nasıl yaniKuzum sizin hesabınız ortak mı yoksa ayrı mı
Hani eşin şehirdışımda çalışıyor ya maaşlarınız tek hesapta mı oluyor yoksa herkes ayrı giderleri mi karşılıyornasıl yani
yk cnm maaşlarımız ayrı hesaba yatıyorHani eşin şehirdışımda çalışıyor ya maaşlarınız tek hesapta mı oluyor yoksa herkes ayrı giderleri mi karşılıyor
Hııı ben eşini öğretmen evinde filan kalıyor diye hatırlıyorum sizde ayrı 2 ev geçindiriyorsunuz o zaman tabiki de ancak yetişiryk cnm maaşlarımız ayrı hesaba yatıyor
eşim ordaki kirasını faturalarını krediyi vs ödüyor
benm maaşım öyle yüksek deil ben kadrolu memur değilim.. benm maaşımda ancak kızın masrafları vs yetiyor
2 ev varya sizin ondan bence.hos suan kimse geçinemiyor ama esininde evinin gecimi var.oda zorlar siziyk cnm maaşlarımız ayrı hesaba yatıyor
eşim ordaki kirasını faturalarını krediyi vs ödüyor
benm maaşım öyle yüksek deil ben kadrolu memur değilim.. benm maaşımda ancak kızın masrafları vs yetiyor
aynen cnm.. neyseki az kaldıHııı ben eşini öğretmen evinde filan kalıyor diye hatırlıyorum sizde ayrı 2 ev geçindiriyorsunuz o zaman tabiki de ancak yetişir
Allahtan senin kira,, kreş gibi sorunların yok birde genellikle annende yiyorsun iş çıkışı ya onlar olmasaydı napacak tın
Neyse az kaldı ama dimi eşinin yanına gelmesi
evt cnm aynen.. bide maaşımın yüksek olmamasıda cabası2 ev varya sizin ondan bence.hos suan kimse geçinemiyor ama esininde evinin gecimi var.oda zorlar sizi
O zmaan biraz rahatlarsın ama sonrasında evinde arabanda var bes de ödüyorsun kasma boşver bir daha gelmicez bu dünyaya anı yaşaaynen cnm.. neyseki az kaldı
hesapladık git gel mazot parası kirası faturalar vs
nerden baksan cebimize +4bin gircek
Kız eskiden kız evlendirkeen memur arıyorlardı şimdi memura kız vermiyorlarevt cnm aynen.. bide maaşımın yüksek olmamasıda cabası
hayır yani eskiden tek maaşla memurlar yazlık bile alırmış
şimdi altın alamıyoruz
o zamanda arabayı değişecez kredisi bittiği gibi yenisine girecez inşallahO zmaan biraz rahatlarsın ama sonrasında evinde arabanda var bes de ödüyorsun kasma boşver bir daha gelmicez bu dünyaya anı yaşa
Hayat boyu mücadele devammmo zamanda arabayı değişecez kredisi bittiği gibi yenisine girecez inşallah
araba uzun yol yaptı ya antep-hatay kmsinden elden cıkarmak gerekecek
ama işte dediğin gibi buna şükür
tabi manevi kısmını düşüncek olursak gelmesin
bıkmak değilHayat boyu mücadele devammm
Ne çabuk bıktın kız enişteden
Hahahha olur öyle şeyler önemli olan evliliği dinç ve dinamik tutmak 2 gün önce de bizim evlilik yıldönümüzdü 17 seneyi devirdikbıkmak değil
güzel vakit geçiriorus
sorun yok
seviyorumda herşey ok
ama sanırım yıllarca tek tip yaşamaya alışmışım
sorun ben
Hahahha olur öyle şeyler önemli olan evliliği dinç ve dinamik tutmak 2 gün önce de bizim evlilik yıldönümüzdü 17 seneyi devirdik
Canımsın çok sağol çıktık ameliyattan serum taktılar uyuyor prensesim
Gemiş geçmiş olsun canmCanımsın çok sağol çıktık ameliyattan serum taktılar uyuyor prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?