- 10 Nisan 2014
- 43.076
- 114.901
- 798
GünaydınSorma ceyceyim Keske bdv de kullansaydı bu hakkınıbiraz ders ver bize bu konu da
Gunaydin bu arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınSorma ceyceyim Keske bdv de kullansaydı bu hakkınıbiraz ders ver bize bu konu da
Gunaydin bu arada![]()
Eski topikhayırlı cumalar kiminle münakaşaya girdi hande
Yettiimmm gariii ama dükkan sahibesiii yokk
Bizimde masraflar koşuşturmaca okul devam canım.Küçük kuzuda büyüdü maşallahHerkese haftanın son gununden günaydınlarvalla özledim buraları ve gelemiyorum
okulla beraber tempo daha da arttı ama dakika bir gol oldu oğluşun okulunda bir sınıf karantinada 14 gün. O sınıftanda her tenefus birlikte olduğu yakın arkadaşı var arkadaşında bişey yok şükür ama inşallah sonradan cikmaz.Oglum çok dikkatli maşallah
Ama arkadaşı için aynı şeyi soyleyemecegim.Hatta sürekli oğluma diyormuş bırak kolonyayi elinden abartma falan diye.İnsallah arkadaşına ve dolaylı yoldan oglusa bulaş olmamıştır
biraz endişelendik ama çok dolaylı yoldan diye içimizi rahatlatlatmaya çalışıyoruz.
Onun dışında yavru tosbigim tamı tamına 6 tane dış birden çıkarıyor ne zoru varsa.Gecen hafta sonu grip oldu yine sanırım dişten oluyor 2 günde tamamen bitkisel ilaçlarla ve bitkisel yollarla doktora gitmeden toparladım çok şükür
Harcamalari yazmiyim bile hem okul açılışı hem de havaların sogumasiyla birlikte çokça giyim gıda ve kırtasiye harcaması oldu olmaya da devam ediyor2 çocuğa yetişmek gerçekten çok zor hem maddi hem manevi Allah bundan aşağı etmesin yine
Sabah sabah yine bir sürü internet siparişi verdim vitaminler balık yağları bitkisel şuruplar burun spreyi boğaz pastili falan aldım 370 TL ödedim.
Bebiş abisine ders yaptırmıyor onada kitap defter vermemize rağmen gidip illaki abisinin çalışma masasında onun kitaplarini karalamak karıştırmak istiyor.
Küçük etkinlik masası var odasında orada yapalım diyoruz ama nafile abisinden ayrılmıyor hatta gidip kucağında oturuyor birde.Sanirim çok özlüyor okuldayken akşama kadar adını sayikliyoruş
Bizde durumlar böyle şimdilik sizler nasılsınız
Uzun uzun yazdım![]()
Dün 1 sayfa ödev vardı e sesini işlemişler.Ah yavrum gelip gidiyor heyecanlı.Beni çok özlüyormuş her sabah söylüyorYettiimmm gariii ama dükkan sahibesiii yokk
Nasılsın canm 1. Sınıf annesi olmak nasılmiş zorlaniyormusunuz.ogluş alistimi okuluna memnunmusunuz okuldan.
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın oğluşların nasıl büyük mutlu mu okul başladığı için
Büyüdü çok şükür 16 aylık oldu teyzesiBizimde masraflar koşuşturmaca okul devam canım.Küçük kuzuda büyüdü maşallahKolayca çıkartır dişlerini inş. Bende bugün oğluma burun spreyi bize vitamin falan alacağım.Akşam burnu tıkladıydı sprey sıktık alerji şurubu vitamin falan verdim bal verdim yatırdım.Sabahta sprey şıktım balık yağı bak falan verdim kahvaltı etti okula bıraktım 2 gün dinlenir evde.Tam hastalık havası bir sıcak bir soguk.Birde corona var bu kış işimiz zor.Balık yagınageçen hafta 250tl verdim ay ne zamlanmiş ya herseyim fiyatı tam gaz artıyor maaşlar eridi gitti.Birkaç aya doğalgazlar başlar yanmaya.
