🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

gırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsem
Esimde beğenmiyor robotu.tam temizlemiyor diyor.bana kolaylık olsun diye sana alacam diyor sagolsun
Banada en guzeli kablolu arnicalar guzel geliyor ondan kullanıyorum mis
Tabi sarjliya göre daha hantal kalıyor ama yinede sanki dipli köşeli onlar temizliyor

gırgır yapıyor bildiğin gıcık oluyorum robota dyson v12 alcam kafama koydum martta karttan çok harcama yapmayım diyorum dayanabilirsem
Kız dyson lar bence gereksiz pahalı ya 7 8 bin neyse de 15 bin 20 bin fiyatlar 😱😱😱
Esimde beğenmiyor robotu.tam temizlemiyor diyor.bana kolaylık olsun diye sana alacam diyor sagolsun
Banada en guzeli kablolu arnicalar guzel geliyor ondan kullanıyorum mis
Tabi sarjliya göre daha hantal kalıyor ama yinede sanki dipli köşeli onlar temizliyor
Ya robot günlük kurtarıyor gerçekten hele yaz günü efsane
Ama dip köşeye süpürge gerekiyor bende istiyorum dik süpürge 🤪🤪

Selamssssss🤗🤗
Dün eşimin teyzesi geldi çocuklarla bayağı oturduk
Mercimekli köfte
Salata
Et köfte
Nohutlu pirinç pilavı ayran yaptım
Bir de Büskivili pasta vardı 😋😋😋

Bugün çamaşır devam dün Havva yağmurluydu yine de 2 makina yıkadım bugün de 3 yıkadım birqzdan da ayakkabıları atacağım

Kız dyson lar bence gereksiz pahalı ya 7 8 bin neyse de 15 bin 20 bin fiyatlar 😱😱😱

Ya robot günlük kurtarıyor gerçekten hele yaz günü efsane
Ama dip köşeye süpürge gerekiyor bende istiyorum dik süpürge 🤪🤪
Aynen 1tane dik süpürge alırsan iyi olur.
Çok pahalisinada gerek yok.hepsi aynı işi görüyor.ayrıca çok güçlü çekip ağır süpürgeler de insanı yoruyor bence.normal çeksin yeter.

Günaydın kızlar dün eve geldik şükür bugün heryer bembeyaz iyi ki geldik😊

Harcama çok oldu eksikler vardı, mutfak alışverişi de yaptık. Ev çok soğuk son derecede yaktık hala tam ısınmış değil.

Ufaktan doğum alışverişine de başladım beşik, yatak, uyku seti, cibinlik, kapı ve yatak süsü beğendim bu hafta sipariş ederiz. 1 takım hasta için piyama aldım. Ufaktan başladık bakalım.

Oğluşa isim Ömür Miran düşünüyoruz nasıl sizce. 🥰

Günaydın kızlar dün eve geldik şükür bugün heryer bembeyaz iyi ki geldik😊

Harcama çok oldu eksikler vardı, mutfak alışverişi de yaptık. Ev çok soğuk son derecede yaktık hala tam ısınmış değil.

Ufaktan doğum alışverişine de başladım beşik, yatak, uyku seti, cibinlik, kapı ve yatak süsü beğendim bu hafta sipariş ederiz. 1 takım hasta için piyama aldım. Ufaktan başladık bakalım.

Oğluşa isim Ömür Miran düşünüyoruz nasıl sizce. 🥰
Çok güzel Zeyno adı gibi ömrü uzun sağlıklı hayırlı olsun inşallahhh 💙💙🧿🧿🧿

Selamssss ay dün yazmamışım🤭🤭🤭
Ortalık topladıktan sonra arkadaş aradı kahveye çağırdı gittik küçük kızla onda da 3 kız var 🤪🤪 dönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Et kaynatmıştım kavurdum yanına bulgur pilavı yaptım bir de salata

Bugün kahvaltı sonrası yine ortalık topladım ya bir iş yapmadım ama yine de oturamadım😪😪
Kızla markete gittik yine 3 parça şey aldım 400 verdim

Büyük kız arkadaşıyla çıktı bu ay 6. Artık çetele tutuyorum uzun bir süre dışarı izni olmayacak yeter bu ay ki harcadığı para🤦‍♀️🤦‍♀️ birde bu ay doğumgünü 😇😇😇

Arkadaşı da bizde kalacak bugün ve menümüz neyyy bilin bakalım🙈🙈🙈 beşamelli tavuklu spagetti kendime sebzeli yaptım üffff tek tek sebzeleri sotele bayağı zaman alıyor ama evde ne kalmamış spagetti 🙊🙊kıza söyledim gelirken alacak kıvırcık boru filan varda spagetti daha güzel oluyor

Üşenmezsem Büskivili pasta yapacam

Selamssss ay dün yazmamışım🤭🤭🤭
Ortalık topladıktan sonra arkadaş aradı kahveye çağırdı gittik küçük kızla onda da 3 kız var 🤪🤪 dönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Et kaynatmıştım kavurdum yanına bulgur pilavı yaptım bir de salata

Bugün kahvaltı sonrası yine ortalık topladım ya bir iş yapmadım ama yine de oturamadım😪😪
Kızla markete gittik yine 3 parça şey aldım 400 verdim

Büyük kız arkadaşıyla çıktı bu ay 6. Artık çetele tutuyorum uzun bir süre dışarı izni olmayacak yeter bu ay ki harcadığı para🤦‍♀️🤦‍♀️ birde bu ay doğumgünü 😇😇😇

Arkadaşı da bizde kalacak bugün ve menümüz neyyy bilin bakalım🙈🙈🙈 beşamelli tavuklu spagetti kendime sebzeli yaptım üffff tek tek sebzeleri sotele bayağı zaman alıyor ama evde ne kalmamış spagetti 🙊🙊kıza söyledim gelirken alacak kıvırcık boru filan varda spagetti daha güzel oluyor

Üşenmezsem
Dedi ve 7.kez yine çıkmasına izin verdi😁
Artık ben bile inanmıyorum izin vermeyeceğine o kız nasıl inansin:KK39:

Günaydınnnn💙💙
Küçüğü erken uyutuyorum 8 8 30 gibi sabaha 8 30 da kalkıyor Ayyy öğlene kadar uyumak istiyorum hava yağmurlu tam uyku havası🥺🥺

Sigara böreği kızarttım yedi

Büyük kızla arkadaşı yeni uyandı daha yatak keyfindeler küçük de çenesi yel başlarında dıruyor🤭🤭

Kahvaltı sonrası arkadaşı gidecek bizde arkadaşa gidecez 🤗🤗

Dünden yemeğim var rahatım bugün :KK73:

Back
X