- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Ooo şimdiden çok sahip çıkıyor.Daha bize kızıyor eline niye kapak verdiniz ağzına alır boğazında kalır diye bize bağırıyorMasallah birazdazdaha büyüsün kardesinede sahip çıkar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo şimdiden çok sahip çıkıyor.Daha bize kızıyor eline niye kapak verdiniz ağzına alır boğazında kalır diye bize bağırıyorMasallah birazdazdaha büyüsün kardesinede sahip çıkar.
bende 2 gündür çocuklara üzüm pekmezinin içine tereyağı ve limon sıkıp veriyorum.Rakım yüksek oldugundan sabah kalktıgımızda sesimiz kısık boğaz ve burun tıkalı oluyor kuruluk yapıyor gece kalkıp su içiyoruz çocuklar okula gidince yorgun düşüyorlar su içmeye kalkamadılar sanırım sesleri kısık.Dün balık yağı siparişi verdim c ve d vitaminide almam lazım onalara bakıyorum vakit buldukça.Hangi siteden aldın canımBüyüdü çok şükür 16 aylık oldu teyzesi
Bende geçen hafta burun spreyini eczaneden 85 TL ye almaya mecbur kaldım dedim bunlar lazım olacak belli hepsini sipariş verdim aynı sprey nette 48 TL
Balık yağı d vitamini ve bitkisel öksürük şurubu aldim bebişin alerjisi olduğu için mollers önermedi doktorumuz ocean aldım onu önerdi zaten demirini ve d vitamini ve b 12 yi de bu markadan kullanıyoruz.
2 tane burun spreyi bir temizleme bir tikaniklik açıcı sprey sipariş verdim aciciyi geçen hafta almistim eczaneden ama büyük oglusta alerjik olduğu için onada sıkça kullanıyoruz malesef birer tane olsun dedim.
Eşimle kendimize de boğaz pastili aldimlazım olunca eczaneye koşuyoruz 15 liralık pastili 35 TL ye ailyoruz
Prospan diye öksürük şurubu kullanıyoruz biz normalde bitkisel hemen öldürünce falan veriyorum onun muadili fitospan çıkmış bu kez onu aldım fiyat yarı yarıya istersen sende bulundur evde bebise bile kullanıyorum.Alerjik öksürük geniz akıntısına bağlı öksürük v.s hepsinde etkili.
Ogluslara umca kullanıyorum birde ben.
Covitten korkumuza sürekli önlem alma derdindeyiz![]()
Bizde deniz kenarinda olduğumuz için mağduruz nem ve rutubet çok fazla onun için burun tikaniligi nefes darlığı çokça yaşıyoruz malesefbende 2 gündür çocuklara üzüm pekmezinin içine tereyağı ve limon sıkıp veriyorum.Rakım yüksek oldugundan sabah kalktıgımızda sesimiz kısık boğaz ve burun tıkalı oluyor kuruluk yapıyor gece kalkıp su içiyoruz çocuklar okula gidince yorgun düşüyorlar su içmeye kalkamadılar sanırım sesleri kısık.Dün balık yağı siparişi verdim c ve d vitaminide almam lazım onalara bakıyorum vakit buldukça.Hangi siteden aldın canım
Birde sarımsağı ezip zeytin yağına karıştırıyorum buz dolabinda uzun zaman saklanıyor zaten karışım.hastalik sezdigim an ayak altlarına sürüp çorap giydiriyorm sabaha kadar öyle uyuyorlar.Burun tıkanıklığına ayrıca soğanı kesip karanfil bağırıyorum 5-6 tane baş ucuna koyuyorum kötü kokuyor ama çok işe yarıyor.Bizde deniz kenarinda olduğumuz için mağduruz nem ve rutubet çok fazla onun için burun tikaniligi nefes darlığı çokça yaşıyoruz malesef
Evet okulda da çok yoruluyorlar terliyorlar camlar açık sonra ceryanda kaliyorlar.
Ben Hepsiburada dan aldım canm.Ocean in ürünlerini kullanıyoruz bütün takviyelerle biz.
Stremier burun spreyi kullanabilirsin oda temiz içerik ve güzel açıyor.
soğanı bende yapıyorum ama sarımsağı yapmadım hiç onuda yaparım sağol canımBirde sarımsağı ezip zeytin yağına karıştırıyorum buz dolabinda uzun zaman saklanıyor zaten karışım.hastalik sezdigim an ayak altlarına sürüp çorap giydiriyorm sabaha kadar öyle uyuyorlar.Burun tıkanıklığına ayrıca soğanı kesip karanfil bağırıyorum 5-6 tane baş ucuna koyuyorum kötü kokuyor ama çok işe yarıyor.
