hey maşallahhhhhhhhhhhHıııı birde 1 tepsi simit 1 tepsi hamburger ekmeği yaptım annemler geldi kahve içmeye de oturduk gittiler sonra
Ohhhh missssssYeni yıl planları neler kızlar daha doğrusu yeni yıl hayalleriBenimki bolca sağlık,huzur,sevdiklerimle bir arada olmak. Heeee ayrıca eklemek isterim ki suv araç almak ve birsürü altınım olması
Ayyy çok kötü öksürüyorum
Evet canım çok zorladı çok yıprattı kuzucugumuOy kuzum benim kulak ağrısida zor olur.
Ederim cNim.Rabbim bol sifa versin.
İnşallah zorlanmadan atlatırızBen küçüğe hiç özel hazırlaması canım biz ne yiyorsa ondan yediriyorum
Amin zeynom
Hadi bakalım 2023 de 4 çocuklu koca yürekli ana olacaksın
Hepimize güzel bir yıl olsun canın benim
Oyyy kuzum benim bizde ekimde geniz etini alırdık küçük kızımın çok kolay geçmişti ama tüp takılacaksa biraz daha farklı oluyor hemencecik atlatırsınız kuzum çocuklar çok güçlü
Bize de yaz mutlaka dualarım sizinle
Yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlereeeeeee mutlu olsunnnnnnnn
Nazara geldim herhalde yaaaa çok fena hastayım yatıyorum annemi çağırdım gelecek birazdanbenim adım ebruliiiiiiiii biraz gerçek biraz rüyaaaaaaaaaa
evet yarın için hazırlıklar tamam mı
abooo neyn var guzumNazara geldim herhalde yaaaa çok fena hastayım yatıyorum annemi çağırdım gelecek birazdan
Ayyy bilmiyorum ki dün öğlen dışarı çıkmıştık orda öksürük başladı akşam da bütün vücudum ağrıdı yerimden kalkamıyorumabooo neyn var guzum
çok fena salgın var çokAyyy bilmiyorum ki dün öğlen dışarı çıkmıştık orda öksürük başladı akşam da bütün vücudum ağrıdı yerimden kalkamıyorum
Sağol kuzum fesleğen yok ama ballı limonlu çay yaparım birazdançok fena salgın var çok
çok geçmiş olsun cnm
eğer evde varsa fesleğen demle.. içine yarım limon.. bir kaşıkta bal
cok iyi geliyor
Benimde oğlan ateşlendi geceNazara geldim herhalde yaaaa çok fena hastayım yatıyorum annemi çağırdım gelecek birazdan
Allah yardımcınız olsun kolayca atlatır inş kuzucuk.Çok salgın var kimse iyileşmiyor bu yıl kış ayı baya bağır geçiyor.Birde hanımlar dualarınızda küçük oğlumada yer vermenizi rica edicem haftaya persembe günü kulaklarina tüp takilacak ve geniz eti ameliyati olucak2 aydır sürekli kısır döngü halinde, 3 gün geçip 10 gün devam eden üst solunum yolu ve grip enfeksiyonu oluyordu en kulakları enfeksiyon oldu çok fazla kulak ağrısı çekti gece gündüz 7 tane de antibiyotik kullandık bu sürede ama kulaklarına biriken sıvı malesef gitmedi ve ameliyat etmek zorundayız dedi doktor.
İnşallah sağ salim hafifce atlatiriz bu süreci lütfen dua edermisinz bizim için
geçmiş olsun sizede cnmBenimde oğlan ateşlendi geceSinizüt oldu sanırım.Antibiyotık vardı onu başladım şimdi iyi gibi iş yerine getirdim yılbası partisi vardı okulda gidemedi diye üzüldü kostümde almıştık.
Yaaaa kuzum benim keşke işten 1 saat izin alsaydın yaa nasıl üzülmüştür şimdiBenimde oğlan ateşlendi geceSinizüt oldu sanırım.Antibiyotık vardı onu başladım şimdi iyi gibi iş yerine getirdim yılbası partisi vardı okulda gidemedi diye üzüldü kostümde almıştık.
Öğretmen aradı öğlen gelsin dedi çok eğlenecekler.Yemek yedirip öğlen bırakacağım kostümünü giydiripYaaaa kuzum benim keşke işten 1 saat izin alsaydın yaa nasıl üzülmüştür şimdi
Geçmiş olsun
Ayyy sevindim kuzumaÖğretmen aradı öğlen gelsin dedi çok eğlenecekler.Yemek yedirip öğlen bırakacağım kostümünü giydirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?