🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar nerdesiniz bakalım🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Bugün evi kendim süpürdüm sildim azıcık enerji olsun👏👏👏
Balkon yıkandı
Çamaşır bulaşık halloldu
Çarşaflar değiştirildi
Bir tek toz alınacak

Öğlene çorba yaptım akşama kızlara hamburger kendime karar vermedim daha🙈🙈

Markete gitmem lazım 🤨🤨

Slm kizceler😘😘
Cok mutluyum babacim geliyooooor😉
Çocuklar beni yedi bitirdi babalari yokya. Dün gece rahatsızlandim.panik atak gibi bisemiydi cozemedim.kalbim resmen yataga çarpıyordu. Hani biseyden korkariz kalbimiz küt ederya saniye basi oyle oldu.
Çok üzüyorlar beni ya
Kahvemi icim islerime baslarim
Hadi görüsurus kizlar😚
Covid geçirdin mi benim ondan sonra oldu ölüm korkusu gibi bişey durduk yere oluyor benimde kalbim duracak gibi çok yavaş atıyor 😔

Günaydin kizlar sonbahar geliyor havalar serinliyor diye seviniyoruz bu seferde pazar fiyatlari yine almis basini gitmis.
Yılbasi gelmesini hiç istemiyorum.kimbilir ne zamlar gelecek.hatta yılbasi kutlamalari yerine ülkecek yas ilan edilebilir🤣iyice batiyoruz diye.

Günaydın kızlar🤗🤗🤗

Sabah büyük kıza poğaça yapmak için 5 de kalktım tabi küçük cadı da arkamdan kalktı🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Poğaça ları pişirdim
Arkasına tahinli kurabiye yaptım
Büyük gitti
Küçüğün karnını doyurdum
Ortalığı topladım
Makina boşalttım
Toz aldım
Balkon yıkadım

Kahvemi içtim☕☕

Birazdan kızı uyutur kahvaltımı rahat yaparım sonrasında robota süpürür sildiririm tama. Benim iş biter😆😆😆

Selam kızlar dün akşam biber dolması yaprak sarması yaptım büyük düdüklüye yerleştirdim akşam gidince pişiririm.Dün büyük kızıma çok kızdım çok fena oldu dili ne laflar ne laflar duyuyorum seni mahvederim kendine çeki düzen ver dedim. Bakalım bu akşam babasıda nöbetçi nasıl geçecek gecemiz

Selam kızlar dün akşam biber dolması yaprak sarması yaptım büyük düdüklüye yerleştirdim akşam gidince pişiririm.Dün büyük kızıma çok kızdım çok fena oldu dili ne laflar ne laflar duyuyorum seni mahvederim kendine çeki düzen ver dedim. Bakalım bu akşam babasıda nöbetçi nasıl geçecek gecemiz
Büyükler derdide önemsemezdim.çocuklar buyüyünce dertleri büyüyor. En kolayi bebeklikmis.

Günaydın kızlar🤗🤗🤗

Sabah büyük kıza poğaça yapmak için 5 de kalktım tabi küçük cadı da arkamdan kalktı🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Poğaça ları pişirdim
Arkasına tahinli kurabiye yaptım
Büyük gitti
Küçüğün karnını doyurdum
Ortalığı topladım
Makina boşalttım
Toz aldım
Balkon yıkadım

Kahvemi içtim☕☕

Birazdan kızı uyutur kahvaltımı rahat yaparım sonrasında robota süpürür sildiririm tama. Benim iş biter😆😆😆
Oh hamarat hatun.bende okula gittim öglen kizi kursa biraktim.eve geldim.sıkma hamuru yogurdum.evi süpurdüm
Namaz kıldım. Sıkmanin ic harcini hazirladim.tabi bunlari isık hiziyla yaptim 10 dkika uzanabilmek icin🤣
Sabahta ön balkonu yıkadim .wc lavoba yikadim.bul.mak
Bosalttim. Şimdi kizi kurstan almaya gidecem😉

Ben bugün pide yedim akşam yemesem iti olacak.Oğluşta tavuk suyu çorba sütlaç falan var onları yer çıkarız yüzme var bugün.Yarın köfte patates ayran olacak menü en sevdiğimiz menü🤣

Telefon almak istiyorum eskisini verip yerine yeni alayım diyorum.İPhone 13 alacağım sanırım.3 taksit ile veriyorlar 1000tl bir fark çıkıyor ama kararsız kaldım.Mavi renk alayım dedim eşime sonra sana veririm bunu 😂yurtdışına gidersek kendime başka alırım olur dedi:confused:

Bu arada kartlar 17bin gelmiş😅Diğer ödemeler var kredi kira fatura aidat çocuğun yüzme.Bana 200-300tl kalacak😂Önümüzdeki ay kartlar azalır telefon taksidi olur 😁

Oh hamarat hatun.bende okula gittim öglen kizi kursa biraktim.eve geldim.sıkma hamuru yogurdum.evi süpurdüm
Namaz kıldım. Sıkmanin ic harcini hazirladim.tabi bunlari isık hiziyla yaptim 10 dkika uzanabilmek icin🤣
Sabahta ön balkonu yıkadim .wc lavoba yikadim.bul.mak
Bosalttim. Şimdi kizi kurstan almaya gidecem😉
Ohhhh süpersin akşam kızı uyuturken erkenden uyumuşum🤪🤪🤪
Telefon almak istiyorum eskisini verip yerine yeni alayım diyorum.İPhone 13 alacağım sanırım.3 taksit ile veriyorlar 1000tl bir fark çıkıyor ama kararsız kaldım.Mavi renk alayım dedim eşime sonra sana veririm bunu 😂yurtdışına gidersek kendime başka alırım olur dedi:confused:
Al kızzz sefan olsun evet renkde bile fiyat fark ediyor
Benim telefonda sinyal veriyor ama istemiyorum şuanda kız sürekli düşürüyor elinden🤷‍♀️🤷‍♀️

Güya bugün hiç bir iş yapmadım ama oturmadım da🤪🤪

Kahvaltı sonrası ortalık topladım annem geldi kahve kurabiye keyfi yaptık gitti
Küçüğün arkadaşı geldi biraz oynadılar gitti

Yeşil fasulye yaptım dünden de çorba pilav var yanına salata yapacam yeter👏👏

Back
X