🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hani eşin şehirdışımda çalışıyor ya maaşlarınız tek hesapta mı oluyor yoksa herkes ayrı giderleri mi karşılıyor
yk cnm maaşlarımız ayrı hesaba yatıyor
eşim ordaki kirasını faturalarını krediyi vs ödüyor
benm maaşım öyle yüksek deil ben kadrolu memur değilim.. benm maaşımda ancak kızın masrafları vs yetiyor

benm maaşım öyle yüksek deil ben kadrolu memur değilim.. benm maaşımda ancak kızın masrafları vs yetiyor
Hııı ben eşini öğretmen evinde filan kalıyor diye hatırlıyorum sizde ayrı 2 ev geçindiriyorsunuz o zaman tabiki de ancak yetişir

Allahtan senin kira,, kreş gibi sorunların yok birde genellikle annende yiyorsun iş çıkışı ya onlar olmasaydı napacak tın

Neyse az kaldı ama dimi eşinin yanına gelmesi🤗

2 ev varya sizin ondan bence.hos suan kimse geçinemiyor ama esininde evinin gecimi var.oda zorlar sizi

Hııı ben eşini öğretmen evinde filan kalıyor diye hatırlıyorum sizde ayrı 2 ev geçindiriyorsunuz o zaman tabiki de ancak yetişir

Allahtan senin kira,, kreş gibi sorunların yok birde genellikle annende yiyorsun iş çıkışı ya onlar olmasaydı napacak tın

Neyse az kaldı ama dimi eşinin yanına gelmesi🤗
aynen cnm.. neyseki az kaldı
hesapladık git gel mazot parası kirası faturalar vs
nerden baksan cebimize +4bin gircek

2 ev varya sizin ondan bence.hos suan kimse geçinemiyor ama esininde evinin gecimi var.oda zorlar sizi
evt cnm aynen.. bide maaşımın yüksek olmamasıda cabası
hayır yani eskiden tek maaşla memurlar yazlık bile alırmış
şimdi altın alamıyoruz

aynen cnm.. neyseki az kaldı
hesapladık git gel mazot parası kirası faturalar vs
nerden baksan cebimize +4bin gircek
O zmaan biraz rahatlarsın ama sonrasında evinde arabanda var bes de ödüyorsun kasma boşver bir daha gelmicez bu dünyaya anı yaşa🤗🤗

O zmaan biraz rahatlarsın ama sonrasında evinde arabanda var bes de ödüyorsun kasma boşver bir daha gelmicez bu dünyaya anı yaşa🤗🤗
o zamanda arabayı değişecez kredisi bittiği gibi yenisine girecez inşallah
araba uzun yol yaptı ya antep-hatay kmsinden elden cıkarmak gerekecek
ama işte dediğin gibi buna şükür

tabi manevi kısmını düşüncek olursak gelmesin :D :D :D :D :D :D :D

o zamanda arabayı değişecez kredisi bittiği gibi yenisine girecez inşallah
araba uzun yol yaptı ya antep-hatay kmsinden elden cıkarmak gerekecek
ama işte dediğin gibi buna şükür

tabi manevi kısmını düşüncek olursak gelmesin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hayat boyu mücadele devammm💪💪💪

Ne çabuk bıktın kız enişteden🤪🤪

bıkmak değil
güzel vakit geçiriorus
sorun yok
seviyorumda herşey ok
ama sanırım yıllarca tek tip yaşamaya alışmışım
sorun ben :KK70:
Hahahha olur öyle şeyler önemli olan evliliği dinç ve dinamik tutmak 2 gün önce de bizim evlilik yıldönümüzdü 17 seneyi devirdik❤️❤️❤️

Back
X