Hahahahah satamayacağım galiba Kayınvalidem ağır grip olmuş annem de uzun saat cadıyla yapamazKızları satacak yer arayışında olan tek ben değilmişim, sevindim valla
Bizde de umut yokHahahahah satamayacağım galiba Kayınvalidem ağır grip olmuş annem de uzun saat cadıyla yapamaz
Yine kaldık mı bizbize
Aman napak gider yemeğimizi yer geri eve döenrizBizde de umut yokbaşka sefere inşallah
Aynen, belki kızlarda erken uyurAman napak gider yemeğimizi yer geri eve döenriz
Kızlar erken uyur da dışarda olamazsam napimAynen, belki kızlarda erken uyur
Evde yapacak bir şeyler bulacağız artıkKızlar erken uyur da dışarda olamazsam napim
Günayssssssssssgünaydınossssssssssssssssss
nabıonusssssssssssss
ben kıızımla ancak haftasonları kahvaltı yapabiliyorumGünayssssssssss
Kıza kahvaltı yaptırıyorum
Ya artık cinsiyeti öğrenelimGünaydın şekerler
2023 hayırlı, uğurlu gelir inşallah
Kıyma çıkardım akşama lahmacun olacak menüde
Öğlen arkadaşa kahveye gideceğim
Yarında arkadaşlarla buluşacağız iyi günlerimi değerlendireyim
Sağol canım ben daha fırsat bulup bakamadımCanım ben öyle özellikli filan almadım adım,, nabız,, saat için Huawei aldım eşim applewatch bak dedi ama ben o kadar fonksiyonlu istemiyorum sıkılırım çünkü
Oy kuzum benim kulak ağrısida zor olur.Birde hanımlar dualarınızda küçük oğlumada yer vermenizi rica edicem haftaya persembe günü kulaklarina tüp takilacak ve geniz eti ameliyati olucak2 aydır sürekli kısır döngü halinde, 3 gün geçip 10 gün devam eden üst solunum yolu ve grip enfeksiyonu oluyordu en kulakları enfeksiyon oldu çok fazla kulak ağrısı çekti gece gündüz 7 tane de antibiyotik kullandık bu sürede ama kulaklarına biriken sıvı malesef gitmedi ve ameliyat etmek zorundayız dedi doktor.
İnşallah sağ salim hafifce atlatiriz bu süreci lütfen dua edermisinz bizim için
Ben küçüğe hiç özel hazırlaması canım biz ne yiyorsa ondan yediriyorumben kıızımla ancak haftasonları kahvaltı yapabiliyorum
bide şöyle ona hazırlıyorum yemio
peki kızım diyorum kaldırıyorum kendime hazırlıorum benm kahvaltımı yiyor
ilginç bir ruh hali var bu kzıın
Amin zeynomGünaydın şekerler
2023 hayırlı, uğurlu gelir inşallah
Kıyma çıkardım akşama lahmacun olacak menüde
Öğlen arkadaşa kahveye gideceğim
Yarında arkadaşlarla buluşacağız iyi günlerimi değerlendireyim
Hepimize güzel bir yıl olsun canın benimHerkese selamlarNasılsınız
Ben şimdiden yeni yıl için iyi dileklerimi iletmek istedim malum pek gelemiyorum buralaraHepimize sağlıklı,huzur dolu,bereketli, evlatlarımizla,ailelerimize hep birlikte eski yılı aratmayacak çok çok güzel bir yıl diliyorum
Oyyy kuzum benim bizde ekimde geniz etini alırdık küçük kızımın çok kolay geçmişti ama tüp takılacaksa biraz daha farklı oluyor hemencecik atlatırsınız kuzum çocuklar çok güçlüBirde hanımlar dualarınızda küçük oğlumada yer vermenizi rica edicem haftaya persembe günü kulaklarina tüp takilacak ve geniz eti ameliyati olucak2 aydır sürekli kısır döngü halinde, 3 gün geçip 10 gün devam eden üst solunum yolu ve grip enfeksiyonu oluyordu en kulakları enfeksiyon oldu çok fazla kulak ağrısı çekti gece gündüz 7 tane de antibiyotik kullandık bu sürede ama kulaklarına biriken sıvı malesef gitmedi ve ameliyat etmek zorundayız dedi doktor.
İnşallah sağ salim hafifce atlatiriz bu süreci lütfen dua edermisinz bizim için
Yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlereeeeeee mutlu olsunnnnnnnneski yıl sona erdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yepyeni bir yıl geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsunnnnnnnnnnn
He sen ondan yoktun ortada partiliyordun dünDün kocam bey(Ayyy benim bir arkadaş var hep öyle söyler)) mumbar istedi tencere dolsun ama diyor bir de
Neyse yaptım artık gerçekten koca tencere doldudedik arkadaşları da çağırak
Neyse geldiler yedik içtik
Arkadaşın kız arkadaşı çok süslü böyle güzellik merkezi var benim küçük cadı bayılır tabi kızın dibinden ayrılmadı onlar giderken bende gidecem diyor
Kıza da küçük tokalar,, minik krem filan almış tam can evinden vurdu
Hahahhahahah yok kız fırsatım olmadıHe sen ondan yoktun ortada partiliyordun dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?