Insallah
Haydi gel bekliyoruz annemde her kapı çalışında kızlar koşuyor kapıya
İYi tatiller zeynomSelam kızlar dün kv geldik
Yolda çocuklara biraz alışveriş yaptım
Kızıma sweat, bere, çorap
Oğluşa 2 eşoftman altı, sweat
Bugün eşimle kv evini temizledik ufak tefek kaldı yarın yaparım
Eşim çocukları yarın gezdirecek sinema, yemek v. S tempolu bir dönem geçirdiler kafaları dağılsın
Babaanneleri karne harçlığı verdi
Babamda eşimin hesabına atmış sağolsunlar
Aaaa nerdeymis
Bilmiyorum yaa son mesajıma beğen bırakmış gelir birqzdanAaaa nerdeymis
UmarimBilmiyorum yaa son mesajıma beğen bırakmış gelir birqzdan
Neler olmuş kızSelam kizlar geldim sifreyi sifirlamaya uğraştım bi kaç gündür . Özledim sizleri çok neler olmuş ama şok oldum
Baya eski de kalmış olanlar olmuş artık ben varken başka bı sayfa vardı en son oraya yaziyodukNeler olmuş kız
Nerelere kayboldun
Hıı anladim.cok oldu canim olaylar unuttuk bileBaya eski de kalmış olanlar olmuş artık ben varken başka bı sayfa vardı en son oraya yaziyoduk
Ya öylemi cok geçmiş olsun canim.Canım oğlumun sağlık problemleri oldu kötü günler yaşadık kendimize gelmemiz uzun zamanımızı aldı şuan çok iyiyiz hamd olsun
Geçti o günlerSelam kizlar geldim sifreyi sifirlamaya uğraştım bi kaç gündür . Özledim sizleri çok neler olmuş ama şok oldum
Yaaa canım benim çok çpk geçmiş olsunCanım oğlumun sağlık problemleri oldu kötü günler yaşadık kendimize gelmemiz uzun zamanımızı aldı şuan çok iyiyiz hamd olsun
Hoşgeldin canım çok özledik seniCanım oğlumun sağlık problemleri oldu kötü günler yaşadık kendimize gelmemiz uzun zamanımızı aldı şuan çok iyiyiz hamd olsun
Hoşbuldum canım bende sizleri özledimHoşgeldin canım çok özledik seniçok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim.Hala Manisa’da mısınız?
2 sene oldu muGeçti o günler
Kız niye girmedin 2 sene
Yaaa canım benim çok çpk geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?