🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Keşke bende bu ay paralaro yiyip içsem harcasam eğlensem :KK70:
Bu ay adak yapınca kredi kartı fullendi
Onu kapatacam aldığım gibi bitecek
Eşim zaten araba kredisi ödüor
Hayat zor o_O
O günler de gelir merak etme hep kıs hep kıs nereye kadar
Araba kredisini ne kadar ödüyorsunuz canım
Bir de eşim Haftaiçi nerde kalıyor
Slm kızlar
Otomatikman benimde yigenim oldu😊😊😊bu aksam bebişi görmeye gidicez adanaya.bi ikisaat görüp geri döncez mersine. Ay çok sabirsızlaniyorum minnoşum u görmeye. Maşallah bide tatlıki.
Çocuklar okulda sessizliğini keyfini çıkarıyorum yağmur sesiyle ☺
Hayırlı olsun teyzesi🙈🙈❤️
Neden otomatikmen 😶
Yaaaaaa sen bilmirsen mi yoksammmm🤪🤪🤪

Selam kızlar kızı kreşe bırakıp anneme geçtim biraz bebişi gördüm tekrar kalktım yağmur durmuşken pazara gittim

Patates,, soğan,,, havuç,,, elma,,, mandalina,,, kabak,,, yeşil fasulye,,,, yeşil biber,,,, Marul,,, yeşillik,,, domates,,, salatalık,,,, yufka,,, aldım 75 tl gitti👀👀

Eve geldim onları yerleştirdim ablamla biraz dedikodu yaptık🤣🤣

Birazdan kızı alıp anneme gideceğim tekrar ❤️❤️

Selam kızlar kızı kreşe bırakıp anneme geçtim biraz bebişi gördüm tekrar kalktım yağmur durmuşken pazara gittim

Patates,, soğan,,, havuç,,, elma,,, mandalina,,, kabak,,, yeşil fasulye,,,, yeşil biber,,,, Marul,,, yeşillik,,, domates,,, salatalık,,,, yufka,,, aldım 75 tl gitti👀👀

Eve geldim onları yerleştirdim ablamla biraz dedikodu yaptık🤣🤣

Birazdan kızı alıp anneme gideceğim tekrar ❤️❤️
Görüşürüz aksama😄😄😄

Oğlusun dişi çıktı 2 gün önce.Kırmızk bir elma dilemişti dün sabah bir kırmızı elma koymuş babası yastığının altına ay ne sevindi:anne:Dünde 1 dişi çıktı benim için yeşil soğan diledi😂Az önce kapı çaldı diş perisi hediye göndermiş şimdi ziyafet zamanı:confused:

Eklentiler

• 659B62C3-3F7B-4553-86DC-C4625313EF1E.webp
    659B62C3-3F7B-4553-86DC-C4625313EF1E.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 90
Oğlusun dişi çıktı 2 gün önce.Kırmızk bir elma dilemişti dün sabah bir kırmızı elma koymuş babası yastığının altına ay ne sevindi:anne:Dünde 1 dişi çıktı benim için yeşil soğan diledi😂Az önce kapı çaldı diş perisi hediye göndermiş şimdi ziyafet zamanı:confused:
Maşallah kuzuma yaaaa ne kadar güzel🧿🧿Büyük kızımın diş perisi kayınvalidemdi
Hem dişlerini saklıyor hemde hediyesini yastığının altına koyardı💙💙

Bende Yiğenim in dişi çıkınca yastığının altına para koymuştum sevinmişti❤️❤️

Maşallah :)

Back
X