Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün Kü modum![]()
selammm.iyiyimmm okullar açıldı ödevler başladı bend e öğrenci oldum kızla birlikte gene.sen nasılsın?
İYi dersler diyeyim o zamanselammm.iyiyimmm okullar açıldı ödevler başladı bend e öğrenci oldum kızla birlikte gene.sen nasılsın?
bdv dışında hiç bir şeye zamanım yok.kışlık yapıyorum ev toparlıyorum günde 3 kez okula gidip geliyorum.tüylerimi bile alamadım valla .mahmut abeyyyy oldummİYi dersler diyeyim o zaman
Ayyy bende napim büyük okula küçük kreşe bende evde yayılmaca zaman geçiriyorum![]()
Ayyy bdv ye yorum yazmaya üşeniyorum valla benbdv dışında hiç bir şeye zamanım yok.kışlık yapıyorum ev toparlıyorum günde 3 kez okula gidip geliyorum.tüylerimi bile alamadım valla .mahmut abeyyyy oldumm![]()
yokkk kısa boylu hafif şişman bir kadınım .mune ye sorabilirsin.Ayyy bdv ye yorum yazmaya üşeniyorum valla ben
Ahahahh ha yoksam sen de mi erkeksin![]()
Herkes görmüş seni ya maskeli foto attığını biliyorumyokkk kısa boylu hafif şişman bir kadınım .mune ye sorabilirsin.![]()
aa kim söylediii?ee madem biliyorsun ne diye erkeksin diyorsun bir deHerkes görmüş seni ya maskeli foto attığını biliyorum![]()
Birde zengin diye ekleyelimyokkk kısa boylu hafif şişman bir kadınım .mune ye sorabilirsin.![]()
Kuşlar haber getirdiaa kim söylediii?ee madem biliyorsun ne diye erkeksin diyorsun bir de
okyonus olmasın o kuşşş.hainnnn okyonussssKuşlar haber getirdi![]()
Aha benim üzerime niye kaldı?okyonus olmasın o kuşşş.hainnnn okyonussss
okyonus olmasın o kuşşş.hainnnn okyonussss
Ahahha yok kızzzz okyonusum demedi öyle birşey senin sayfanda okumuştumAha benim üzerime niye kaldı?Kmsl Hnd benmi soyledım sana bak beni suçluyor
başka kim olacak ayoll.ortak tek tanıdığımız sensinnAha benim üzerime niye kaldı?Kmsl Hnd benmi soyledım sana bak beni suçluyor
Kız yok sayfanda yazıyordu hatta hamile bir kız vardı bir o foto atmamış filan diyordunuzbaşka kim olacak ayoll.ortak tek tanıdığımız sensinn
Valla benlik olay yok ceycey.Beni suçlamabaşka kim olacak ayoll.ortak tek tanıdığımız sensinn