- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol zeynom biraz daha iyiym ama yine de yatıyorumSelam canlar
okyonus Allah gönlüne göre versin canım yakışıklıya da şifalar diliyorum bizde arabamızı yükseltebilsek güzel olur fakat evin kredisi devam ediyor 20 taksit kaldı, doğum olacak zor gibi görünüyor doğum da eşim bilezik olacakmış onu alsın yeter
Kmsl Hnd sana da geçmiş olsun canım nazara gelsin herhal nasılsın şimdi
Çok güzel, mutluluk dolu bir 2023 olsun inşallah![]()
Oy kuzum ya. Cocuklar cok üzülüyor böyle oluncaBenimde oğlan ateşlendi geceSinizüt oldu sanırım.Antibiyotık vardı onu başladım şimdi iyi gibi iş yerine getirdim yılbası partisi vardı okulda gidemedi diye üzüldü kostümde almıştık.
Ay sevindim valaÖğretmen aradı öğlen gelsin dedi çok eğlenecekler.Yemek yedirip öğlen bırakacağım kostümünü giydirip
Teşekkür ederim bebekim iyiym çok şükür
Mutlu yıllarınız olsun canım nenimOğlumla yine başbaşayız bu yılbasındadaSağlık olsun eksilmeden çoğaldığımız bir yol olsun ins. Bol sağlık,huzur,mutluluk dolu bir yıl olsun hepimize
️
![]()
Amin kuzumgünaydın kızlar yeni yılını sağlıklı huzurlu mutlu bol kazançlı güzel günlerle dolu olsun
Amin inş canımgünaydın kızlar yeni yılını sağlıklı huzurlu mutlu bol kazançlı güzel günlerle dolu olsun
Ayyyy sağol şekerim genel durumum iyi ama öksürük mahvediyor
Bende temizlik yaptimSelam bugün temizlik yapayım dedim halıları kaldırıp çırptım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kıza kahvaltısını yaptırıp götürdüm kreşe Ayyy yoruldum dönüşte
Eve geldim robotu açtım
Süpürüp siliyor
Üstten bir daha ben silerim
Çamaşır astım 2 makina
Toz aldım
Birazdan da yemeğe girişeceğim
Kemik sulu mercimek çorbası ve tavuklu lazanya yapacağım
Şimdi kahvemi içiyorum![]()
Afiyet olsunBende temizlik yaptim
Evde kimse olmayinca isler tıkır tıkır yapıliyor ya.hem insan ne yaptığınıda anlıyor
Bende mercimek corbasiyla patlican dolmasi yaptim
Kiz 4te uyudu hala uyuyor![]()
Uyudu vallaAfiyet olsun
Çorbayı zar zor içtiler var ya
Artık yemek yapasım gelmiyor
Kız gece nasıl uyuyacak mavişim![]()