- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
iyiyiz cnm kızçemi virüsten korumaya çalışıyoruz ama bu sene cocuklar fenaAyyyy sağol şekerim genel durumum iyi ama öksürük mahvediyor
Sen nasılsın kızçem nasıl![]()
inşallah koruyabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz cnm kızçemi virüsten korumaya çalışıyoruz ama bu sene cocuklar fenaAyyyy sağol şekerim genel durumum iyi ama öksürük mahvediyor
Sen nasılsın kızçem nasıl![]()
Ohhh ne güzel valla büyük kız 1 kepçe,, küçük de yarım kepçe içti mercimek çorbasındanUyudu valla
Oğlanda corba içmekten dolma yiyemedi
Eşim sık sık kendine naneli limon kaynatiyor.nanenin kokusunu alınca mutfağa koşup şehriye çorbası mı yaptın diyor
Napsın garibim şehriye çorbası gördüğümü var![]()
Evet canım herkes hasta bol bol c vitamini alsın kuzum hastalanma inşallahhhiyiyiz cnm kızçemi virüsten korumaya çalışıyoruz ama bu sene cocuklar fena
inşallah koruyabiliriz
Kız hergün temizlesek de yine de kirleniyor yaaaagünaydın herkese
kocam 3 hafta yok20snde gelecek 2 haftalığına
işlerimi bitirip izin ayarlamam lazım
o süreçte evi sıkı bir temizlikten geçiririm
zaten evde kmse yok temiz ve ben her hafta düzenli temizliğimi yaparım
lakin böyle dip köşe çok vaktm olmuyor bebeklen
temizlik takıntım var elimde değil![]()
aynen bu ruh halindeyim ama siz yine evdesinizKız hergün temizlesek de yine de kirleniyor yaaaa![]()
Kız biz evdeyiz de ev kirleniyoraynen bu ruh halindeyim ama siz yine evdesiniz
ben evden sabah 07:40ta cıkıyorum
akşam 21 gibi geri dönüyorum uyumaya
herkes aklımı yitirdiğimi söylüyor temizlik konusunda ama elimde değil
annemlerin yan komşusu kuzenm gil..
eşi o kadar salaşki.. onlara kahveye bile girmiyorum.. öylede takıntım var.. böyle bi ev görünce bişey içemiyorum
hiç birine gelememKız biz evdeyiz de ev kirleniyor
Siz yatmadan yatmaya eve giriyonuz nasıl kirlensin o ev haftada bir dip köşe yeter
Bende pis birinde bişey yiyip içemem pislik ayrı dağınıklık ayrı![]()
Bi kac yila asgari olarak devam eder memurlar.%25 zam alıyoruz![]()
Kuzum yaaaa şahsına yönelik bir olay yoksa boşver bence istifa filan etme yaaagünaydın
çok canım sıkkın ya...
istifa etmeye karar verdim annem babam ve eşimden destek alamadım
bikaç ay daha bekle eğer yine bazı şeyler düzene oturmazsa istifa edersin diyorlar
9 yıllık emeğini heba etme diyorlar
haklılar.. bende istifa etmeye karar verirken bunları düşünmüştüm zaten.. düşünmeden karar vermedim... ama işte...
neyse içim bunala bunala bikaç ay daha....
sonuçlar cktımıSelam kızlar
Küçüğe idrar testi yaptırdım bu sıralar çok çıkıyor wc ye ordan anneme geçtik kahvaltı kahve derken kızı kreşe bırakmaya gittim eve geldim birazdan işlere girişirim
Çökertme kebabı yapacam büyüğe küçükle bana da kısır yaparım![]()
Yok canım yarınasonuçlar cktımı
Ya ne yasadıgini bilmiyorum ama şu zamanda işini bırakmamani tavsiye ederimgünaydın
çok canım sıkkın ya...
istifa etmeye karar verdim annem babam ve eşimden destek alamadım
bikaç ay daha bekle eğer yine bazı şeyler düzene oturmazsa istifa edersin diyorlar
9 yıllık emeğini heba etme diyorlar
haklılar.. bende istifa etmeye karar verirken bunları düşünmüştüm zaten.. düşünmeden karar vermedim... ama işte...
neyse içim bunala bunala bikaç ay daha....
saol cnmYa ne yasadıgini bilmiyorum ama şu zamanda işini bırakmamani tavsiye ederim
Ama iste en iyisini sen bilirsin
umarum kızımı özel okula göndermek zorunda kalmamÖzel okul zam oranları %65 olmuş![]()