• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar ❤️❤️
Uyandık acıktık🤣🤣 şokun siparişi getirmesini bekliyoruz🙉🙉🙉
Geç gelmez inşallah
Bende sabah kalktım bi kahve içtim. Yatağımı topladım. Bul.mak.dizdim.kızla beraber kuaföre kaşımı aldırma ya gittim.ordan bime ugradik.dana sosis hamburger ekmeği lolipop ve fakiri in saç kurutma mak.gelmiş ondan aldım
Kıyma çıkardım köfte yapacam.çocuklar a hamburger şeklinde yaparim. Akşama da yanına salata falan yaparım.
Hadi bu günkü Yemeğide kurtardık 😅
Salonun camlarını silip perdesini yıkamam lazım ama güneşte geldi.bilmiyorum karar veremedim

Geç gelmez inşallah
Bende sabah kalktım bi kahve içtim. Yatağımı topladım. Bul.mak.dizdim.kızla beraber kuaföre kaşımı aldırma ya gittim.ordan bime ugradik.dana sosis hamburger ekmeği lolipop ve fakiri in saç kurutma mak.gelmiş ondan aldım
Kıyma çıkardım köfte yapacam.çocuklar a hamburger şeklinde yaparim. Akşama da yanına salata falan yaparım.
Hadi bu günkü Yemeğide kurtardık 😅
Salonun camlarını silip perdesini yıkamam lazım ama güneşte geldi.bilmiyorum karar veremedim
Yok yok erken geldi👏👏

Ohhh sabahtan ne işler halletmişsin 👍👍

Bende orman kebabı yanına da bulgur pilavı yaptım salatayı da yapacam birazdan 😋😋😋

Küçüğüm uyumuş koltukta onu yatırdım hemen kendime nescafe yaptım dinleniyorum😘😘

Ayyyy bitmeyen ev işi yqpmışlar🤣🤣🤣

Tüm çarşafları değiştirdim yıkandı pikeler yıkandı
Hava biraz daha serin sanki akşamları herkes kendi yatağında yatacak inşallah👍👍

Ev süpürüp sildim baza altları filan
Wc banyo yıkandı
3 makina çamaşır serildi katlandı yerleştirildi
Balkon yıkandı
Beşamelli tavuklu spagetti yaptım yedik 😋😋
Büyük kızım bulaşık makinasını yerleştirdi👏👏

Kızlar yıkandı
Bende girdim duşa şimdi kızlar aşağı indi
Bende yaptım kahvemi içiyorum ☕☕
Birqzdan tozları alacağım

Marketten de tavuk sosis hindi füme meyve suyu aldık 50 tl tuttu🤗

Günaydın kızlar mutlu haftalar 🥰🥰🥰

büyüğüme kahvaltı hazırladım gitti yavrum okula inşallah güzel bir sene olur hepimiz için😍😍

küçüğüm uyuyor geçtim yanına uzanıyorum🥱🥱

evim temiz 👍🏻👍🏻
Ne yemek yapsam bilmiyorum
Küçüğüme pasta alacağım kreşte kutlayacaklar doğumgünü❤️❤️

Pazar ve market yapmam lazım ama çok üşeniyorum😂😂

Günaydın kızlar haftasonu sınavım vardı cumartesi küçük kızımın kitaplarını aldık 1320 ona verdik.Sonra sınava gittim salladım çıktım hiç çalışmadım tatil dönüşü ders çalışmaya zaman kalmadı.Dünde evdeydim çamaşır yıka ser uğraştım bugün aşure yapcam Allah izin verirse eksik malzemeleri eve giderken alırım.

Hastayım hala tatlım 🥰

Saol canım 😍
Kızlar iyi değilim halsizlik var . Okula gidiyorum sınıf mevcudum 52 🙄🙄🙄
Küçük kızın kreş olmadı bize söylenen öğretmen girmiyor . Söyledikleri öğretmen bizim okulda ücretli çalışmıştı asla ona emanet etmem . İki kreş var diğeri allah afetsin kahvehane gibi basik kokuyor müdürü oto galaerici bir adam bana bacım dedi 🙄🙄🙄
Ruhen ve fiziksel olarak kötüyüm .
hepinizi seviyorum 😘 ç
Yüz yüze eğitime destek verin bu sene okullar kapanmasın 🙏
Herkesin kuzusuna sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum .
Geçmiş olsun canm insallah toparlasin hemen🙏bir vitamin yada gıda takviyesi gibi birşeyler mi alsan acaba?isahalin varsa entinogermina iyi gelir toparlıyor hemen bağırsakları.
Kreş işini nasıl halledecek siniz ?
Özel okul falan yokmu hiç oralarda oraları değerlendirseniz.
İnşallah sağlıkla ve kapanmasiz bir yıl olur🤲

