Şuan kiloyu düşünme kuzum çünkü bebiş ten sonra hayatın daha haraketli olacak o zaman verirsinAh ah kilo mevzusuna ben hiç girmiyorum artık yuvarlaklaşmayabaşladım bile inşallah eski halime döneceğim doğumdan sonra
Gecmis olsun kizlar.
Büyük kıza keratin yaptırdık ama hala dökülüyor canımselam kızlar haftasonu yogun geçti gepte harcamalı mutfak masası takımı kızlara sandaşye alınacak ona bile bakamadık saçlarımı kestirdim keratin bakımı yaptırdım inşallah dökülme durur
Ayni anda yazmisizİyi akşamlar kızlar kızı kreşe bırakıp eve geçtim temizlik yaptım 2 makina çamaşır yıkayıp astım
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına salata yoğurt yedik
Büyük kız hiç söz dinlemiyor ders çalışmıyor yine canım sıkılıyor yaa
Ayni anda yazmisizİyi akşamlar kızlar kızı kreşe bırakıp eve geçtim temizlik yaptım 2 makina çamaşır yıkayıp astım
Babasida yanında. Yinemi çalışmıyorİyi akşamlar kızlar kızı kreşe bırakıp eve geçtim temizlik yaptım 2 makina çamaşır yıkayıp astım
Dur arayim azıcık dertleşmek bacımSlm kizlar
Bi yorgun pazartesi günü daha
Esim 4 12 mesaiye ye basldi.cocuklar suan ders calisiyor.bende kk yı dolaniyorum
Dur arayim azıcık dertleşmek bacım
çaresini bulamadım bende sulardan mı benim psikolojiden mi anlamadımBüyük kıza keratin yaptırdık ama hala dökülüyor canım
saol cnmGecmis olsun kizlar.
Stres den oluyor çoğu canım mevsim değişikliğinden filandaçaresini bulamadım bende sulardan mı benim psikolojiden mi anlamadım
Evet çok yakışmış kızzz düpdüz aynı fönlü gibi duruyor fıstıkkeratin yaptırdığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum
giyiniorum süsleniorum makyaj yapıorum
yinede kışı sevmiyorum
evet geldi cnmBu arada elektriğe zam gelmiş herhalde yaaa daha bikaç gün oldu klimayı açıyorum 20 günlük fatura 609 gelmiş
Hadi doğalgaz da her yer ısınıyor klima tek oda dünya para yaevet geldi cnm
doğalgazıda ben 10 gün kullandım 257 gelmiş
tabi onu yazmayı unuttumHadi doğalgaz da her yer ısınıyor klima tek oda dünya para ya
Odun sobası ı mı kursam üzerine de kestane Ohhh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?