazdan uyuyacağım insAllahim bütün kocalar aynı
Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağımhiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir
Atom karınca yaaa masallah sana
Hahahahhaha insan bekar gibi oluyor dimine yapsın teyzesi.. dün gece cok uyandık
en son çarşafı ısırıyordu
1 aydır azı dişlerinin ikiside bembeyaz şişmiş ama nedense patlamıyormaffeti kızı
ne uykusu kaldı ne bişey
eşim 2 haftada bir 2 günlüğüne geliyor
bu sene son inşallah cnm
bazen gelmesemi diorum
sen nasılsın
Klasik erkekler eşimde bana diyor sen yokken küçük hiç ağlamıyorO oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyor
Asrın buluşuAllahim bütün kocalar aynı
Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağımhiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir
Atom karınca yaaa masallah sana
Bende bugün alacam turşuluk afiyetle yiyinİyi geceler kızlar yarın akşam okulda toplantı var işten çıkınca direk oraya geçeriz biraz kalan yemekler var onları yeriz ya da dışarıdan lahmacun söyleriz duruma göre bakarız artık.Turşularımı kurdum geçen hafta çarşamba sarma sarıp işe götürcem arkadaşlarla yemek için sözüm vardı aklıma gelen başka birşey yok birazdan yatarım
Var ki bozduruyonGünaydin kizlar
Kizi hazirladim.okula giderken bakkala ugradik.kiza meyve suyu aldim ekmek aldim.iki gündür bakkala 200luk bozduruyorum.cekindim valla adamdan
Kizin tiyatro parasini verdim.su gibi gidiyo para.esim ebde olmadigi icin para idaresi bende oluyor ve ben bu durumu hic sevmiyorumsurekli para harcamak cok can sıkıcı
Oy kuzum atlatsaydı bir ya hayırlısiylaGünaydın kızlar
Dün akşam buzdolabının içini dışını sildim hava serinken pazara gittim
3 gündür iyi sıcak varya gece yine klima açıyoz
Pazardan aldıklarımı yerleştirdim
Çamaşır bulaşık çalıştırdım balkon yıkadım
Ortalık topladım robotu açtım süpürdü sildi
Bugün de toz alır banyo yıkarım işim yok diye düşünürken aklıma buzlukta ki karın,, şırdan geldiçıkardım yanına da kasaptan mumbar alacam bugün o çok yeniyor küçük cadı başında bitiriyor zaten
Ancak akşama hazırlarım dolaba koyarım yarına hazır olur pişiririm
Yarın hastane işim var dosya açılacak perşembe kuzum ameliyat olacak inşallahhh
Yok kiz bence paranin degerinin düsmesinden.Var ki bozduruyon
Maşallah kızz bayağı bayağı bitirdin temizliğiOy kuzum atlatsaydı bir ya hayırlısiyla
Birazdan koltuklara girisecem.onlari silip mutfak dolaplarina girismem lazim
Günlük degilde dip köse yapmak cok sıkıcı ve yorucu ya
Ya tabiki orası öyleYok kiz bence paranin degerinin düsmesinden.
Yok kiz var bayagı.Maşallah kızz bayağı bayağı bitirdin temizliği
Neyseki bu yeni koktuklarim rahat siliniyor.eskisi olsa bi günümu ayirmam lazimdiYa tabiki orası öyle
AynenYok kiz var bayagı.
Hem babam gelmeden bitsinde rahat rahat oturrum babacigimla .cok hafif boynun agriyor.gecen camlari sildimya
Evet ya o zorduNeyseki bu yeni koktuklarim rahat siliniyor.eskisi olsa bi günümu ayirmam lazimdi
Zaten bizim kolumuzda ayni agriyior.boynumuzda.Aynen
Ya bende Ogün havuza girdim ya saçım ıslak kaldım benim de boynum ağrıyor biraz
Hahahha zaten çok benzetiyorlarZaten bizim kolumuzda ayni agriyior.boynumuzda.
ikizmiyiz biz acaba
Gelim bacimEvet ya o zordu
Kolay gelsin işin bitince sonra da bize gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?