- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elerine sağlık cnmGelemiyorsam bilinki ya ev işleri ya çocuklar yada kendime iş cikartip soğuk baklava falan yapıyorumdur![]()
Yaaaaaaa evet geçen sene gitmiştik aynen öyle yapmıştık
Pffff ellerine sağlık çok güzel canım en sevdiğim soğuk baklavaGelemiyorsam bilinki ya ev işleri ya çocuklar yada kendime iş cikartip soğuk baklava falan yapıyorumdur![]()
Sağolasın canmElerine sağlık cnm![]()
Bizim ev halkida çok seviyor kilosu 110-120 olmuş dedim surekli bu kadar para verilmez cankus bu işe bir el at senPffff ellerine sağlık çok güzel canım en sevdiğim soğuk baklava![]()
Ohhh bence de yaaaa ellerine sağlıkBizim ev halkida çok seviyor kilosu 110-120 olmuş dedim surekli bu kadar para verilmez cankus bu işe bir el at sen
Az ışim varmış gibi![]()
ellerine sağlık çok güzel görünüyor bende çok severim her hafta alıyor eşim tatlı krizim tutuyor :)))Gelemiyorsam bilinki ya ev işleri ya çocuklar yada kendime iş cikartip soğuk baklava falan yapıyorumdur![]()
Benimde canım balık istiyor bu hafta yapayım afiyet olsun canımgünaydın kızlar cuma akşam balık yedik kızlarda azda olsa yediler çok şükür.Cumartesi market alışverişi yaptık çamaşırla uğraştım pazar temizlik yaptık kızımın ödevleriyle uğraştı eşim çok yoruyor bizi yapmak istemiyor okumuyor.
Gubaydin kızlar bereketli güzel bir hafta olsun
Mayışa az kaldı![]()
Günaydın kızlar hadi maaşınıza az kaldıGünaydın kızlar.Maaşa son 4 gün![]()
afiyet olsun canımSelam kızlar dün festivale gittik Allah ım zafiyet geçirecektim. Kokoreç,,, midye (sevmem ama kızın ısrarıyla),,,,,, şırdan,, hamburger,, dondurma,,, çilek ne gördüysek yedik![]()
Güle güle kullan canım bende var bende çok memnunum.Kek bile o tencerelerin küçüğünde yapıyorum ben.Bizimde kartlar coştu bütçe kolay toplanmaz eylülde çok masraf oldu.Ocak ayında düzene girer gibi inş. çoğu taksıt ocakta bitecek.Dün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
Su elektrik iyi gelmiş canım bizim elektrik 200 ü geçiyor bu aralarFaturalar geldi şimdi taze taze size yazıyorum
Su:90tl
Elektirik:140tl
Doğalgaz önümüzdeki ay başlar.
Bugün kart borclarıda belli olur![]()