- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası da sıcak ama bunaltmıyorSelam kizlarrrrr
Okuldan geldim hava cok cok sıcak
Saatler olsun.kuzucuk kavustumu babinnisineBüyüğüm le beraber cilt bakımına gittim 200 tl vermiştim zaten
Küpe,, saatimin kordınunu yaptırdım,,, starbucks,,, telefon klipsi toplam 150 TL gitti
Dönüşte pazara gittim 45 TL de burası
Markette 35 tl
Menümüzde köfte patates salata ayran olacak![]()
Evet Evettttt yanından ayrılmıyorSaatler olsun.kuzucuk kavustumu babinnisine![]()
Oy cadım benim❤Evet Evettttt yanından ayrılmıyor![]()
Ahhh canım seni okurken ben çok yoruluyorumGünaydınlar
Herkes nasıl.Benim günler kosturmacali geçiyor evde işler herzamanki gibi bitmiyor iş yerimde öyle.4 kişiyiz benim yaptığım işi yapan biri izinli digeri raporlu haliyle çok yoğun geçiyor.Evde de bazı eksikler kalmıştı akşamları ara ara onları hallediyoruz.Dun akşam avizelerimizi taktırmak için elektrikçi komşumuzu çağırdı oglusa 6 yaşında aşırı hareketli onu getirmiş gelirken.Antreye takılacak avizemizi kostururken kutusuna takılarak kırdıBu işimizde yarım kalmış oldu
Ev harcamamiz bitti çok şükür
Ama market fenaaaDün akşam yine 3-5 parça ıvır zıvıra 167 TL ödedik.
E bebekten de bez ve bir iki şey aldık orayada 200 TL ödedik.
Köy ekmeği içinde 7 TL ödedik.
Bu hafta sonu evden harcamali yerlere çıkmayı düşünmüyorum ancak dağ bayır orman gezeriz çıkarsak.
Bu arada da yarın saat 1 de asi randevum var.Aile hek.randevu vermedi sistem benim penesilin alerjimden dolayı mecburen hastane kalabalığına gireceğim.
Benden haberler böyle sizler nasılsınız.![]()
Yaşarken daha yorucu oluyorAhhh canım seni okurken ben çok yoruluyorum
Para su gibi akıp gidiyor
Dikkatli olursan hastanede hiç birşey olmaz geçmiş olsun şimdidrn![]()
Burdayım öörrttttmeeniimmmGunaydin kizlarrrrr![]()
Yaşarken daha yorucu oluyor45.5 kiloya düşmüşum onuda geçen hafta bebişi doktora getirdik kont.icin bebek tartisina oturtamadik doktor önce seni tartıp sonra bebekle tartalim kilosuna bakmak için dedi baskule çıktım ve sen yasadigina eminmisin dedi
Para olaylari öyle ya şimdi de kurban bayramı var 2200 gibi bir rakam ödicekmişiz sanırım hisse için.Artik birikimden ziyade elimizdekileri korumaya çalışıyoruz bozmayalım diye.
45 kiloyla ancak benim ogrencim olursun tatlımBurdayım öörrttttmeeniimmm![]()
Ahhhh ahhhhh evlendiğimde 45 kiloydum yoiıllar çok acımasızYaşarken daha yorucu oluyor45.5 kiloya düşmüşum onuda geçen hafta bebişi doktora getirdik kont.icin bebek tartisina oturtamadik doktor önce seni tartıp sonra bebekle tartalim kilosuna bakmak için dedi baskule çıktım ve sen yasadigina eminmisin dedi
Para olaylari öyle ya şimdi de kurban bayramı var 2200 gibi bir rakam ödicekmişiz sanırım hisse için.Artik birikimden ziyade elimizdekileri korumaya çalışıyoruz bozmayalım diye.
Ya 45 buçuk ne guzelYaşarken daha yorucu oluyor45.5 kiloya düşmüşum onuda geçen hafta bebişi doktora getirdik kont.icin bebek tartisina oturtamadik doktor önce seni tartıp sonra bebekle tartalim kilosuna bakmak için dedi baskule çıktım ve sen yasadigina eminmisin dedi
Bence simitleri poğaça lar börekler tatlılar utansınYa 45 buçuk ne guzel
Benim oğlum 47 kiz☺
Ama çok şanslısın.bende evlendiğimde 45tim.ama ne yaptim da 63lere çıktımah ah kader utansın
Değil mi onlarda bu kadar güzel olmasaydıBence simitleri poğaça lar börekler tatlılar utansın![]()
Bereketli olsun canımDeğil mi onlarda bu kadar güzel olmasaydıhastane dönüşü market kasap peynirci alışverişi yaptım. 750kusur tl uçup gitti.pizza attım fırına ama yimicem
![]()