- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Bence en düşük maaş 10000 in altında olmamalı evet artık memurun öğretmenin bir önemi kalmadı gerçektenasgari ucrete 100de 50küsur zam geldi.gule gule harcasinlar.
peki kizlar iki defadir boyle zam gelirken memura neden 100de 10 yada 15?
yani herseye gelen zamlar memura gelmiyormu?
memur bitti ya.istemiyirum artik cocuklarim ögretmende olmasin poliste.zaten maasimizz eridi bitti.
liseyi bitirip bi ise girsinler kendilerini yorup universteye gitmeyede deymez.
Herkesin hakkinin verildigi bi ülke olur insallah ülkemizBence en düşük maaş 10000 in altında olmamalı evet artık memurun öğretmenin bir önemi kalmadı gerçekten
4 sene ne zorluklarla üniversiteyi bitiriyorsun bir ton kyk borcun oluyor ama aldığın para hiç
Arada fırsat buldukça yazamasamda okumaya çalışıyorum ucundan da olsa ama
Merhaba canım nasılsınİyi akşamlar kızlar bugün kızı kreşe bıraktım kendime çalıştım
Lazer paketi aldım ilk seansımı yaptırdım
Anneciğime kahve ve pasta ısmarladım gezdik birazda
Akıllı saat sipariş verdim (eşimin yılbaşı hediyesi)
Kayısılı peeling sipariş verdim
Dünden yemek vardı onu yedik kızı uyuttum şimdi Nalan keyfi
1237 doğalgaz(evde tisortle falan da dolasmiyoruz yani) ,480 elektirik gelmiş, su henüz yok soyliceklerim bukadarKız biz evdeyiz sürekli çamaşır makinası bulaşuiuk makinası banyo filan derken 112 gelmiş bize su sana nasıl öyle gelmiş
Biz geçen bakliyat ve deterjan alışverişimizi yaptık canım 5000 gitti
Ama eksik yine bitmiyor ki
Alışverişi bu hafta yap bence yılbaşı sonrası hemen zam gelir
Minnosu kucağına alınca aklına kilo falan gelmez canımAh ah kilo mevzusuna ben hiç girmiyorum artık yuvarlaklaşmayabaşladım bile inşallah eski halime döneceğim doğumdan sonra
Geçmiş olsun canım.Benimde büyük korkum var.17 Kasım depremini dibine kadar yaşamis birisi olarak.günaydın kızlar nasılsınız
dün eşimi yolcu ettikten bi 10 dk snra deprem oldu
zaten deprem fobim var ama anne olunca daha daha zormuş
Canım ben öyle özellikli filan almadım adım,, nabız,, saat için Huawei aldım eşim applewatch bak dedi ama ben o kadar fonksiyonlu istemiyorum sıkılırım çünküMe
Merhaba canım nasılsınBende kendime akıllı saat almayı düşünüyorum telefon taşımak hiç bana göre değil dışarıda cantandam çıkartıp bakmıyorum haliyle arayanı da duymuyorum.Evde de gece ancak bu saatlerde elime alıyorum.Ufakliga kötü örnek olmamak adına da pek bakmak istemiyorum acikacasi.Haliyle bana bir saat şart oldu enazindan arama ve mesajları kaçırmamis olurum.Okuldan öğretmenler mesaj atıyor yada iş yerinde çalışma ekibimden mesajlar geliyor bunları kacirmamam lazım ama ben 3 saat geriden takip ediyorum hepsini hangi marka model aldın ?
amin cnmGeçmiş olsun canım.Benimde büyük korkum var.17 Kasım depremini dibine kadar yaşamis birisi olarak.
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallahKimseyi evlatsiz ailesiz evsiz ocaksis bırakmasın inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalar kuzum neyin vargünaydın kızlar
hayırlı cumalar
çok keyifsizim
Günaydın canım hayırlı cumalar kuzum neyin var
saol cnm aminKız Rabbim hep güldürsün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?