Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha çok iyi yaaaGunaydin kızlar sağlıklı mutlu bir hafta olsun
Rüyamda en sinir olduğum veliyle kavga ediyordum tam kadına hak ettiği cevabı veriyordum eşim uyandırdı eşime daha cok sinir oldum
Ne güzel ağzının payını verecektim ruyada olsa
ben de kahvemi yaptım şimdi.karşılıklı içelimİyi akşamlar kızlar bugün, sabahtan dışardaydım çok yoruldum anneme geldik yemeğimizi yedik kahvemizi içtik burda kalacağız bugün şimdi kızı uyutuyorum
Çay çekirdek keyfi yapacağız![]()
Ohhhhhh afiyet olsun canım sanadaben de kahvemi yaptım şimdi.karşılıklı içelim
gofret var yanında.sigara böreği yapmıştım ama öğlen yedim bu saatte yemem.malum rejimdeyim sözdeOhhhhhh afiyet olsun canım sanada
Pasta yok mu![]()
Offf o kadar çok yemişim ki zaten kıpırdayamıyorumgofret var yanında.sigara böreği yapmıştım ama öğlen yedim bu saatte yemem.malum rejimdeyim sözde![]()
zayıfsan çatlayana kadar ye valla sefan olsunnnOfff o kadar çok yemişim ki zaten kıpırdayamıyorum![]()
İnceyimm inceydim kilo alma yolunda azimle ilerliyorumzayıfsan çatlayana kadar ye valla sefan olsunnn![]()
kaptım ben de tarifiCedric1003 bugün yaptım canım
3 kş tereyağı
Yarım Br sıvıyağ
2 Br yogurt
2 pk kabartma
1 tatlı kaşığı tuz
1 kş sirke
1 kase peynir
1 havuç rendesi
Maydanoz
Dereotu
Liste kabarık görüksede basit ürünler
Tüm malzemeyi koy yogur canım
Üzerine yumurta sarısı susam
180 derecede 40 dk pişecek çok lezzetli oluyor
Peki canım can alıcı kısmı soruyorum tereyağını oda sıcaklığında yumuşattık mi yoksa eriteyim mi bide üzüm sirkesi olur dimiCedric1003 bugün yaptım canım
3 kş tereyağı
Yarım Br sıvıyağ
2 Br yogurt
2 pk kabartma
1 tatlı kaşığı tuz
1 kş sirke
1 kase peynir
1 havuç rendesi
Maydanoz
Dereotu
Liste kabarık görüksede basit ürünler
Tüm malzemeyi koy yogur canım
Üzerine yumurta sarısı susam
180 derecede 40 dk pişecek çok lezzetli oluyor
Sağol canım zorda olsa verdik bakalım kanı yarında kan vericem inşallah tedavisi vardır yine yaptır yaptır en sonunda tedavisi yok demesinlerdePenguen cok geçmiş olsun cnm ihmal etme yaptır tüm testlerini . Allah’ın izniyle birsey çıkmaz
okyonus nasil oldu akıllı bidik
Kızlar mayasız kıyir kiyir bir poaca tarifi istiyorum .
Zeynolin44 ve @O1deren87 sizden ümitliyim
![]()
Sağol canım işlerini hallet geçer yorgunluğun
Tereyağı oda sıcaklığında olsun canım ben üzüm sirkesi kullanıyorumPeki canım can alıcı kısmı soruyorum tereyağını oda sıcaklığında yumuşattık mi yoksa eriteyim mi bide üzüm sirkesi olur dimi
Sen bitanesin master şefimiz![]()