- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
gırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsemE canim robot çalışmış süpurulmus sayılir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsemE canim robot çalışmış süpurulmus sayılir![]()
Esimde beğenmiyor robotu.tam temizlemiyor diyor.bana kolaylık olsun diye sana alacam diyor sagolsungırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsem
Kız dyson lar bence gereksiz pahalı ya 7 8 bin neyse de 15 bin 20 bin fiyatlargırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsem
Ya robot günlük kurtarıyor gerçekten hele yaz günü efsaneEsimde beğenmiyor robotu.tam temizlemiyor diyor.bana kolaylık olsun diye sana alacam diyor sagolsun
Banada en guzeli kablolu arnicalar guzel geliyor ondan kullanıyorum mis
Tabi sarjliya göre daha hantal kalıyor ama yinede sanki dipli köşeli onlar temizliyor
Aynen 1tane dik süpürge alırsan iyi olur.Kız dyson lar bence gereksiz pahalı ya 7 8 bin neyse de 15 bin 20 bin fiyatlar
Ya robot günlük kurtarıyor gerçekten hele yaz günü efsane
Ama dip köşeye süpürge gerekiyor bende istiyorum dik süpürge![]()
Çok güzel Zeyno adı gibi ömrü uzun sağlıklı hayırlı olsun inşallahhhGünaydın kızlar dün eve geldik şükür bugün heryer bembeyaz iyi ki geldik
Harcama çok oldu eksikler vardı, mutfak alışverişi de yaptık. Ev çok soğuk son derecede yaktık hala tam ısınmış değil.
Ufaktan doğum alışverişine de başladım beşik, yatak, uyku seti, cibinlik, kapı ve yatak süsü beğendim bu hafta sipariş ederiz. 1 takım hasta için piyama aldım. Ufaktan başladık bakalım.
Oğluşa isim Ömür Miran düşünüyoruz nasıl sizce.![]()
Dedi ve 7.kez yine çıkmasına izin verdiSelamssss ay dün yazmamışım
Ortalık topladıktan sonra arkadaş aradı kahveye çağırdı gittik küçük kızla onda da 3 kız vardönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Et kaynatmıştım kavurdum yanına bulgur pilavı yaptım bir de salata
Bugün kahvaltı sonrası yine ortalık topladım ya bir iş yapmadım ama yine de oturamadım
Kızla markete gittik yine 3 parça şey aldım 400 verdim
Büyük kız arkadaşıyla çıktı bu ay 6. Artık çetele tutuyorum uzun bir süre dışarı izni olmayacak yeter bu ay ki harcadığı parabirde bu ay doğumgünü
Arkadaşı da bizde kalacak bugün ve menümüz neyyy bilin bakalımbeşamelli tavuklu spagetti kendime sebzeli yaptım üffff tek tek sebzeleri sotele bayağı zaman alıyor ama evde ne kalmamış spagetti
kıza söyledim gelirken alacak kıvırcık boru filan varda spagetti daha güzel oluyor
Üşenmezsem
Sus kızDedi ve 7.kez yine çıkmasına izin verdi
Artık ben bile inanmıyorum izin vermeyeceğine o kız nasıl inansin![]()
Çok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsun.Çok kötü durumda depremden etkilenen çok il varKızlar herkes iyi mi çok kötü hissettik depremi![]()
Siz iyimisiniz ?Kızlar herkes iyi mi çok kötü hissettik depremi![]()
@01deren87 sende ses ver