İyiyim canım çocuklar biraz hasta gibi . Okul açılınca böyle oluyor ne yazık ki
gezme dinlenme alışveriş vs yok mu?bu nasıl hayat okyonus?erkek doğmak varmış bu hayattaBende beyazlar ile bornozları yıkamaya attım çıktılar şimdi kurutmaya attım.Sabahte nevresimleri yıkadım öğlen attım kurutmaya.İş güç bitmiyor süt aldım ama yarın yogurt sütlaç yaparım bide temizlik yaparım yarın.Pazar günümde ütü yemek ile geçer hop pazartesi gelir ay hep kölelik![]()
Valla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.gezme dinlenme alışveriş vs yok mu?bu nasıl hayat okyonus?erkek doğmak varmış bu hayatta![]()
Keske biriside beni eğlendirse böyleSelam şekerler
Yemeği yiyip çıktık çocuklar çok eğlendiler parkta 20 TL su, meyvesuyu 70 tl künefe yedikçocuklar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz
![]()
benim de çok kart borcum var 5 ayda anca hafifler.okul durmadan bir şeyler istiyor matematik hocası saatine 175 tl istedi öğrenci bakacağım yüksek geldi bana .koltuğum kötü oldu tv odamda değiştirmekte hayal olduu.bizler bu haldeysek dar gelirlilerin hali vahimmValla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.
Bizimde yatak çok kötü yana doğru kaydı yayları batıyor.Sabah dayak yemiş gibi kalkıyoruz hep yorgunum rahatla dinlenmiyorum.Yatak falanda alamayız suan.Ay ne zor hepte büyük kalemler alınacaksa ama öyle hayal.Allah herkesin yardımcısı olsjn bu kış daha Çetin geçecek.Allah bugünlerimizi aratmasın ins.benim de çok kart borcum var 5 ayda anca hafifler.okul durmadan bir şeyler istiyor matematik hocası saatine 175 tl istedi öğrenci bakacağım yüksek geldi bana .koltuğum kötü oldu tv odamda değiştirmekte hayal olduu.bizler bu haldeysek dar gelirlilerin hali vahimm
evet en azından aç açıkta değiliz diyorum.elektrik 244 tl geldi bugün o da vantilatör çalıştırmayı 20 gün önce bıraktığımız halde.doğalgaz 700 gelir kışın en az.büyük kalemleri ertelemek en mantıklısı.sıkarak yaşamayı sevmem ben.açık havada yemek yemek arada paket yaptırmak çocuğa bir şeyler almak lazımm.ince hesaplar yapacak kadar hayat uzun değill.Bizimde yatak çok kötü yana doğru kaydı yayları batıyor.Sabah dayak yemiş gibi kalkıyoruz hep yorgunum rahatla dinlenmiyorum.Yatak falanda alamayız suan.Ay ne zor hepte büyük kalemler alınacaksa ama öyle hayal.Allah herkesin yardımcısı olsjn bu kış daha Çetin geçecek.Allah bugünlerimizi aratmasın ins.
Biz bogazımızdan ve çocuktan kısmıyoruz kalan herseyden kısıyorumevet en azından aç açıkta değiliz diyorum.elektrik 244 tl geldi bugün o da vantilatör çalıştırmayı 20 gün önce bıraktığımız halde.doğalgaz 700 gelir kışın en az.büyük kalemleri ertelemek en mantıklısı.sıkarak yaşamayı sevmem ben.açık havada yemek yemek arada paket yaptırmak çocuğa bir şeyler almak lazımm.ince hesaplar yapacak kadar hayat uzun değill.![]()
aynen biz de öyle.alışverişe gidiyorum ama hep çocuğa alıp dönüyorumm.boğazdan zaten kısılmaz pandemi de vitamin vs masrafı da var ayrıca eczaneye abone olduk.canları sağolsun da harcansınnBiz bogazımızdan ve çocuktan kısmıyoruz kalan herseyden kısıyorum![]()
Şu sıralar bende öyleyim. Sadece boğaz ve çocuklar. Napalım borçlar bitince feraha çıkarız inşallah. Tabi hergün herseye zam gelirse oda zorBiz bogazımızdan ve çocuktan kısmıyoruz kalan herseyden kısıyorum![]()