- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Araya benide sıkıştırır misin canmGeleyim yardıma
haftasonu Kayınvalidemin evini temizledim
Bu hafta kendi evimi
Haftaya da annemin evini temizliyeceğim
Öbür hafta boşum gelebilirm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araya benide sıkıştırır misin canmGeleyim yardıma
haftasonu Kayınvalidemin evini temizledim
Bu hafta kendi evimi
Haftaya da annemin evini temizliyeceğim
Öbür hafta boşum gelebilirm![]()
Güle güle kullanın canmCumartesi kardeşim geliyor
Dün kargo geldi kardeşim hediye almış
Oğlana Jean ve sweat
Eşime kazak
Zeynoya sweat
Miniği Jean sağolsun
Yarın alışverişe çıkacağız market Manav yaparız yiğenime de hediye alıcam pantolon, pijama v. S
Çok güzel dusunuyorsun canmakşam gün paramı hesapladım kendim ekleme yapmazsam kızların kursu için 600 ayırdıktan sonra kalanla yiğenim dersaneye yazıldı onun kasım taksitini ben göndericem ( abim ben üniversitedeyken çok harçlık gönderdi ) az bişey para kalıyor onun üzerinede kendi harçlığımdan ekleyerek kuzenim üniversiteye gidiyor ona harçlık göndereyim diye niyetlendim inşallah yapabilirim.
Amin canım inşallah çok teşekür ederimCook mutlu yılları olsun kızınınbirlikte sağlık uzun ömür gecirin inşallah
![]()
Kendisi mumbari mangali falan annesine yaptırdığı için gayet pratik oluyor tabi gidip yemesionun için pratik yemek olmuş oluyor
![]()
Kmsl Hnd öyle degilmi
![]()
Hahahha ben demiştim 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocukTez canlı olduğum doğru aklımdakini hemen yapmam lazımbu iyi bişey değil hem kendime hem eyrafima zarar
Valla bende özlüyorum sizi bir çocuk hiç çocuk lafını kim demiş ki
Nasılsın![]()
Hahahah kız kendim de yapıyorum sevdiğim yemeklere hiç üşenmem o yüzden bana hep pratik gelirKendisi mumbari mangali falan annesine yaptırdığı için gayet pratik oluyor tabi gidip yemesionun için pratik yemek olmuş oluyor
![]()
Kmsl Hnd öyle degilmi
![]()
Hemen efenim hangi güne yazayım randevuyuAraya benide sıkıştırır misin canm![]()
Kendi çok farklı sankiah doğru tespit
![]()
Sağlıklı mutlu güzel yilllari olsun fıstığınSlm kızlar hayırlı cumalar
Kızımın bugün doğumgünü. Sabah ilk iş onun pastasinı yaptim
Yatakları topladım. Çamaşır astım Balkonları yîkadım. Çocukların odası hariç evi süpürdüm. Çocukların odası temizdi.
Mutfağı sildim.Banyonun aynasını silip lavobosunu yîkadım. Kızımı hazırladım. Ödev yaptık. Okula bıraktım geldim.
Akşam yemeğe gidecez.yemek derdim yok bugün![]()
Yorgunum hemde cokkkk heyecanla tatili bekliyorumTez canlı olduğum doğru aklımdakini hemen yapmam lazımbu iyi bişey değil hem kendime hem eyrafima zarar
Valla bende özlüyorum sizi bir çocuk hiç çocuk lafını kim demiş ki
Nasılsın![]()
doğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşlaraSlm kızlar hayırlı cumalar
Kızımın bugün doğumgünü. Sabah ilk iş onun pastasinı yaptim
Yatakları topladım. Çamaşır astım Balkonları yîkadım. Çocukların odası hariç evi süpürdüm. Çocukların odası temizdi.
Mutfağı sildim.Banyonun aynasını silip lavobosunu yîkadım. Kızımı hazırladım. Ödev yaptık. Okula bıraktım geldim.
Akşam yemeğe gidecez.yemek derdim yok bugün![]()
Canım yağ sordum bugün tenekesine 600 dediler bir gr altın parasıSelam kızlar.Eşim birazdan kart borçlarını hesaplayacak çok gelmiştir yine.Hayat çok pahalı su gibi gidiyor para.Tatilde annemlere gidecegız peynir,sucuk,tavuk,zeytın yağı,zeytın falan alacağız annemlerin yağları çıktı.Bide yatak alacağız bazayla birlikte onun taksidi başlayacak.Güzel indirim var işbir yatakta bayadır takipteydim.
Çok teşekürler canım insalahdoğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşlara
Çok teşekürler canimSağlıklı mutlu güzel yilllari olsun fıstığın
Yorgunum hemde cokkkk heyecanla tatili bekliyorum
Sen nasılsın özletme kendini