🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese hayırlı mutlu haftalar 🌸
Benim bir hafta aradan sonra mesai başladı ☺️geçen hafta feciydi evde tadilat işleri çok zor oldu cocuklarla falan.Hala yatak odasi gelmediği için orası perişan 😖
Cumarteside ogluslari dışarı çıkardık bebiş ilk kez parkta sallandı çok sevdi 😍ama sabaha karşı ishal oldu 🥺parktan mi dişten mi yediklerinden mi bilmiyoruz bugünde takipteyiz inşallah bugüne geçer.Hemen entinogermina başladım,calpolde verdim.muz ,patates haslasmasi,pirinç unundan muhallebi falan yedirdim.Bu haftada yoğun geçecek ev hala tam oturmadi 1 haftalık yıllık izin aldım iş yeride karışık işler çok birikmiş.Benden haberler böyle sizler nasılsınız💕
Ayyy geçmiş olsun kuzuma enterogermina hemen düzenler canım

Bizde kayınvalideme gittik geldik ablamlar geldi derken zaman geçti bu hafta evdeyiz
Hem market alışverişi yapmam lazım hem pazar
Hem de deniz için bu ay birikim filan yok bende çünkü bayağı bir eksimiğiz var🙉🙉🙉

Selam kızlar biz gezmedik dağ tepe taş bırakmadık🤪🤪

Hergün bir program var yoruldum
Cumartesi günü kızım öğretmeni ile ailecek yemek yaptırdık dağ eteklerinde yedik🤣🤣🤣

Dün komşularımla binanın yanında piknik yaptık 🐞🐞

Bugün evdeyim sakinliğin gözünü seveyim paralar saçılıyor bol bol hesap kitap şaştı durum iyi değil 🙄

Tavuk haşladım şehriye çorbası yaptım
Oğluş makarna istedi yaptım
Etli patlıcan yaparım birde yeter

Cankusunannesi Cankusunannesi az kalmış işlerin güle güle otur canım bebiş de geçmiş olsun
okyonus okyonus şaştın sende🤪 kafanı dinle işte koçişinle zaman geçir sakin sakin ohhh miss👏

Ay uzandım nihayet.evi temizledim bugün.oğlumla kızı okuldan almaya gittik dönüşte pazara ugradik.
Dün 2 günlük kurufasulye yapmıştım güya öğlen bitti😣
Tavuk çıkardım bende avcarladim tepsi ye hazırladım. Dünden pilav var.az bi salata da yaparım. Yarın için yeşilfasulye temizledim onu pisirrim

Ay uzandım nihayet.evi temizledim bugün.oğlumla kızı okuldan almaya gittik dönüşte pazara ugradik.
Tavuk çıkardım bende avcarladim tepsi ye hazırladım. Dünden pilav var.az bi salata da yaparım. Yarın için yeşilfasulye temizledim onu pisirrim
Menümüz aynı bende sosladım tavuğu şimdi attım fırına yanına salata pilav👏👏👏

Hostes refakatçi olayı daha uyuguna gelir canm sana dediğim gibi uçuk bir rakam değil.Benim oğlumda gitmek istiyor ananesine çocuklar inanılmaz derecede sıkıldı.Annemin evi dublex 2 katlı düz ayak rahatlıkla bahçeye cikiyor oturuyor bisiklet biniyor site icerisinde orada çok rahat ediyor oğlum annemlede kanka gibi takiliyorlar 😀eşimde dedi ben seni 15-20 gün önce bırakırım yıllık izinde de biz geliriz dedi planımız o yönde şimdilik.
Sizde 1.5 ay değilde mesela kendiniz gitmeden 20 gün önden falan gönderseniz dönüşte alır gelirsiniz.
Bizde öyle dedik 1.5 ay çok olur 15 gün önce falan iyi olur gidiş planı değişecek olsun çocuklar mutlu olsun ilk defa ayrıldılar her gün ağlıyor küçük kızım😔

