- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Bol bol hasret giderin canımÇok yoruldum bugün
Lahana ve yaprak sardım
Köfteli etli nohut yaptım
Evi temizledim
Kardeşim yolda gelmek üzere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol hasret giderin canımÇok yoruldum bugün
Lahana ve yaprak sardım
Köfteli etli nohut yaptım
Evi temizledim
Kardeşim yolda gelmek üzere![]()
Hayat çok pahalı para yetecek gibi değil artık.Bizde yatak baza aldık işbirden 12bin tuttuİyi akşamlar kızlar
Kiracıyla gittim tanıştım
Kayınvalideme gittik menüde Çiğköfte,,, çıtır tavuk,,, pilav salata turşu vardı yemeğimizi yedikten sonra kahvemizi de içtik eve geldik
Marketten noddle,,, muzlu süt,,,, yağlı kağıt,,,, buzdolabı poşeti,,, çikolata aldık 51 tl tuttu
Ağır olanları da şoktan kapıda ödeme yaptım siparişi tamamladım 465 tlAyyy çok pahalı yaaaaaa
Şimdi büyüğüm kahvemiyaptı küçüğümü uyutuyorum
![]()
Gerçekten ne olacak böyle bilmiyorumHayat çok pahalı para yetecek gibi değil artık.Bizde yatak baza aldık işbirden 12bin tuttu9 taksit ödeyeceğiz bir borç yükü daha bindi kartımıza.Sağlık olsun napalım ödenir gider oda huzurla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah
![]()
İYi eğlenceler zeynomSağolun kızlar
Yedik içtik sohbet ettik çok yorgunlardı yataklarını hazırladık herkes odasına çekildi yarın ya balık yemeğe gideriz göl kenarına yada mangala bakalım
Kardeşim muammer usta dan kadayıf dolmasıceviz, reçel, erişte, gofret, yeşillik getirmiş gelirken sağolsun
Bana da bir takım iç çamaşırı![]()
Yok kizzz erkenden kalktım yine isler daha cok tatil olunca ev uçuyor resmenTatil olunca uyanmadın dimi![]()
Yaaa canım dikkat et kendine boşver işleri dinlen bşrqzYok kizzz erkenden kalktım yine isler daha cok tatil olunca ev uçuyor resmen
Sırtım cok agriyor kemiklerim sızlıyor
Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Büyük bir heyecanla bekliyoruz sizi annemdeSlmlar
Ay çıldîracam .tam mutfağı temizliyorum oturuyorum.şunu getir bunu getir .tam oturuyorum bi daha.bayilacam artık. Mutfak ne bitmeyen ismis
Yarın annemlere gidecez.sil süpür yaptım. Bütün çamaşıları yîkadım .
Eşim çocuklara döner almış. Bende bayat ekmekler değerlensin diye hamur yaptım. Sıkma pişirdim. Kızı yîkadım. Namaz kıldım. Akşama kadar döndüm evde.ama tekrar başa sarıyor işler.
Benimde çocuk lar durmuyor.başladılar saat kaçta cikacazYaaa canım dikkat et kendine boşver işleri dinlen bşrqz
Büyük bir heyecanla bekliyoruz sizi annemde![]()