🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cumartesi kardeşim geliyor🥳🥳🥳
Dün kargo geldi kardeşim hediye almış
Oğlana Jean ve sweat
Eşime kazak
Zeynoya sweat
Miniği Jean sağolsun🤩🤩

Yarın alışverişe çıkacağız market Manav yaparız yiğenime de hediye alıcam pantolon, pijama v. S
Güle güle kullanın canm 🥰
Gözün aydın ohhh miss kardeş 💕

akşam gün paramı hesapladım kendim ekleme yapmazsam kızların kursu için 600 ayırdıktan sonra kalanla yiğenim dersaneye yazıldı onun kasım taksitini ben göndericem ( abim ben üniversitedeyken çok harçlık gönderdi ) az bişey para kalıyor onun üzerinede kendi harçlığımdan ekleyerek kuzenim üniversiteye gidiyor ona harçlık göndereyim diye niyetlendim inşallah yapabilirim.
Çok güzel dusunuyorsun canm 💕

Herkese hayırlı huzurlu cumalar,Rabbim gonlumuzden geçenleri ve dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲
Ben yine bildiğiniz gibi dört nala koşturmaya devam 😬Bebişim akşam pacamdan asla ayrılmıyor resmen dizime yapışık yemek yapıyorum bulaşık topluyorum 😞akşam yemek ve ev işi kostuacasindan kuzumla hiç vakit geciremiyoruz vicdanen çok kötü durumdayım 😔
Hafta sonu bende biraz dolap içi falan toparlayacagim yine evde bir sürü iş var yani.
Evi satmaya karar verdik gibi eşim emlakciya verecek.Kredilerde biraz düşüş veya kampanya olursa inşallah hemen yenisi alacağız eğer olmazsa bir yıl kadar parayı altında tutup kiraya cikmayi planlıyoruz.İcimize sinen güzel bir yer almak istiyoruz.
Bu arada Kasım indirimlerinden kendi iş ve yoğunlugumdan dolayı hiç birşey almamış olmanın haklı gururunu yaşıyorum 🥳🥳
Bu hafta arası markete de hiç gitmedik sadece 2 kez ekmek ve sutcuden süt aldık okadar.
Tabi bu akşam haftalık market ve manav ihtiyaçlarımızı halledecegiz.

Tez canlı olduğum doğru aklımdakini hemen yapmam lazım 😖bu iyi bişey değil hem kendime hem eyrafima zarar 🤣
Valla bende özlüyorum sizi bir çocuk hiç çocuk lafını kim demiş ki 🤔
Nasılsın 💕
Hahahha ben demiştim 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk🤪🤪
Kendisi mumbari mangali falan annesine yaptırdığı için gayet pratik oluyor tabi gidip yemesi 😀onun için pratik yemek olmuş oluyor 🤣🤣 Kmsl Hnd Kmsl Hnd öyle degilmi 😀
Hahahah kız kendim de yapıyorum sevdiğim yemeklere hiç üşenmem o yüzden bana hep pratik gelir🤗🤗
Araya benide sıkıştırır misin canm 🙄
Hemen efenim hangi güne yazayım randevuyu😍😍
😅😅😅ah doğru tespit 👍👍
Kendi çok farklı sanki🙉🙉

Slm kızlar hayırlı cumalar😍
Kızımın bugün doğumgünü. Sabah ilk iş onun pastasinı yaptim😊
Yatakları topladım. Çamaşır astım Balkonları yîkadım. Çocukların odası hariç evi süpürdüm. Çocukların odası temizdi.
Mutfağı sildim.Banyonun aynasını silip lavobosunu yîkadım. Kızımı hazırladım. Ödev yaptık. Okula bıraktım geldim.
Akşam yemeğe gidecez.yemek derdim yok bugün :dondurma:
Sağlıklı mutlu güzel yilllari olsun fıstığın 🌸🌸🌸
Tez canlı olduğum doğru aklımdakini hemen yapmam lazım 😖bu iyi bişey değil hem kendime hem eyrafima zarar 🤣
Valla bende özlüyorum sizi bir çocuk hiç çocuk lafını kim demiş ki 🤔
Nasılsın 💕
Yorgunum hemde cokkkk heyecanla tatili bekliyorum 😍😍
Sen nasılsın özletme kendini

Slm kızlar hayırlı cumalar😍
Kızımın bugün doğumgünü. Sabah ilk iş onun pastasinı yaptim😊
Yatakları topladım. Çamaşır astım Balkonları yîkadım. Çocukların odası hariç evi süpürdüm. Çocukların odası temizdi.
Mutfağı sildim.Banyonun aynasını silip lavobosunu yîkadım. Kızımı hazırladım. Ödev yaptık. Okula bıraktım geldim.
Akşam yemeğe gidecez.yemek derdim yok bugün :dondurma:
doğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşlara

Selam kızlar.Eşim birazdan kart borçlarını hesaplayacak çok gelmiştir yine.Hayat çok pahalı su gibi gidiyor para.Tatilde annemlere gidecegız peynir,sucuk,tavuk,zeytın yağı,zeytın falan alacağız annemlerin yağları çıktı.Bide yatak alacağız bazayla birlikte onun taksidi başlayacak.Güzel indirim var işbir yatakta bayadır takipteydim.
Canım yağ sordum bugün tenekesine 600 dediler bir gr altın parası🙄🙄🙄
Ne güzel kendi yağınızı çıkarıyorsunuz afiyetle yiyin

İyi akşamlar kızlar
Kiracıyla gittim tanıştım 👍👍

Kayınvalideme gittik menüde Çiğköfte,,, çıtır tavuk,,, pilav salata turşu vardı yemeğimizi yedikten sonra kahvemizi de içtik eve geldik🤗🤗

Marketten noddle,,, muzlu süt,,,, yağlı kağıt,,,, buzdolabı poşeti,,, çikolata aldık 51 tl tuttu👍👍👍

Ağır olanları da şoktan kapıda ödeme yaptım siparişi tamamladım 465 tl😥😥😥😥 Ayyy çok pahalı yaaaaaa👀👀👀

Şimdi büyüğüm kahvemi☕☕ yaptı küçüğümü uyutuyorum😍😍😍

Back
X