• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar.Milli eğitim bakanı değişmiş.Allahım bir günde güzel haber alalım içim kapkara oldu artık.Okullar inş açılır sorunsuz devam eder yavrucaklar.

Günaydın
Yangınlar sönse .yağmurlar yağsa. Bi yandan selden ölenler. Virüs zaten hep başrolde. Dünyaca büyük bi imtihan dayız. İnşallah ferah günler yakındır..
Kahve içiyorum.
Çarşafları mak.attım. Bugün tost yapmak istiyorum.akşama da karışık sebze baharatlayip yaglayip fırına süresim var.tabi ev halkı degistirmezse.

Günaydın kızlar.Milli eğitim bakanı değişmiş.Allahım bir günde güzel haber alalım içim kapkara oldu artık.Okullar inş açılır sorunsuz devam eder yavrucaklar.
Ne olacak bu halimiz yaaa herşey gün geçtikçe kötüleşiyor 😰

Günaydın
Yangınlar sönse .yağmurlar yağsa. Bi yandan selden ölenler. Virüs zaten hep başrolde. Dünyaca büyük bi imtihan dayız. İnşallah ferah günler yakındır..
Kahve içiyorum.
Çarşafları mak.attım. Bugün tost yapmak istiyorum.akşama da karışık sebze baharatlayip yaglayip fırına süresim var.tabi ev halkı degistirmezse.
Günaydınnnnn🤗🤗🤗

Anneme gidecez Çiğköfte yapqcak🙉🙉

Günaydın🤗🤗
Yataklar toplandı 👍
Kahvaltı yapıldı👍
Ortalık topladım👍
Bulaşık makinasını çalıştırdım 👍
Çamaşır katladım yerleştirdim 👍

Kahvemi içiyorum☕☕

Buzlukta temizlenmiş mumbar vardı onu dolduracağım yanına ne yapsam karar veremedim🙄🙄

Gunaydin kızlar
Dişim cok agriyordu iki gündür doktora gittim kanal tedavisi dedi birde yirmilik dişim çürümüş onu da çektirmem lazımmış 😢😢
Hem acı cekiyorum hem bi suru para gidiyor neyse sağlık olsun diyelim hersey üst üste geldi 🤪🤪
Herkes tatilde yoğun tabi kışlık hazırlıklar başladı mi ben köyde yakacağım konserveleri sizce 24 saatlik yolda sıkıntı olur mu

Gunaydin kızlar
Dişim cok agriyordu iki gündür doktora gittim kanal tedavisi dedi birde yirmilik dişim çürümüş onu da çektirmem lazımmış 😢😢
Hem acı cekiyorum hem bi suru para gidiyor neyse sağlık olsun diyelim hersey üst üste geldi 🤪🤪
Herkes tatilde yoğun tabi kışlık hazırlıklar başladı mi ben köyde yakacağım konserveleri sizce 24 saatlik yolda sıkıntı olur mu
Oyyyyy kuzum ya çok geçmiş olsun diş ağrısı hiç yaşamadım ama eşimden biliyorum kafasını duvarlara vuruyordu
İnşallah tedavi işe yarar 🤲🤲

Bişey olacağını sanmıyorum canım sonuçta iyi vakumlandıktan sonra

Oyyyyy kuzum ya çok geçmiş olsun diş ağrısı hiç yaşamadım ama eşimden biliyorum kafasını duvarlara vuruyordu
İnşallah tedavi işe yarar 🤲🤲

Bişey olacağını sanmıyorum canım sonuçta iyi vakumlandıktan sonra
Doktora dedim ki ben iki norma doğum yaptım böyle agri çekmedim doktorda normal diyor 😂😂😂
Şükür daha iyiyim haftaya başlayacak kanal tedavisi korkuyorum ama agri cekmektense bir kere çekerim kurtulurum .
Bende gidince miniği kreşe yazdıracağım nasıl gidiyor senin fıstığın memnun mu alıştı mi

Doktora dedim ki ben iki norma doğum yaptım böyle agri çekmedim doktorda normal diyor 😂😂😂
Şükür daha iyiyim haftaya başlayacak kanal tedavisi korkuyorum ama agri cekmektense bir kere çekerim kurtulurum .
Bende gidince miniği kreşe yazdıracağım nasıl gidiyor senin fıstığın memnun mu alıştı mi
Kız sen normal doğum mu yaptın gel alnından öpeyim seni🤩🤩🤩

Şimdilik iyi gidiyor beni bahçede bekle filan diyor sonra unutuyor
Tek sıkıntı yemek yemiyor orda ekmek meyve filan istiyor😁😁😁

Aman önceliğim boğaz değil ben doyururum karnını 👍👍👍

Benimkide okulda kudurmaktan yemiyor yemek eve aç geliyordu hep😂Bakınırken millet yiyiyor.Evdede öyle 1 kaşık yer kalkar 2 tur koşar yine gelir çocuğun yapısı öyle benim🤣

Gunaydin kızlar
Geçmiş olsun canım😘En nefret ettiğim olay diştir.

He vallahi en normalinden 😂😂
Benimki zaten normalde de yemiyor 33 aylık 11 kilo 😢😢gören herkes bu cok zayıf diyor ama bapiyim yemiyor çocuk
Benimkide okulda kudurmaktan yemiyor yemek eve aç geliyordu hep😂Bakınırken millet yiyiyor.Evdede öyle 1 kaşık yer kalkar 2 tur koşar yine gelir çocuğun yapısı öyle benim🤣
Kurdan spor bizimkiler 😂😂bebeğimde bire başlayacak masallah heyecanlı mi
Geçmiş olsun canım😘En nefret ettiğim olay diştir.
Saol tatlım 🥰

Mumbarı koydum düdüklüyr pişiyor benim cadı başında bekliyor pişsin yesin diye🙉🙉🙉

Canım kayseri yağlanması çekti Kayınvalidemle konuşuyorduk anne kız gelip yağlama yapar mısın canım çekti dedim
Tamam dedi ❤️❤️
Kıymayı çıkardım buzluktan 😁😁

He vallahi en normalinden 😂😂
Benimki zaten normalde de yemiyor 33 aylık 11 kilo 😢😢gören herkes bu cok zayıf diyor ama bapiyim yemiyor çocuk

Kurdan spor bizimkiler 😂😂bebeğimde bire başlayacak masallah heyecanlı mi

Saol tatlım 🥰
Evet biraz zayıf canım vitamin filan veriyor musun
Boyu iyiyse hiç sıkıntı yapma
İlla ki alacak o kiloyu hem boşver büyüyünce diyet yapmaz🤪🤪

Okulda nasıl hareketlimi?Benimki 1. Sınıf olacak eylülde bilmem ne yaparız😵‍💫
Tabiki hareketli ama tam hareket çağıyapqcak birşey yok 😁😁
Ama bayağı bir işe sanırım kreş❣️❣️

İlk baş adaptasyon sorunu olur canım sonrasında alışacaktır paşa💞💞💞

Evet biraz zayıf canım vitamin filan veriyor musun
Boyu iyiyse hiç sıkıntı yapma
İlla ki alacak o kiloyu hem boşver büyüyünce diyet yapmaz🤪🤪
Boy cok iyi ablası da bu da uzun ama kiloları yok . Aman sağlıklı olsunlar napalim anneleri onlar yerine kilo alıyor 😂😂evet vitamin veriyorum

Back
X