- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım burda da var kontrol altına alınmaya çalışılıyor Rabbim beterinden korusun inşallah
Kreş iyi oldu ya .hem sen dinleniyorsun. Hemde kuzum enerjisini atıyor.Selam kızlar sabah Küçüğümle poğaça yaptık kreşe gönderdim bugün paylaşım günü paylaşmayı öğrenmeleri için
Evi süpürdüm bulaşık hallettim
Küçüğümü bıraktım kreşe
Dönüşte pazara uğradım alınacaklar aldım
Dışarısı kavruluyor resmen
Etli Yeşil fasulye pişirdim
Yanına tereyağlı makarna ve cacık yapacağım
Büyük kızım kahve yaptıonu içtim sakin kafayla
Para su gibi gidiyor birikim hak getire
Eşimin maaşı dolar olarak yattı 2 aylık onu hiç elllemeyeceğim![]()
Aynen ya çok iyi oldu tek sıkıntı orda yemek yemek istemiyorKreş iyi oldu ya .hem sen dinleniyorsun. Hemde kuzum enerjisini atıyor.
Bugün hiç isim yoktu ne garip sadece rutin salon mutfak süpürdüm. Öğlen çocuklara patates kızarttım. Akşama da kısır yapmayı düşünüyorum. Uyumuşum yine.
Oğlan yüzmeye gitti geldi.öyle oturusup duruyoruz![]()
Oh maşallah ne güzel yemiş kendim yemiş gibi oldum valla. Afiyet olsun kuzuma.Aynen ya çok iyi oldu tek sıkıntı orda yemek yemek istemiyor
Ama gelince çok acıkmış bugün 1 tabak yeşil fasulye,, 2 tabak makarna,,, 1 kase cacık yedi
Klasik her öğlen uyuyorsun zaten
Ohhhh valla bende bugün çok iş yapmadım sadece süpürdüm![]()
Bende istiyorum ya yatak odasına rahat olurOh maşallah ne güzel yemiş kendim yemiş gibi oldum valla. Afiyet olsun kuzuma.
Gardıropu duzenlemem lazım sıcak diye arka oda ya gećemiyorum. Allah nasip ederse seneye yazın yatakodasina da klima alcaz.ćocuklar yine salonda klimada yatarlar bende odamda yatarım.
Ben dolmalık biber aldım pazardan yarın kıymalı biber dolması yapacağım makarnadan var birde cacık yaparım yineEşim kısır ı istemedi kahvaltı yapalım dedi.kahvaltı yaptık. Yarın ne yapsam acaba.çocuklarda gün boyu iyi acıkıyorlar.maşallah iyi yiyorlar. Yazın yemek yapmayı sevmiyorum. Su içinde kalıyorum.
Canım kilo durumun nasılBen dolmalık biber aldım pazardan yarın kıymalı biber dolması yapacağım makarnadan var birde cacık yaparım yine
Bu hafta bende kısır yapacağım![]()
Bende aldım 3 kilo kadar homini gırtlak yersek nolacakCanım kilo durumun nasıl
Ben aldım birkaç kilo eve dönünce diyet ve yürüyüşe devam ederim![]()
Offf pide mi yaptınSabah kahveden sonra yatakları topladım. Çay koydum.pide yaptım fırına attim yedik
Sonra mutfağı topladım. Çamaşır serdim.evi süpürdüm. Yemek yaptım karniyarik. Sonra evi sildim.Banyonun lavobosunu ovdum aynasını sildim. Sonra duşa girdim namaz kıldım. İykide yemeği erkenden yapmışım .acıktım. Oğlum havuzdan gelmek üzere gelirken ekmek alacak yeriz yemegimizi
Oh ne güzel gez bakalım. İyi bu sıcaklarda canın istiyor kız gezmeyiSelam küçüğümü sabah anneme bıraktım öğlene kreşe götürecek
Bende büyük kızımla ve yiğenime çıktım dışarı önce kahve içecem sonrasında birqz gezecez
Dönüşte kızı kreşten alıp hep beraber yemeğe gideceğiz
Bugün çocuk eğlendirme ve mutlu etme günü![]()
Ay ne yapim ya azıcık kafamız dağılsın ama beter sıcak vardıOh ne güzel gez bakalım. İyi bu sıcaklarda canın istiyor kız gezmeyi
Bende kahvaltıdan önce iki balkonu da yıkadım. Kahvaltidan sonraysa Banyonun paspasıni yîkadım. Yerlerini sildim
Evi öyle bi makinaya tuttum.toz aldım.
Oğlum ćorba istedi yaptım.
Bul.mak.boşalttım
Gardıropta kendi yerimi düzenledim. Dünde eşimin Kıyafetlerini düzenlemiştim
Wc ve lavoboyu yîkadım.
Şimdi akşam ne yapsam yemek olarak dusunmekteyim![]()