🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gunaydin kızlar iyi pazarlar tüm gün evi işi yapmam lazım kaç gündür evi ihmal ettim
Kmsl Hnd Kmsl Hnd 🤣🤣

Eklentiler

• 4BFFFE86-CD71-4C34-84EB-DC4769F0B664.webp
    4BFFFE86-CD71-4C34-84EB-DC4769F0B664.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 98
Dışardaydık geldim🤪🤪
Arkadaş mesaj atmış hemen bişeyler hazırladım yedik şimdi size dee bir foto atayım😁😁

Kızlar festival istiyor yaaaa üşenmezsem arkadaş 4 gibi kalkacak gideriz herhalde

Azzz para harcadık ya haftasonu biraz daha harcayayım battım bu haftasonu🙈🙈

Eklentiler

• IMG-20211010-WA0003.webp
    IMG-20211010-WA0003.webp
    226,3 KB · Görüntüleme: 94
günaydın kızlar cuma akşam balık yedik kızlarda azda olsa yediler çok şükür.Cumartesi market alışverişi yaptık çamaşırla uğraştım pazar temizlik yaptık kızımın ödevleriyle uğraştı eşim çok yoruyor bizi yapmak istemiyor okumuyor.

günaydın kızlar cuma akşam balık yedik kızlarda azda olsa yediler çok şükür.Cumartesi market alışverişi yaptık çamaşırla uğraştım pazar temizlik yaptık kızımın ödevleriyle uğraştı eşim çok yoruyor bizi yapmak istemiyor okumuyor.
Benimde canım balık istiyor bu hafta yapayım afiyet olsun canım🥰
Gubaydin kızlar bereketli güzel bir hafta olsun 🌸🌸
Mayışa az kaldı :KK71:

Günaydın kızlar.Maaşa son 4 gün:KK51:
Günaydın kızlar hadi maaşınıza az kaldı🙈🙈🙈

Dün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
Güle güle kullan canım bende var bende çok memnunum.Kek bile o tencerelerin küçüğünde yapıyorum ben.Bizimde kartlar coştu bütçe kolay toplanmaz eylülde çok masraf oldu.Ocak ayında düzene girer gibi inş. çoğu taksıt ocakta bitecek.

Selam dostlar mutlu bir hafta diliyorum🥳🥳
Dün göl kenarına gittik çocuklar suyla oynadılar ördeklere ekmek attılar gezdik iyi geldi hepimize
Harcamalar çok oluyor aklımda tutamıyorum inanın yoğunluktan oğlumu dersleri kızımın dersleri çok zamanımızı alıyor🥴
Temizlik günümdü evi dip köşe temizledim 👍
Yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Yarın biber dolması ve yaprak sarma karışık yapacağım bugün yoruldum basit bişeyler bulmam lazım 🤪

Back
X