🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam canlar giremiyorum fırsat olmuyor özledim sizlerle sohbeti🥴

Bugün 2 arkadaşım geldi piknik yaptık sohbet ettik çocuklar oynadı güzel geçti hiç çıkmıyoruz ya🙄

Sabah sular kesil ev göçüyordu gelince çocukları yıkadık, mutfagı temizledim makinayı çalıştırdım, bir makina renkliler yıkanıyor, banyoyu temizledim ancak oturdum🤷‍♀️

Dün alışveriş yaptık
Anneme gömlek 70 TL
İki yiğenime gömlek aldım 60 TL
Kızıma ve yiğenime elbise 120 TL
Kendime ve kızıma çamaşır 60 tl
Bim 200 tl
Manav 76
Kasap 65 TL
Süt 12 TL
Yönetime aidat+yakıt 305 TL

Daha hediyelik almam lazım çıktıkça bakarım herşey çok pahalı 😖😖

Kizlarrrrrr ben geldim 😍😍😍😍
Ev bitti bizde bittik mahvolduk .
Burda kirli su teniz su karışmış herkes hasta oldu .bir hafta her gün serum taktırdık çocuklar falan şükür dünden beri iyiyiz cok zordu . Annemler geldiler sağolsunlar biraz tooarlanabildik . Hastaneler dolup taştı . Bide rota salgını varmış benimkiler asili diye bisey çıkmadı onlarda .
İyi tarafı uç kilo verdim 😂😂🤣😂
Herkesi cok özledim 💓💓
çok geçmiş olsun 10 gün öncede van da salgın vardı aciller çocuk doluydu rota teşhisi koydular genelde ishal kusma olunca şikayet kaka testi yaptılar

günaydın kızlar dün polodan tişört aldım eşime abime kendimede ayakkabı aldım.420 tl gitti aldığım skechers ayakkabıyı beğenmedim aide ettim bugün başka model alcam kenar kısım resmen file yazlık güzel ama Vanda yaz çok kısa o yüzden ilk beğendiğim modeli alcam boynere bakarım orda varsa hem dener alırız

45 kiloyla ancak benim ogrencim olursun tatlım 😂😂
Tadilat cok yoruyor ama tertemiz oluyor ev . Bizde de paralar uçtu gitti sağlık olsun . Aşıdan sonra yorma kendini kol agrisi cok oluyor canım
Valla kiloyla beni sınıfına alırsan koşa koşa gelirim en güzel şey öğrencilik.Dert yok tasa yok,iş derdi ev derdi yok ye iç gününü gün et zamanlarıydi öğrencilik yılları 🤗
Evet tadilatın iyi tarafı evde elden geçmeyen bir iğne deliğinin bile olmaması oluyor tertemizis gibi.Biz prizleri bile değiştirdik domestosla silmekten sararmış gri ve beyaz boyayinca evi çok kötü sırıttı eşim priz alırken satıcıya bunlar çamaşır suyuna dayanaklimi diye sordu 😀

ne zayıfsın vakit buldukça ekmek arası peynir domates ye ne güzel kilo aldırıyor.Beyaz ekmek olsun 2 saat sonra acıkırsın :))))
Ya benim iştah problemim var canm ölmicek kadar yiyorum gibi birşey.Hani istedikten sonra kilo aldıran çok yiyecek var ama benim içim almıyor azcik yiyince hem tokluk hissim oluşuyor.Birde harket çok olunca hazır yediğimde gidiyor.

Ya 45 buçuk ne guzel😍
Benim oğlum 47 kiz☺
Ama çok şanslısın.bende evlendiğimde 45tim.ama ne yaptim da 63lere çıktım 😅😅 ah ah kader utansın
Evlenirken de 44 kiloydum aslında pek iyi değil gucum kuvvetim çok az oluyor zayıfladıkça enerjimde az oluyor 48 kiloda daha enerjik oluyorum 😀

Ya benim iştah problemim var canm ölmicek kadar yiyorum gibi birşey.Hani istedikten sonra kilo aldıran çok yiyecek var ama benim içim almıyor azcik yiyince hem tokluk hissim oluşuyor.Birde harket çok olunca hazır yediğimde gidiyor.
İşte aradaki fark.ben tokken bile sevdiğim şeyleri iştahlı yiyebiliyorum. Yani bi nevi zevk benim için yemek yemek.sonrada kilo oluyor 😅

hiç iştah problemim olmadı nasıl bir bünyem varsa hamileyken bile kustum sonra yine yedim eşim artık dalga geçiyordu nasılda çıkarcan yeme boşuna diye :) Vitamin takviyesi al mutlaka bana bile yazdı doktor 1 ay olacak içiyorum sonra tahlil vercem devam mı tamam mı bakalım dedi

İşte aradaki fark.ben tokken bile sevdiğim şeyleri iştahlı yiyebiliyorum. Yani bi nevi zevk benim için yemek yemek.sonrada kilo oluyor 😅
Bende aslında yemekten zevk alan birisi olmak istiyorum ama yeme problemi bence doğuştan gelen birşey.bebekkende boyleymisim yani hep boyleymisim 😀

hiç iştah problemim olmadı nasıl bir bünyem varsa hamileyken bile kustum sonra yine yedim eşim artık dalga geçiyordu nasılda çıkarcan yeme boşuna diye :) Vitamin takviyesi al mutlaka bana bile yazdı doktor 1 ay olacak içiyorum sonra tahlil vercem devam mı tamam mı bakalım dedi
Benimde tam kan yaptırmam lazım mutlaka demir ve kanım hep eksik çıkar takviye alırdım zaman zaman ama pandemi girdi gireli hiç yaptırmadım.

Back
X