- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım nasılsın pek göremiyorum artık seni gerçekten yoğunsun uzun uzadıya yazılarını gözlerim arıyorHerkese selamlarYoğun geçtiği için bakamıyorum buralara baya okumam lazım müsait zamanımda okuyacağım indirim haberi vermeye geldim hızlıca
Trendyol uygulamasında hızlı markette yudum 4 lt pet ayçiçek yağı sepette 28 TL ye düşüyor,5 lt tenekede 41yada 48 TL ye(şimdi Tam emin olamadim fiyattan ) düşüyor haberiniz olsun değerlendirmek isteyen olursa diye haber vermek istedim.![]()
Yaaa kuzum benim neyi var benim küçükte boğazı şişmiş antibiyotik başladıkOkuldan geldim büyük kızım hasta
Sınıfta çocuklar hasta hava sıcak nasıl olacak bilmiyorum
Mayis da bitti zaten
Ayy cok stresliyim bu ay böyle hep eksideyiz . Birkaç aya düze çıkarız![]()
Ne güzel Zeyno ilk günden okula hevesle gidiyor paşamSağlık olsun canlar
Çok şükür gelen mayıslar var
Bugün eşimle oğluşu almaya gittik okula çok mutlu kuzum öğretmeni ile görüştük iyi dediikinci harfe geçtiler tüm 1.sınıf öğrenci ve velilerine kolaylık diliyorum
![]()
Ohhh ev temiz alışveriş de yapılmışSlm kızlar
Bugün oğlum okula gidince yatmayim dedim.evi temizlemem lazımdı cunkü.
2 balkonu yîkadım. Mermerlerini sildim
2 banyoyu temizledim
Wcyi temizledim
Ortalığı topladım. Tozları aldım .evi süpürdüm. Silemedim çünkü sular çamur gibi akiyordu .gıda alışverişi ne gittik. 900 tl harcadık. Herşey çok pahalı
Şükür canım korkuyordum durur mu diyeSelam canım nasılsın pek göremiyorum artık seni gerçekten yoğunsun uzun uzadıya yazılarını gözlerim arıyor
Yaaa kuzum benim neyi var benim küçükte boğazı şişmiş antibiyotik başladık
Ne güzel Zeyno ilk günden okula hevesle gidiyor paşam
Ohhh ev temiz alışveriş de yapılmış
Yarın otur dinlen artık![]()
Yarın evi silmem lazım. Mutfak dolaplarını silmem lazım. İş bitmiyor ki anacımSelam canım nasılsın pek göremiyorum artık seni gerçekten yoğunsun uzun uzadıya yazılarını gözlerim arıyor
Yaaa kuzum benim neyi var benim küçükte boğazı şişmiş antibiyotik başladık
Ne güzel Zeyno ilk günden okula hevesle gidiyor paşam
Ohhh ev temiz alışveriş de yapılmış
Yarın otur dinlen artık![]()
Oh bol bol dinlenmissinSelam kızlar hergünüm aynı geçiyor sabah kalk Büyüğümde kahvaltı hazırla onu gönder
Sessizlikte yağmur yağıyordu bugün hemen kahvemi yaptım oturdum pencere başına
Sonra Küçüğümle kahvaltı yaptık birqz oyun oynadık onu kreşe bıraktım hiçbir iş yapmadım valla yattım hep koltukta
Çöp şişte tavuk yaptım dünden de makarna vardı yedik çok şükür
50 tl markette harcadım![]()
Ohhh ne güzel benim büyük kız ilk hafta hep tenefüslerde bekletiyor ama kızım erken başladı 65 aylıktıŞükür canım korkuyordum durur mu diye
Sen nasılsın eşin geldi mi hiç
Yeter yeter artık dinlenYarın evi silmem lazım. Mutfak dolaplarını silmem lazım. İş bitmiyor ki anacım
Çok küçükmüşOhhh ne güzel benim büyük kız ilk hafta hep tenefüslerde bekletiyor ama kızım erken başladı 65 aylıktı![]()
O sene 4+4 olmuş du yapabilir diye gönderdik ama neyseki çok zorlamamıştıÇok küçükmüş
Kayra 76 aylık
Küçüğümü uyuttumMerhaba kızlar.Eşim geç geliyor bu ay böyle olacakmış.Yemek yedik şimdi duş aldım çayımı aldım oturdum.Sizde ne var ne yok?Makarna köfte salata ayran vardı menüde.Yarına makarna kaldı bir mercimek çorbası yaparım yanına yeter.
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar.Eşim geç geliyor bu ay böyle olacakmış.Yemek yedik şimdi duş aldım çayımı aldım oturdum.Sizde ne var ne yok?Makarna köfte salata ayran vardı menüde.Yarına makarna kaldı bir mercimek çorbası yaparım yanına yeter.
Ela lale ne zaman eleleYarın süt almam lazım hem yoğurt yaparım hem sütlaç diyorum ama cumartesi günüde alabilirim bakalım karar vermedim.Oğlanın 1 sayfa ödevi vardı onu yaptı.E harfine başladılar bakalım.Ben geçen kış öğretmiştim okuma yazma o yüzden pek zorlanmaz diye umuyorum.Çok yazdırmadım okuma yaptırdık okulda yazar zaten bol bol diye![]()
Biz sıfırdan başladık canım yazma çok veriyor ödevleri de eksiksiz yaptırıyoruz yoksa hemen uyarı geliyor L harfindelerYarın süt almam lazım hem yoğurt yaparım hem sütlaç diyorum ama cumartesi günüde alabilirim bakalım karar vermedim.Oğlanın 1 sayfa ödevi vardı onu yaptı.E harfine başladılar bakalım.Ben geçen kış öğretmiştim okuma yazma o yüzden pek zorlanmaz diye umuyorum.Çok yazdırmadım okuma yaptırdık okulda yazar zaten bol bol diye![]()