🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar kahvaltı yapıyoruz dün salonu robota süpürttü eşim kendi süpürmedi yine toz aldık yerleri elimle sildim iyi oldu içime sindi çamaşır yıkanır bugün yine mutfak ve balkonu süpürür silerim çocuklarla parka inerim öğleden sonra
Kız robot duruken niye kendi süpürüyor🤪🤪

Selammmm. Kızlar nasılsınız

Ev süpürdüm toz aldım bulaşık boşalt yerleştirdim

Kısır yaptım öğlene aşağıma kiracı geliyor temizlik yapıyorlardı onlara da gönderdim 🤗🤗

Kızlara da çıtır tavuk yaptım yediler
Yarın için lahmacun içi ve peynirli pide içi hazırladım hazır olur yarına👏👏

Marketten tuvalet kağıdı ekmek danino ıslak mendil filan aldık 45 TL tuttu👍👍👍

Küçüğümle markete gittik geldik 30 tl harcadım
Şimdi biraz yemek yedim uzanıyorum
Birazdan lahmacun içi ve peynir içini gönderecem fırına yanına salata çorba turşu yeter bugünlük kaynanam gelecek🤗🤗

Vermek zor almak kolay ne yapalım süreklide diyet olmuyor ki 🙄bende kendime kabak🥴 yaptım akşam da yürürüm🥴
Aynen ya aç kalacaksın o zaman zayıflıyorsun gerçi benim 1 günde yediğimi millet 1 haftada yiyor orası da ayrı😁😁

Kilomuzu koruyoruz sayfası var Zeyno oraya günlük menü ve spor paylaşmaya başladım sen de yaz istersen

Kizlarrrrrr ben geldim 😍😍😍😍
Ev bitti bizde bittik mahvolduk .
Burda kirli su teniz su karışmış herkes hasta oldu .bir hafta her gün serum taktırdık çocuklar falan şükür dünden beri iyiyiz cok zordu . Annemler geldiler sağolsunlar biraz tooarlanabildik . Hastaneler dolup taştı . Bide rota salgını varmış benimkiler asili diye bisey çıkmadı onlarda .
İyi tarafı uç kilo verdim 😂😂🤣😂
Herkesi cok özledim 💓💓

Burda kirli su teniz su karışmış herkes hasta oldu .bir hafta her gün serum taktırdık çocuklar falan şükür dünden beri iyiyiz cok zordu . Annemler geldiler sağolsunlar biraz tooarlanabildik . Hastaneler dolup taştı . Bide rota salgını varmış benimkiler asili diye bisey çıkmadı onlarda .
Herkesi cok özledim 💓💓
Yaa çok geçmiş olsun☹️Annenlere kavuşmuşsun gözünaydın❤️Evide hallettin okul kapanınca rahatla tatil yaparsın

Yaa çok geçmiş olsun☹️Annenlere kavuşmuşsun gözünaydın❤️Evide hallettin okul kapanınca rahatla tatil yaparsın
Cok sağol tatlım 2 Temmuz a kadar okuldayız . Bizimkilerde kuru havaya alışkın degil annemlerde önce burda bi kötü oldular 🥲🥲zordu ama geçti şükür allah kimseye yaşatmasın . Bi de buralarda sağlık hizmeti doğru düzgün yok hastaneler kirli . Özeller de aynı 😞😞
Herkes iyi dimi sen naptin

Cok sağol tatlım 2 Temmuz a kadar okuldayız . Bizimkilerde kuru havaya alışkın degil annemlerde önce burda bi kötü oldular 🥲🥲zordu ama geçti şükür allah kimseye yaşatmasın . Bi de buralarda sağlık hizmeti doğru düzgün yok hastaneler kirli . Özeller de aynı 😞😞
Herkes iyi dimi sen naptin
Ben oğlanı anneme bıraktım.Dönüşümlü çalışıyorum.Kayınvalide evine gitti😂Eşim nöbetçi bugün bende tv izliyorum.

