🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam dostlar mutlu bir hafta diliyorum🥳🥳
Dün göl kenarına gittik çocuklar suyla oynadılar ördeklere ekmek attılar gezdik iyi geldi hepimize
Harcamalar çok oluyor aklımda tutamıyorum inanın yoğunluktan oğlumu dersleri kızımın dersleri çok zamanımızı alıyor🥴
Temizlik günümdü evi dip köşe temizledim 👍
Yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Yarın biber dolması ve yaprak sarma karışık yapacağım bugün yoruldum basit bişeyler bulmam lazım 🤪
Sarmami :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Selam dostlar mutlu bir hafta diliyorum🥳🥳
Dün göl kenarına gittik çocuklar suyla oynadılar ördeklere ekmek attılar gezdik iyi geldi hepimize
Harcamalar çok oluyor aklımda tutamıyorum inanın yoğunluktan oğlumu dersleri kızımın dersleri çok zamanımızı alıyor🥴
Temizlik günümdü evi dip köşe temizledim 👍
Yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Yarın biber dolması ve yaprak sarma karışık yapacağım bugün yoruldum basit bişeyler bulmam lazım 🤪
afiyet olsun çarşamba menüm benimde biber dolması ve sarma

Selam kızlar küçüğü kreşe bıraktıktan sonra biraz dolaştım 3 tepsi bir banyo kovası ve rası vileda bezi filan aldım 70 tl 👍👍
Markete de girdin 45 de burası tuttu herhalde
Yemek yapmadım dünden vardı onları yedik😋😋

Kızı aldıktan sonra pazara uğradım bir iki bişey aldım

Yarına devam ederim🙈🙈
Ispanak aldım üşenmezsem el açması börek yaparım yoksa hazır yufkayla😁😁

Sabah annemle babam gelecek kahve içmeye❤️❤️

Günaydın dostlar💕💕
Kahvaltı yapıp Miniğimi parka götürdüm
Kıyma çıkardım akşam için sulu köfte yapacağım
Sulu köfteyi ben çok severim özellikle terbiyeli sulu köfteye bayılırım ama kızlar yemiyorlar afiyet olsun canım🤗

Dün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
Güle güle kullan canm tencerelerini bende yaklaşık 2 yıl önce Tefal tava tencere seti iç içe geçip sapı çıkan set varya ondan aldım gayette memnunum.

Back
X