🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Malatya’da arkadaşlarda arabada kalıyormuş lojmanda daireleri hasarlıymış.Çok üzgünüm çok büyük bir felaket elimizden duadan başka birsey gelmiyor.Allahım hepsinin yar ve yardımcısı olsun ins
Amin valla dakikaları sayıyorum nefesim daraldı arabada durmaktan hava aydınlasada evime gitsem

Dün bı çanta hazırladık alıp götürdük herkes yardıma koşmuş çok kalabalıkti. Çok kötü oldum oraya girdiğimde. Allah'ım büyük yarabbim yardımcıları olsun hepsinin

enerjim bitiyor sanki enkazın altındaymış gibi elim kolım kalkmıyor çocuklar için izin aldım okullar tatil edildi yemeklerini zor hazırladım Allahım yardım etsin göçük altındakilere depremi yaşayanlara çok ğzgünüm koli hazırladım eşim askeri tıra götğrdü battaniye mont kışlık ayakkabı almıştık giymediklerimi duranları koyduk atkı bere pijama takımları vardı çocukların yıkayıp kaldırmıştım onları koyduk başka ne yapabilirim bilmşyorum

evleri tokiydi inşallah sağ salim çıkmıştır zeynolin çocukları eşi iyidir ne olur yaz gruba bizi merakta bırakma lütfen

Offfff kızlar yaaa yazın lütfen🥺🥺🥺
Nasılsınız canım.Birseye ihtiyacınız varmı ?Elimden ne geliyorsa yaparım.Bugun şirketten bir tır koli hazirladik yola çıktı Allah'ın izniyle tez vakitte ulaşsın inşallah.450 kolinin 450 si'nede elim degdi hepsinin içine bolca sevgimi, iyi dileklerimi, dualarımı, kalbimdeki kocaman siziyi ve durmak bilmeyen göz yaşlarimida koydum😔iyi olun herkes iyi olsun biran önce herkese ulasilsin yavrular soğukta ekmeksiz sütsüz kalmasın inşallah 🤲Diyecek söz duygularimi üzüntümü anlatacak kelimelerim yok artık 😞

Back
X