🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

iyi akşamlar kızlar eşim bu hafta izin aldı evde çocuklara bakıyor gayet başarılı maşallah kavga etmeden geçiniyorlar eşimde süreki çamaşır makinası çalıştırıyor ben şok evde ne var ne yok yıkıyor kendini temizliğe vermiş

elektiriği hiç sorma canım yaptıgım birşeyde yok evi 2 haftada bir süpürdüm haftasonu sınavlar oldu ankaraya gittim geldim akşamları biraz tv izliyoruz onun dışında yaptıgım birşeyde yok anlamıyorum heryerde mi çok geliyor doğuda mı çok geliyor anlamadım

selam herkese

nasılsınız kızlar

benim eşim geldi.. izne cıktım gezmecelerdeyim
Ohhh Ohhhh iyi gezmeler
Ayyy ne güzel keyfini çıkar
Valla ben doğuda değilim yine de çok geliyor
Ahahaahha iyiki aklınıza geldi yoksa akşam haberler çıkardınız hesabı ödemeden kaçtılar diyr
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hayırlı Kandiller

tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Hayırlı kandiller kuuzum

Selam kızlar
Dün kızlar sinemadaykrn ablamla kahve pasta keyfi yqptık
Gezdik
Sonra anneme geçtik liköfte yapmıştı yedik içtik evimize geçtik
2 makina çamaşır astım
Bulaşık mal çalıştırdım

Sabah kahvaltı sonrası çamaşırları topladım ortalık topladım

Ablamı aradım kızları burger kinge götürelim diye hava çok güzel

kar yağsın yağmur yağsın sadece soğuk hava var Rabbim kuraklık kıtlık vermesin inşallah
Regaip kandilimiz mübarek olsun kızlar dualarınızda unutmayın benide Rabbim gönlünüzdeki güzel şeyleri yaşamayı nasip etsin yavrularımızla sevdiklerimizde hayırlı ömür versin inşallah

Bugün plan değişti
Eşimin kuzeni geldi kız benim büyük kızla yaşıt
Küçüğü de verdim onlara dedim siz gidin hamburgerciye ben dinleneceğim top havuzuna filan da gidin
Uzattım ayaklarımı dinlendim

Yarında arkadaşıma gideceğim küçükle
Büyük kızlar da dışarı çıkacaklar herkes ayrı takılacak

İyi akşamlar
Ablamla bugün çocukluk arkadaşımıza gittik kızlar da yaşıt Ohhh sohbet muhabbet rahat rahat oturduk valla
Dönüşte de büyük ablama uğradık birqz oturduk döndük eve

Büyük kızlar da kendileri gezdiler

Heyyyyy kızlar herkes tatilde mi nerdesiniz bakiyim

Valla hergün ne pişireceğim diye düşünmeyecepüm artık
Kızlar dün dışarda makarna yediler
Bugün sabahtan yine istiyorlar kalktım koca tencere yaptım tavuklu beşamelli körili spagetti bayıla bayıla yediler
Şimdi de markete gidip noodle abur cubur aldılar

Eşimin kuzeni bizde kalıyor daha
Yiğenim de geldi Ohhhh evde 5 kızız

iyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya gittim iş arkadaşlarımla benim kızlarda oyun parkında oynadı sonra market manav yaptık eve geldik çok şükür kar başladı

Kız nasıl dayandin evi 2 haftada 1 süpurmeyesense titizdin yani eski yazılarını hatirladim

Oy kızımı cooooook özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…