İyiyim canım sağol koşturmaca 1.sınıf annesiyim bu sene tatlı telaşla içindeyiz
Ben beo propolis suda çözünen damlaBüyüdü çok şükür 16 aylık oldu teyzesi
Bende geçen hafta burun spreyini eczaneden 85 TL ye almaya mecbur kaldım dedim bunlar lazım olacak belli hepsini sipariş verdim aynı sprey nette 48 TL
Balık yağı d vitamini ve bitkisel öksürük şurubu aldim bebişin alerjisi olduğu için mollers önermedi doktorumuz ocean aldım onu önerdi zaten demirini ve d vitamini ve b 12 yi de bu markadan kullanıyoruz.
2 tane burun spreyi bir temizleme bir tikaniklik açıcı sprey sipariş verdim aciciyi geçen hafta almistim eczaneden ama büyük oglusta alerjik olduğu için onada sıkça kullanıyoruz malesef birer tane olsun dedim.
Eşimle kendimize de boğaz pastili aldimlazım olunca eczaneye koşuyoruz 15 liralık pastili 35 TL ye ailyoruz
Prospan diye öksürük şurubu kullanıyoruz biz normalde bitkisel hemen öldürünce falan veriyorum onun muadili fitospan çıkmış bu kez onu aldım fiyat yarı yarıya istersen sende bulundur evde bebise bile kullanıyorum.Alerjik öksürük geniz akıntısına bağlı öksürük v.s hepsinde etkili.
Ogluslara umca kullanıyorum birde ben.
Covitten korkumuza sürekli önlem alma derdindeyiz![]()
Yakin olması çok büyük avantaj .Evinde kocanla cocugunla ol da akşamları varsın kosturmacali geçsinSabah nevresimleri attım yıkamaya öğlen kurutmaya atarım eve gidip.Akşamda geçiririm.Akşamda beyazlar ile bornozları yıkar kurutmaya atarım.Yarın temizlik yaparım.Öğle arası mercimek çorbası yapayım diyorum oradan oğlanın okula Veli görüşmesine gidip iş yerine geçerim.Allahtan okul iş yeri ev hepsi 2dk yürüme mesafesinde hepsine koşarak gidiyorumEşim yoğun çalışıyor ben idare ediyorum çocuğu al bırak doyur ev alışveriş.Allah bugünlerimiz aratmasın çok bekledim böyle olacağımız günleri çok şükür rabbime huzur,sağlık,mutluluk içşnde yaşayalım hepimiz
![]()
Masallah birazdazdaha büyüsün kardesinede sahip çıkar.Yakin olması çok büyük avantaj .Evinde kocanla cocugunla ol da akşamları varsın kosturmacali geçsinorta okula başlayınca ciddi ciddi kendilerini her anlamda kurtarıyorlarmiş bizzat deneyimliyorum.
Bizim bakıcı var evde ama oglusa sadece kahvaltıda isteği sıcak şeyi yapıyor.ben cikmadan kıyafetlerini corabina kadar hazır ediyorum.kendisi giyinip hazırlanıp servisine binip gidiyor çok şükürbizde daha bu sene deneyimliyoruz bunu 6. Sınıf ama geçen yıl online olduğu için böyle şeyler olmamıştı tabi.
Dün akşam gelmiş teyze bana duşun sıcak suyunu ayarlarmisin(hep biz yaptığımız için su ayarını bilmiyor) beden eğitimi vardı bugün demiş ayarlatmis kendisi bornozunu almış kapısını kilitlemis banyosunu yapmış pijamalarini giymiş sacinida kurutmus ben gidene kadar![]()
Ya benim ikiside alerjik oldukları için hiç kafama göre veremiyorum bişeyBen beo propolis suda çözünen damla
Sambucol vitamin
Carlson balık yağı
Bunları hergün veriyorum.