🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Zeynolin44 Zeynolin44 zeynom doktora gidecektin naptın kuzum🤗🤗🤗bebiş nasıl

Cedric1003 Cedric1003 öğretmenimmm nerdesinnn yaaaa mini mini birleri bırak azıcık da bizimle ilgilen yaaa🙈🙈🙈

@Cankusunannesi tatlım sen nerdesin sesin çıkmıyor🤷‍♀️🤷‍♀️

@Bal0ncuk canım sorunlarını halledebilmişsindir inşallahhh ses ver❤️❤️❤️
Canım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin 🙏9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda

Telefon almak istiyorum eskisini verip yerine yeni alayım diyorum.İPhone 13 alacağım sanırım.3 taksit ile veriyorlar 1000tl bir fark çıkıyor ama kararsız kaldım.Mavi renk alayım dedim eşime sonra sana veririm bunu 😂yurtdışına gidersek kendime başka alırım olur dedi:confused:
Yurtdışına mı gideceksiniz 🥰

Canım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin 🙏9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda
Gözün aydın canım çocuk çok güzel çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sağlıcakla doğsun inş canım❤️Benim oğlandan sonra kafam cocuk kaldırmıyor Allah isteyene nasip etsin evlat bambaşka bir okadarda yorucu ve emek isteyen bir sürec

Sağlıcakla doğsun inş canım❤️Benim oğlandan sonra kafam cocuk kaldırmıyor Allah isteyene nasip etsin evlat bambaşka bir okadarda yorucu ve emek isteyen bir sürec
Bende çok seviyorum ama yetemiyorum hiçbir şeye en önemlisi kendime şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı hemen yapmazdım

Ayyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana🧿🧿

Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben🤦‍♀️🤦‍♀️

Günaydın Hayırlı cumalar rabbim dualarımı kabul etsin inşallah güzel haberler alalım

Ayyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana🧿🧿

Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben🤦‍♀️🤦‍♀️
Canım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallah 🥴🥴

Sağlık ocağından çağırdılar gebe olduğum haberini almış hemşirem😆😆😆

Gülcenin de 4 yaş aşısı var okuldan alıp gideceğim geri okula bırakırım

Sabah komşuları kahvaltıya aldım keyifli oldu 🌼

Canım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallah 🥴🥴
Aynen kuzum Rabbim sağlık huzur versin

Ayyy Zeyno cinsiyeti ne hissediyorsun birde isim düşündün mü🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Selam kızlar klasik ortalık topla düzenle kızla kahvaltı yap derken zaman geçiyor

Etli türlü yaptım yanına tavuklu pirinç pilavı salata👏👏

Back
X