🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yeni yıl planları neler kızlar daha doğrusu yeni yıl hayalleriBenimki bolca sağlık,huzur,sevdiklerimle bir arada olmak.Heeee ayrıca eklemek isterim ki suv araç almak ve birsürü altınım olması

Yeni yıl planları neler kızlar daha doğrusu yeni yıl hayalleriBenimki bolca sağlık,huzur,sevdiklerimle bir arada olmak.Heeee ayrıca eklemek isterim ki suv araç almak ve birsürü altınım olması
Ohhhh missssss

Bende yazayım
Çocuklarınla ailemle sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olsun diliyorum
Birde içine gönül rahatlığıyla geçip oturacağım bir evim olsun istiyorum
Bol para istiyorum

Kahvaltı sonrası dışarı çıktık küçük hamburger istiyordu gittik yedik biraz gezdik
Milli piyango çektirdik cadıya
Eşim telefon kılıfı aldı kendine

Küçüğün yarın yılbaşı partisi var çekiliş yaptılar arkadaşına kol saati aldık

Eve geldik

Ayyy çok kötü öksürüyorum

İnşallah zorlanmadan atlatırız Geniz etine de bakılacak Duan için sağol canım

Ayyy bilmiyorum ki dün öğlen dışarı çıkmıştık orda öksürük başladı akşam da bütün vücudum ağrıdı yerimden kalkamıyorum
çok fena salgın var çok

çok geçmiş olsun cnm

eğer evde varsa fesleğen demle.. içine yarım limon.. bir kaşıkta bal
cok iyi geliyor

Nazara geldim herhalde yaaaa çok fena hastayım yatıyorum annemi çağırdım gelecek birazdan
Benimde oğlan ateşlendi geceSinizüt oldu sanırım.Antibiyotık vardı onu başladım şimdi iyi gibi iş yerine getirdim yılbası partisi vardı okulda gidemedi diye üzüldü kostümde almıştık.

Allah yardımcınız olsun kolayca atlatır inş kuzucuk.Çok salgın var kimse iyileşmiyor bu yıl kış ayı baya bağır geçiyor.

Benimde oğlan ateşlendi geceSinizüt oldu sanırım.Antibiyotık vardı onu başladım şimdi iyi gibi iş yerine getirdim yılbası partisi vardı okulda gidemedi diye üzüldü kostümde almıştık.
Yaaaa kuzum benim keşke işten 1 saat izin alsaydın yaa nasıl üzülmüştür şimdi
Geçmiş olsun

Selam canlar
okyonus Allah gönlüne göre versin canım yakışıklıya da şifalar diliyorum bizde arabamızı yükseltebilsek güzel olur fakat evin kredisi devam ediyor 20 taksit kaldı, doğum olacak zor gibi görünüyor doğum da eşim bilezik olacakmış onu alsın yeter
Kmsl Hnd sana da geçmiş olsun canım nazara gelsin herhal nasılsın şimdi
Çok güzel, mutluluk dolu bir 2023 olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…