Herkese selam
Pazqrtesilerim her zaman yogun geçer.
Eczaneye 90.bimde 43lr(limonlu chaske, ped,cola,meyvesuyu, bonibon, simit.
Pazara çıktım ordada 50tl harcadım. (Kavun,karpuz,şeftali,şekerpare,mısır,domates,patlıcan, salatalık,patates )oğlumun canı döner istemiş eve siparis istedik 36tlde oraya verdik.
Bugün eşimin doğum günü onun için onun en çok sevdiği yemeği yaptım humus😊
Yarın evi temizlerim .bugün bi evi süpürdüm çamaşır serdim Salonla antrenin tozunu aldım.
Yarın maaş günü markete gidecez. Yine harcanır. Harcamalar hiç bitmiyor

Herkesi cok özledim 💓💓
Yaaaaaa tatlım hoşgeldin kaç gündür işlerin bitmedi herhalde dedik🙉🙉

Kuzum haslıkları da atlatmışsınız geçmiş olsun yavrulara🤲🤲

Ohhh anneler de gelmiş bol hasret giderin❣️❣️
Ben oğlanı anneme bıraktım.Dönüşümlü çalışıyorum.Kayınvalide evine gitti😂Eşim nöbetçi bugün bende tv izliyorum.
Yat yat sennnn🤪🤪🤪
Herkese selam
Pazqrtesilerim her zaman yogun geçer.
Eczaneye 90.bimde 43lr(limonlu chaske, ped,cola,meyvesuyu, bonibon, simit.
Pazara çıktım ordada 50tl harcadım. (Kavun,karpuz,şeftali,şekerpare,mısır,domates,patlıcan, salatalık,patates )oğlumun canı döner istemiş eve siparis istedik 36tlde oraya verdik.
Bugün eşimin doğum günü onun için onun en çok sevdiği yemeği yaptım humus😊
Yarın evi temizlerim .bugün bi evi süpürdüm çamaşır serdim Salonla antrenin tozunu aldım.
Yarın maaş günü markete gidecez. Yine harcanır. Harcamalar hiç bitmiyor
Afiyet olsun canım
Yeter ki dışarı çıkmayalım para hemen harcanıyor🥴🥴

Cedric1003 Cedric1003 gecmiş olsun canım Burda da sular kirliymiş salgın varmış şükür bizde bişey yok inşallah olmaz
Sağlıkla otur evinde ohh mis gibi olmuştur

Yat yat sennnn🤪🤪🤪

Afiyet olsun canım
Cok sağol cnm 🙏🙏
Cedric1003 Cedric1003 gecmiş olsun canım Burda da sular kirliymiş salgın varmış şükür bizde bişey yok inşallah olmaz
Sağlıkla otur evinde ohh mis gibi olmuştur
Cok sağol tatlım ev mis gibi oldu biraz zorlandık ama geçti . Aman dikkat edin biz hep hazır su içmemize rağmen yakalandık . Doktor dişlerinizi bile fırçalamayın dedi 😔😔 hele biz neyse de çocuklar mahvoluyor

Yat yat sennnn🤪🤪🤪

Afiyet olsun canım
Öyle ya.
Çocuklar büyüdü ondanmı
Sürekli evdeyiz ondanmı.yeni evli olduğum zamanlarda bu kadar ihtiyaç olmazdı.şimdi hergün zaruri ihtiyaçlar.

Öyle ya.
Çocuklar büyüdü ondanmı
Sürekli evdeyiz ondanmı.yeni evli olduğum zamanlarda bu kadar ihtiyaç olmazdı.şimdi hergün zaruri ihtiyaçlar.
Bence de çocuklarla alakalı bende eskiden bu kadar market yapmazdım ama çocuklar olunca hiç ihtiyaç bitmiyor sağlıklı olsunlar da kuzular onlar için yaşıyoruz zaten🤲🤲🤲❣️❣️❣️

İyi akşamlar kızlar kayınvalidem geldi yemeğimizi yedik kahvemizi içtik şimdi küçüğümü uyutuyorum 👍👍👍

Yarın cilt bakımım var küçüğüme Kayınvalidem bakacak👏👏birde büyük kızımın mayosunu filan değiştireceğim

Bu hafta bizde kal dedim cumarteside halamın kızının düğünü var küçüğü evde bırakacağım🤗🤗🤗
Açık alanda olacak düğün ama yine de küçüğü götürmeye eğim maske filan takmıyor ç0nkü

Back
X