İyi akşamlar akşam menüde tavuk kızarttım yanına erişte közlenmiş patlıcan biber salatası karpuz kızlar erişteyi yogurtla seviyor onlara yogurt çıkardım. Yarın mücver yaparım sabah kantine manav gelmiş evde salatalık domates bitmişti biraz onlardan aldım 1 demet dereotu 1 kg nektarin kantinden hurma 2 ekmek 2 küçük meyveli süt 2 tane çikolata 37 TL ödedim. Eşimde akşam gitti 2 kutu süt 2 cips çocuklara bize dondurma 40 tutmuştur herhalde magnum almışlar. 254 TL lcwaikiden pijama siparişi verdim eşime kendime 3 tane hediye etmek için çocuk pijaması

Ayyy geçmiş olsun kuzuma enterogermina hemen düzenler canım

Bizde kayınvalideme gittik geldik ablamlar geldi derken zaman geçti bu hafta evdeyiz
Hem market alışverişi yapmam lazım hem pazar
Hem de deniz için bu ay birikim filan yok bende çünkü bayağı bir eksimiğiz var🙉🙉🙉
sağol canm çok şükür bugün toparladı kuzucugum 💕
Oohhh seninde güzel geçmiş haftan darısı bu haftanın başına canım 🎊
Yaa gerçekten alacak verecek hiç bitmiyor bizde kaç aydır hiç birikim yapamiyoruz,kıs geliyor kışlık derdine,yaz geliyor yazlık derdine düşüyoruz 🤔Çocuklar olunca daha doğrusu bebiş de aramıza katılınca (Cook şükür 🤲)zaten çok zorlasti birikim bizim için.En basitinden geçen haftaenenjit aşısı yaptirdik 520 TL+90 TL muayene ödedik.Daha diğer masrafları ve bakıcı ücretini saysam ☺️Ama olsun sağlık olsun iyikiii varlar 💕

Bizde öyle dedik 1.5 ay çok olur 15 gün önce falan iyi olur gidiş planı değişecek olsun çocuklar mutlu olsun ilk defa ayrıldılar her gün ağlıyor küçük kızım😔
Yaa olsun onlarında ihtiyacı var canm degisiklige yoksa evde durdukça ya hircinlasiyorlar yada içlerine kapaniyorlar😌

Selam kızlar biz gezmedik dağ tepe taş bırakmadık🤪🤪

Hergün bir program var yoruldum
Cumartesi günü kızım öğretmeni ile ailecek yemek yaptırdık dağ eteklerinde yedik🤣🤣🤣

Dün komşularımla binanın yanında piknik yaptık 🐞🐞

Bugün evdeyim sakinliğin gözünü seveyim paralar saçılıyor bol bol hesap kitap şaştı durum iyi değil 🙄

Tavuk haşladım şehriye çorbası yaptım
Oğluş makarna istedi yaptım
Etli patlıcan yaparım birde yeter

Cankusunannesi Cankusunannesi az kalmış işlerin güle güle otur canım bebiş de geçmiş olsun
okyonus okyonus şaştın sende🤪 kafanı dinle işte koçişinle zaman geçir sakin sakin ohhh miss👏
çok sağol canm 💕
Valla gezmenin dibine vurdun bu aralar maşallah sağlıklı olalimda gezelim 🧿

Bendede yoğurtlu mantı var😂
Afiyet olsun canım😘😘
İyi akşamlar akşam menüde tavuk kızarttım yanına erişte közlenmiş patlıcan biber salatası karpuz kızlar erişteyi yogurtla seviyor onlara yogurt çıkardım. Yarın mücver yaparım sabah kantine manav gelmiş evde salatalık domates bitmişti biraz onlardan aldım 1 demet dereotu 1 kg nektarin kantinden hurma 2 ekmek 2 küçük meyveli süt 2 tane çikolata 37 TL ödedim. Eşimde akşam gitti 2 kutu süt 2 cips çocuklara bize dondurma 40 tutmuştur herhalde magnum almışlar. 254 TL lcwaikiden pijama siparişi verdim eşime kendime 3 tane hediye etmek için çocuk pijaması
Güle güle kullanın canım💞💞
sağol canm çok şükür bugün toparladı kuzucugum 💕
Oohhh seninde güzel geçmiş haftan darısı bu haftanın başına canım 🎊
Yaa gerçekten alacak verecek hiç bitmiyor bizde kaç aydır hiç birikim yapamiyoruz,kıs geliyor kışlık derdine,yaz geliyor yazlık derdine düşüyoruz 🤔Çocuklar olunca daha doğrusu bebiş de aramıza katılınca (Cook şükür 🤲)zaten çok zorlasti birikim bizim için.En basitinden geçen haftaenenjit aşısı yaptirdik 520 TL+90 TL muayene ödedik.Daha diğer masrafları ve bakıcı ücretini saysam ☺️Ama olsun sağlık olsun iyikiii varlar 💕
Aynen Rabbim sağlık versin geri kalan herşey hallolur🤲🤲🤲❣️❣️❣️

