🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aynen öyle buna kesinlikle katılıyorum konuşma şeklini görsen kafayı yerdin. Öğretmen iyi ama bu okul bölgede iyi okulmuş müdür gelene kadar.
Seçim vardı güya kendileri devam ne olacak hepsi boş. Asıl olan öğrencilerin menfaati ama kendilerini düşünüyorlar. Seneye koleje vermeyi düşünüyorum Bilfen, TED koleji vs bakacağım bi
Kolejlerin sene sonunda bursluluk sınavları oluyor . Mutlaka girsin eminim iyi bir indirim kazanır .

Kmsl Hnd Kmsl Hnd çok sevindim canım darısı kendi oturacağın evi almaya olsun inşallah kan testim pek iç açıcı değil yine yüksek çıkmış değerler 10 gün sonda çıkanı bekliyorum oda çıksın hepsini birden götürcem bakalım doktora nasıl tedavi uygulayacak
Amin inşallah canım benim🤲❤️

Yediklerine biraz dikkat etsen çünkü çok etkiliyor kan sonuçlarını🤦‍♀️
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
hayırlı olsun eviniz, darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🙂
Teşekkür ederim amin inşallah🤲❤️

Gunaydin kızlar 🌸🌸🌸
Havalar yavaş yavaş soğumaya başladı . Gündüzleri iyi de akşam ve sabahları soguk oluyor . Dun biraz kombiyi açtık evin soğukluğu gitsin diye . Zamlardan sonra doğalgazı yakmaya korkacağız
Bize Ekim 15 de 200 TL doğalgaz geldi bile yeniside gelir 15-20 güne bu dahada yüksek olur 😬elektirik ve doğalgaz çok korkutuyor beni 😖

Yaaaaa cookkk sevindimmmmm🥰🥳👏
Güzel sağlıklı günlerde kocişin ve kızlarınla birlikte huzurla oturun insallahhh🤲🤲
Teşekkür ederim canım benim şimdilik oturmayacağım kiraya vereceğim 👍yatırımlık dı aldığım

Kendimiz için biraz biriktirip alacağız inşallahhh🤲🤗❤️

Günaydın hanımlar 🌹
Bugün son mesai günüm inşallah 🤲 4 gün köprü izin yaptım yarın gelmeyeceğim.Yarin sabah inşallah memleketimize gideceğiz 2 gün kalacağız kar kış yağmadan gidip gelelim dedik.Annemde çocukları çok özledi.Hemde kışlık tursularim eristelerim patates soğanım falan var annem sağolsun hazırlamış onları alalım dedik hemde ogluslara biraz kışlık esofman swet falan almamız lazım ikisininkilerde küçük geliyor LCW outlet var oradan bakarız diye düşündük.magazada ve online sitede incecik bebek pijamalari 79 TL atl üst swet takımlar 89 dan başlıyor sonuçta ev için alıyoruz onun için outlete bakalım dedik. dışarda giyecekleri güzel seyleri var zaten.

Teşekkür ederim canım benim şimdilik oturmayacağım kiraya vereceğim 👍yatırımlık dı aldığım

