• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Merhaba canm.Sicaktan mi ağrıyor stres falan mı yaptın yoksa.Gecen hafta boyunca her gün yarım baş agrim oldu benimde hergunu ilaçla geçirdim.Dikkat et canm bolca su içmeyi ihmal etme susuzluk baş ağrısının başlıca sebeplerinden.
Vaka Türkiye genelinde artmaya başladı yine 😖
Benim covit aşımin ikinci dozu iptal olmus 11 ay önce covit geçirdiğim için bagisiklik mevcutmuş falan filan 🤬
Saol tatlım . Sıcaklar cok etkiliyor birde dediğin gibi su az içiyorum 😞
6 ay geçmesi yeteri diyorlardı asi için her gün farklı bir uygulama.
Balkonda tek basıma oturuyorum nasıl iyi geldi 😍😍
Ev sahibi nerde enişteyi gördü unuttu bizi 😘😘

Günaydın kızlar
Cankusunannesi Cankusunannesi aynen canım herkes çok mutlu zaman su gibi akıyor burada yağmur var hava serin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd nerelerdesin şekerim nasıl gidiyor İstanbul maceran
Cedric1003 Cedric1003 canım cankuşun dediği gibi özellikle sıcaklarda suyu ihmal etme
Gidersen rahatlarsın değişiklik iyi gelecektir

Günaydın kızlar dün gece resmen yüzümün kafamın yarısı zonkladı özellikle çenem midem bulandı 2 defa kustum niye öyle oldu birden anlamadım.Sonra uyuya kalmışım şimdi işe geldim nörolojiden randevu alcam gitmeden muayeneye gitsem iyi olacak dayanılacak gibi değildi ağrı kesici içtim ama fayda etmedi

Günaydın kızlar
Cankusunannesi Cankusunannesi aynen canım herkes çok mutlu zaman su gibi akıyor burada yağmur var hava serin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd nerelerdesin şekerim nasıl gidiyor İstanbul maceran
Cedric1003 Cedric1003 canım cankuşun dediği gibi özellikle sıcaklarda suyu ihmal etme
Gidersen rahatlarsın değişiklik iyi gelecektir
okyonus okyonus Cankusunannesi Cankusunannesi Penguen Penguen

Sslam canlarım zaman su gibi geçiyor
Gezme alışveriş yemek derken paranın hesabını da yapamıyorum🤪🤪
Dün yine kızlara alışveriş yaptık 🤗🤗

Pazar günü döneceğiz eşim iş için bikaç aylığına yurt dışına gidecek😥😥😥😥

Günaydın kızlar dün gece resmen yüzümün kafamın yarısı zonkladı özellikle çenem midem bulandı 2 defa kustum niye öyle oldu birden anlamadım.Sonra uyuya kalmışım şimdi işe geldim nörolojiden randevu alcam gitmeden muayeneye gitsem iyi olacak dayanılacak gibi değildi ağrı kesici içtim ama fayda etmedi
Geçmiş olsun canım benim migrendir büyük bir bir ihtimal😢😢

Gunaydin kızlar 😍😍😍
Erkenden kalktık yine uyutmuyor sıcaklar . Elektrik 440 gelmiş 🧐🧐
Zeynolin44 Zeynolin44 agustos sonuna kadar IrDA misin tatlım

Saol cnm sana da geçmiş olsun nasıl oldun şimdi haftaya tatil dinlen biraz sıcaklar çarpıyor insanı
Off elektriğe bak bizde gidince gelir 🤪🤪🤪

Gunaydin kızlar 😍😍😍

Saol cnm sana da geçmiş olsun nasıl oldun şimdi haftaya tatil dinlen biraz sıcaklar çarpıyor insanı
Haftaya dönüş biletlerini alırız agustos un 20 si gibi düşünüyorum dönüşü bakalım canım

Gunaydin kızlar 😍😍😍

son 1 haftam kaldı diyorum ama bu ağrı geçmezse burnumdan gelir tatil randevu alamıyorum hastaneden

Sıcaklar tabi etkiiyor ama su gerçekten çok önemli salatalık ve karpuz tüket bolca su oranı çok yuksek ikisininde.
Ev sahibi İstanbul'u fetediyor kocişiyle beraber bizi ne yapsın 😍

Back
X