İyi akşamlar kızlar
Küçüğümü erken yatırınca zaman geçmiyor😥😥

Sabah kahvaltıdan sonra pazara gideceğim büyük kızım da biraz arkadaşlarıyla dışarı çıkacak sıkıldı kuzum❣️❣️

Tatil için yer bakıyorum biraz pahalıya geliyor değer mi bilmiyorum bir yanım çok gitmek istiyor bir yanım boşver diyor bilemiyorum😁😁😁

Gece gece geleyimde şasirtayim sizi dedim 😀
İşten geldim hazır yemeğe gelmek muhteşemdi teyzemiz sağolsun bugün ilk defa bize karışık gozleme katmer falan yapmış mis gibi hamur ve maya kokan eve girmek harikaydı 🤩Akşam üzeri kendisi ve ogluslar sıcak sıcak yemişler bizde eşimle hemen çay yaptık zeytin peynir domates salatalık çıkardık mis gibi yedik çok iyi oldu.
Gecen hafta oğluslara akşam 9' a kadar kendi evinde baktı ustalar var bizim evde diye kendisi teklif etti siz evi toparlayın biran önce dedi zaten evlerimiz 2-3 dakika ara ara bende gittim malum bizim bebiş insan ve mekan yabanciliyor huzursuzlandikca aradı gittim 1-2 saat oyaladim.
Eşimde dedi oda bizde çok yorulduk cumartesi sizi kahvaltıya getireyim hep birlikte dedi.Esi ve oğlu köye gitmişler kizi ve kendisinide aldık gittik uzak bir yere.Donuste de AVM ye uğradık oradan da kendime alırken ona ve kizinada birşeyler aldım oda sevindi bizimde içimiz rahat etti.
Şimdilik herşey iyi gidiyor çok şükür inşallah hep böyle devam eder 🤲
Alilerin başına kalamdan hem onlarin hemde kendi ev düzenimizi bozmadan kendi kendimize çocuklarımızı buyutmek istiyoruz umarım hep böyle devam eder🙏
Yatak odamizda yarın veya carsamba gelecekmiş hafta sonuna kalır benim içlerini yerleştirme isim.Evin tadilat sonrası düzeni de oturdu yatak odası hariç.Simdilik herşey yolunda 🧿

Biz yine oğluşu okula göndermiyoruz daha doğrusu kronik rahatsızlığı olduğu için müdür gelmeme secenegi varken gelmemesinin daha iyi olacağını söylüyor zaten bizimde hiç gondermeye niyetimiz yok 😬
Evde mutlu bize zorluk cikartmiyor kardeside abisi sürekli evde olduğu için çok mutlu 🥰

İyi akşamlar kızlar
Küçüğümü erken yatırınca zaman geçmiyor😥😥

Sabah kahvaltıdan sonra pazara gideceğim büyük kızım da biraz arkadaşlarıyla dışarı çıkacak sıkıldı kuzum❣️❣️

Tatil için yer bakıyorum biraz pahalıya geliyor değer mi bilmiyorum bir yanım çok gitmek istiyor bir yanım boşver diyor bilemiyorum😁😁😁
Bence sen gitmelisin tatile evde 2 tane çocukla yanlız mücadele ediyorsun eşinden uzakta ruhen ve bedenen hepiniz için daha iyi olur. bence esininde vicdani rahat eder diye düşünüyorum

Back
X