🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy Zeynom hayırlısı neyse o olsun kuzum gülce nasıl alıştı mı okula

O oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyor

Allahim bütün kocalar aynı

Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağım hiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir
Atom karınca yaaa masallah sana

İyi geceler kızlar yarın akşam okulda toplantı var işten çıkınca direk oraya geçeriz biraz kalan yemekler var onları yeriz ya da dışarıdan lahmacun söyleriz duruma göre bakarız artık.Turşularımı kurdum geçen hafta çarşamba sarma sarıp işe götürcem arkadaşlarla yemek için sözüm vardı aklıma gelen başka birşey yok birazdan yatarım

Hahahahhaha insan bekar gibi oluyor dimi
Klasik erkekler eşimde bana diyor sen yokken küçük hiç ağlamıyor
Allahim bütün kocalar aynı

Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağım hiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir

Atom karınca yaaa masallah sana
Asrın buluşu
Bende bugün alacam turşuluk afiyetle yiyin

Günaydın kızlar

Dün akşam buzdolabının içini dışını sildim hava serinken pazara gittim
3 gündür iyi sıcak varya gece yine klima açıyoz

Pazardan aldıklarımı yerleştirdim
Çamaşır bulaşık çalıştırdım balkon yıkadım
Ortalık topladım robotu açtım süpürdü sildi

Bugün de toz alır banyo yıkarım işim yok diye düşünürken aklıma buzlukta ki karın,, şırdan geldiçıkardım yanına da kasaptan mumbar alacam bugün o çok yeniyor küçük cadı başında bitiriyor zaten

Ancak akşama hazırlarım dolaba koyarım yarına hazır olur pişiririm
Yarın hastane işim var dosya açılacak perşembe kuzum ameliyat olacak inşallahhh

Günaydin kizlar
Kizi hazirladim.okula giderken bakkala ugradik.kiza meyve suyu aldim ekmek aldim.iki gündür bakkala 200luk bozduruyorum.cekindim valla adamdan
Kizin tiyatro parasini verdim.su gibi gidiyo para.esim ebde olmadigi icin para idaresi bende oluyor ve ben bu durumu hic sevmiyorumsurekli para harcamak cok can sıkıcı

Var ki bozduruyon

Oy kuzum atlatsaydı bir ya hayırlısiyla
Birazdan koltuklara girisecem.onlari silip mutfak dolaplarina girismem lazim
Günlük degilde dip köse yapmak cok sıkıcı ve yorucu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…