Kendimiz için biraz biriktirip alacağız inşallahhh🤲🤗❤️
Olsun canm kenarda bir tanede olsun olması güzel bişey Allah korusun yarın oburgun olumsuz bişey olsa enazindan kira odemeden başınızı sokacaginiz bir evin varlığını bilmek bile çok güzel 🤲
Yaa belki bu bir isarettir diye hazır konusu acilmisken bende yazayım son birkaç haftadır birden evi değiştirme kararı aldık Daha doğrusu en başından beri hep böyle dusunurek almıştık bu evimizi çünkü baya küçük 90m2 suanki evimiz idare ediyorduk ama bebiş olunca ve büyümeye başlayınca baya sıkıntı yaşamaya başladık mesela bebişin kiyafetleri için ekstra dolap bile alamıyoruz yerimiz yok odalar küçük sadece sifonyer kullanabiliyoruz onada artık sigamaz olduk büyük oglusun dolabına biraz aktardım ama bu seferde onun dalap baya sıkıştı kullanımı zorlaştı falan filan.oyuncaklar için de aynı şeyler geçerli.Dahada büyüdükçe ve oda okula başlayınca ciddi anlamda sıkıntı yasacagiz.İkinci değiştirme sebebimiz çok düzensiz bir apartman olması her kafadan bir ses çıkmasi ve bireysel tek bir aprt.oldugu için temizlik tadilat işlerinin düzenli yurumemesi herkesin keyfi fikirlerine uymayan şeylerin yapılamaması.Ucuncu nedenimiz ise en üst katta oturuyor olmamız hem yaz hem kış sıcaklık ve soğuktan mağdur olmamız ve çatı olduğu için zaman zaman rutubet sorunu yaşamamız.(bu en büyük nedenemiz)
Birkaç yer baktik beğendik sitede ve parkli sosyal tesisi falan istediğimiz gibi ama tek sorunumuz kredilerin faiz oranlarının ciddi anlamda baya yüksek olmasından dolayı her gün bir umut düşmesini veya bir kampanya çıkmasını bekliyoruz.
Bizede dua edin olurmu kimin duası kime kabul olur belli olmaz 🤲

Olsun canm kenarda bir tanede olsun olması güzel bişey Allah korusun yarın oburgun olumsuz bişey olsa enazindan kira odemeden başınızı sokacaginiz bir evin varlığını bilmek bile çok güzel 🤲
Yaa belki bu bir isarettir diye hazır konusu acilmisken bende yazayım son birkaç haftadır birden evi değiştirme kararı aldık Daha doğrusu en başından beri hep böyle dusunurek almıştık bu evimizi çünkü baya küçük 90m2 suanki evimiz idare ediyorduk ama bebiş olunca ve büyümeye başlayınca baya sıkıntı yaşamaya başladık mesela bebişin kiyafetleri için ekstra dolap bile alamıyoruz yerimiz yok odalar küçük sadece sifonyer kullanabiliyoruz onada artık sigamaz olduk büyük oglusun dolabına biraz aktardım ama bu seferde onun dalap baya sıkıştı kullanımı zorlaştı falan filan.oyuncaklar için de aynı şeyler geçerli.Dahada büyüdükçe ve oda okula başlayınca ciddi anlamda sıkıntı yasacagiz.İkinci değiştirme sebebimiz çok düzensiz bir apartman olması her kafadan bir ses çıkmasi ve bireysel tek bir aprt.oldugu için temizlik tadilat işlerinin düzenli yurumemesi herkesin keyfi fikirlerine uymayan şeylerin yapılamaması.Ucuncu nedenimiz ise en üst katta oturuyor olmamız hem yaz hem kış sıcaklık ve soğuktan mağdur olmamız ve çatı olduğu için zaman zaman rutubet sorunu yaşamamız.(bu en büyük nedenemiz)
Birkaç yer baktik beğendik sitede ve parkli sosyal tesisi falan istediğimiz gibi ama tek sorunumuz kredilerin faiz oranlarının ciddi anlamda baya yüksek olmasından dolayı her gün bir umut düşmesini veya bir kampanya çıkmasını bekliyoruz.
Bizede dua edin olurmu kimin duası kime kabul olur belli olmaz 🤲
Canım oturduğunuz evi satışa çıkarın değerini az çok belli eder ev ondan sonrası İnan daha çabuk ilerliyor sen niyetine girince rabbim yardım ediyor.İnşallah beğendiğin huzurla oturrabileceğin bir ev alırsın

Günaydın gece kek yaptım kıza oda güzel olmuş eşimde kızlarda çok beğendi sabah 1 tabak karşı komşuma verdim gerisini yediler ben pek sevmem kek sadece ufak bir lokma yedim

Back
X