Bugün dahiliye ye gittim tüm tahlillerimi istedim pandemiden beri hiç gitmedim troit ilacı kullanıyorum özellikle onlara bakmasını istedim pazartesi çıkacak sonuç
Bende haftaya gidicem çok feci durumdayım olmayan kilolarimida kaybettim kesinlikle yemek yiyemiyorum kahvaltı çok az,öğlen çorba veya salata ,akşam hiç bir şekilde yemek yiyemiyorum içim almıyor.Halsizlik bitkinlik hat safhada.Esim pazartesi gidelim dedi ama bu hafta arkadaşım izinli onun yerinede bakiyorum izin alamam dedim.

Günaydınlar herkese 🥰
Tüm kuzularımizın,öğretmen arkadaslarimin eğitim ve öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲
Kapanmasiz sağlıklı verimli bir yıl olsun inşallah 🙏

Geçmiş olsun canm insallah toparlasin hemen🙏bir vitamin yada gıda takviyesi gibi birşeyler mi alsan acaba?isahalin varsa entinogermina iyi gelir toparlıyor hemen bağırsakları.
Kreş işini nasıl halledecek siniz ?
Özel okul falan yokmu hiç oralarda oraları değerlendirseniz.
İnşallah sağlıkla ve kapanmasiz bir yıl olur🤲
Cok saol tatlım 🥰 takviye alıyorum düzeldim ama halsizlik devam doktor demişti kalır bir haftaya kadar .
Benim ufaklik 33 aylık kreşler dışında alınmıyor . Bakalım bugün ararlar belki .
Sabah büyüğü okula bıraktım cok mutluydu 😍😍
Benimde 1 de başlayacak 🥰🥰
Sağlıklı mutlu başarılı bir eğitim öğretim yılımız olsun bütün çocuklara allah zihin açıklığı versin

Şu son 1 haftadır alışveriş yapmaktan harbi kusacam.nasıl is arkadaş al al bitmiyor.kredi kartına en az 1000tl gitmiştir. Nakiti sayamadim. Hep okul ve gıda alışverişi.
O kadar yorulduk ki bugün ayaklarım zonkluyor. Iyki biugün evi bilerek ellemedim.sadece toparlaip süpürdüm.
Erken kalkınca kızın uykusu geldi.
Ailecek pertiz🙈

Şu son 1 haftadır alışveriş yapmaktan harbi kusacam.nasıl is arkadaş al al bitmiyor.kredi kartına en az 1000tl gitmiştir. Nakiti sayamadim. Hep okul ve gıda alışverişi.
O kadar yorulduk ki bugün ayaklarım zonkluyor. Iyki biugün evi bilerek ellemedim.sadece toparlaip süpürdüm.
Erken kalkınca kızın uykusu geldi.
Ailecek pertiz🙈
Bitmez bacım eksik bitmez
Benim büyükten de tenis raketi filan istemişler bilmem ne kadardır🙄🙄

Bende akşamüstü pazara markete gittim ne kadar harcadım hesaplayamadım😢😢

Yemek olarak fikir verdiğin fellah köftesini yaptım 😋😋😋

Hele de bakim yarına ne pişireyim🤪🤪

Bitmez bacım eksik bitmez
Benim büyükten de tenis raketi filan istemişler bilmem ne kadardır🙄🙄

Bende akşamüstü pazara markete gittim ne kadar harcadım hesaplayamadım😢😢

Yemek olarak fikir verdiğin fellah köftesini yaptım 😋😋😋

Hele de bakim yarına ne pişireyim🤪🤪
Afiyet olsun bak ne güzel olmuş
Ben yarın yeşil fasülye pişirecem. Eşim diyor kızın seviyor diye sık yapiyorsun. Napim iştahlı yiyince hoşuma gidiyor her anne gibi😊sende aldıktan pazardan fasülye yapabilirsin

Afiyet olsun bak ne güzel olmuş
Ben yarın yeşil fasülye pişirecem. Eşim diyor kızın seviyor diye sık yapiyorsun. Napim iştahlı yiyince hoşuma gidiyor her anne gibi😊sende aldıktan pazardan fasülye yapabilirsin
Ohhh afiyet olsun kuzuma❤️❤️❤️

Yok geçenn. Gün yaptım yeşil fasulye bu hafta almadım o yüzden
Patlıcanlı bişeyler yaparım belki👏👏

Günaydın kızlar dün aşurelik malzemeleri aldım haşladım buğdayı nohut ve fasulyeyi diğerlerinide hazırladım akşam birleştirme işim kalıyor inşallah güzel olur.

Back
X